I ovdje se blamirasJayCatwright je napisao/la: ↑29 jul 2024, 10:57Disciplina zračni pištolj na deset metara![]()
Kakvo je ovo izmisljanje sportova![]()

I ovdje se blamirasJayCatwright je napisao/la: ↑29 jul 2024, 10:57Disciplina zračni pištolj na deset metara![]()
Kakvo je ovo izmisljanje sportova![]()
tako nekako s tim da je ovo privremeni bazen koji će se razmontirati pet minuta nakon kraja olimpijade. jednostavno ga je planirao neki diletant. bazen u indyju na kome su plivani usa trialsi i bazen u brisbane aquatic centru na kome su plivani australijski su u bobu identični ... nije to slučajno. ali francuzi..... nije potrebno ništa više reći. vidjećemo šta su postavili na atletici.invincible1921 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 23:01Svijuti kako se uspori bazeni zasto bi to neko radio
Edit: Bas si me zadevero s ovimeo guglo sam malo..u sustini ako je dublji brzi si jer se manje valova/otpora pravi kako mases i tteba da je iste dubine citava duzina ali onda se slabije koristi nakon OI u komercijalne svrhe
ako sam dobro skonto..znaci manje para
Ima se pogledati svasta zanimljivo na olimpijadi, ne znam sta je tebi zanimljivo pa ti ovo nije
evo napeto mi je dok citam,mogu mislit kako je bilo uzivo ispratit strelicarstvo ili ono plesanje u bazenuInvincibles14 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 09:15Ima se pogledati svasta zanimljivo na olimpijadi, ne znam sta je tebi zanimljivo pa ti ovo nije![]()
Plivanje, stolni tenis, tenis, kanu cak jako dobro natjecanje bilo jucer, streličarstvo takodjer.
Veliki izbor napetih natjecanjaa kralju
Plesanje u bazenu?donDondon je napisao/la: ↑30 jul 2024, 09:20evo napeto mi je dok citam,mogu mislit kako je bilo uzivo ispratit strelicarstvo ili ono plesanje u bazenuInvincibles14 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 09:15Ima se pogledati svasta zanimljivo na olimpijadi, ne znam sta je tebi zanimljivo pa ti ovo nije![]()
Plivanje, stolni tenis, tenis, kanu cak jako dobro natjecanje bilo jucer, streličarstvo takodjer.
Veliki izbor napetih natjecanjaa kralju![]()
Koliko vidim ova je rođena sa muškim XY kromosomom. Joj to je sad sve postalo teška litanija, jer ako je rođena s ženskim genitalijama, a muškim kromosomom onda ne pripada ni vamo ni tamo. Još je iz Alžira
One sto gadjaju puskom ili pistoljem - gleda samo familija, i to uza, i niko vise.
Jeste malo. Kad vidimo kako je u 2021 bilo, moze to puno bolje. Vidit cemo kako ce na kraju biti, ali eto ne mozes uvjek biti super. Desi se pad i losi rezultati, bitno da poslije toga popravis stvari, a ne da se ponovi greska kao u BiH sto imamo. Da konstantno iste greske pravimo u zadnji 30 godina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.