https://www.imdb.com/title/tt30645178/
Ko voli britanski humor siguran sam da ce mu se svidjeti ova serija. Najbolje bi je opisao kao neozbiljna verzija Blue lights.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Odlična. Jim Caviezel i Michael Emerson u seriji, pametnom dostaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:51Kakva je ova Person of interest, vrijedi li gledati 5 sezona?
Meni serija stvarno okej, oduševila me glumačka postava. Jake Gyllenhaal je tata doslovno, vrhunski glumac, mada su mu nekako zadnje uloge više bile u nekim akcionim filmovima, gdje realno i nije mogao pokazati svoj raspon. Peter Sarsgaard kao Tommy Molto
Prve dvije sezone vise nego odlicne, mene je kasnije opasno pocelo smarati da sam jedva cekao da zavrsi. Nekako zadnja sezona mi je iliti zadnjih par epizoda mi je opet postalo zanimljivo i sooidno zavrsilo.
Došao sam do sedme epizode jedva, da su malo duže tačno bih prekino. Ovakav pad kvalitete nakon onakve dvije sezoneJayCatwright je napisao/la: ↑02 avg 2024, 09:09Treća sezona The Beara mi je vala bezze, hem se pretvara u sapunicu, hem hrana koju prave je haos dosadna
Kako ti se svidjela šesta epizoda treće?Marsal je napisao/la: ↑04 avg 2024, 18:21Došao sam do sedme epizode jedva, da su malo duže tačno bih prekino. Ovakav pad kvalitete nakon onakve dvije sezoneJayCatwright je napisao/la: ↑02 avg 2024, 09:09Treća sezona The Beara mi je vala bezze, hem se pretvara u sapunicu, hem hrana koju prave je haos dosadnabolje im je da se debelo poprave u četvrtoj.
Napkins? Nije loša, ali ni blizu najboljih epizoda iz prve dvije sezone. Previse su poceli igrati na kartu patetike. Meni ostale zadnje dvije epizode trece sezone vec 15 ak dana haman, ne da mi se da pogledamSurreal je napisao/la: ↑04 avg 2024, 19:28Kako ti se svidjela šesta epizoda treće?Marsal je napisao/la: ↑04 avg 2024, 18:21Došao sam do sedme epizode jedva, da su malo duže tačno bih prekino. Ovakav pad kvalitete nakon onakve dvije sezoneJayCatwright je napisao/la: ↑02 avg 2024, 09:09Treća sezona The Beara mi je vala bezze, hem se pretvara u sapunicu, hem hrana koju prave je haos dosadnabolje im je da se debelo poprave u četvrtoj.
Ništa posebno iskreno.Surreal je napisao/la: ↑04 avg 2024, 19:28Kako ti se svidjela šesta epizoda treće?Marsal je napisao/la: ↑04 avg 2024, 18:21Došao sam do sedme epizode jedva, da su malo duže tačno bih prekino. Ovakav pad kvalitete nakon onakve dvije sezoneJayCatwright je napisao/la: ↑02 avg 2024, 09:09Treća sezona The Beara mi je vala bezze, hem se pretvara u sapunicu, hem hrana koju prave je haos dosadnabolje im je da se debelo poprave u četvrtoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.