Bolje od pobjede Trumpa je gledati njihov plac

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
BREAKING: New polling shows Vice President Kamala Harris has erased Donald Trump’s lead in Pennsylvania and is now leading by 4 points.
Al ironija da gubi zbog retardiranog Muska i njegovog twittera. Toliko je cijelu stranicu pretvorio u leglo desnicarske propagande da mu se obilo o glavu i ima potpuni kontra efekatbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:07Porasla kvota na Trumpa i na kladionicama, bio je baš veliki favorit, i sad je ali dosta manja razlika.
Vodi 46-43
Traže, mene pretprošle godine vratili sa granice.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:34Znaa li neko raja, traze li na granici sa crnom gorom punomoc ako vozis auto koje nije na tebi?
Bezbroj puta u Hrvatsku ili preko nje duž Evrope, nikad mi nije tražena punomoć, a vazda auta registrovana na drugu osobu.Marsal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 23:27Traže, mene pretprošle godine vratili sa granice.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:34Znaa li neko raja, traze li na granici sa crnom gorom punomoc ako vozis auto koje nije na tebi?
EU ne traži , ali Crna Gora i ostale zemlje Balkana traže . Ponesi ti da ne bude belaja .armando je napisao/la: ↑30 jul 2024, 23:56Bezbroj puta u Hrvatsku ili preko nje duž Evrope, nikad mi nije tražena punomoć, a vazda auta registrovana na drugu osobu.Marsal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 23:27Traže, mene pretprošle godine vratili sa granice.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:34Znaa li neko raja, traze li na granici sa crnom gorom punomoc ako vozis auto koje nije na tebi?
U CG ne idem, pa ne mogu to potvrditi.
Ma kakvi, ovo je "hype" jer je 100 miliona $ dobila odma, lagano big poppa Trump
Pozitivna iskustva sa Hrvatima su i mene yebalaarmando je napisao/la: ↑30 jul 2024, 23:56Bezbroj puta u Hrvatsku ili preko nje duž Evrope, nikad mi nije tražena punomoć, a vazda auta registrovana na drugu osobu.Marsal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 23:27Traže, mene pretprošle godine vratili sa granice.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:34Znaa li neko raja, traze li na granici sa crnom gorom punomoc ako vozis auto koje nije na tebi?
U CG ne idem, pa ne mogu to potvrditi.
Negdje sam čitao da je dobila 200 miliona $
Ne traze dok sta ne bude. Za Cro treba punomoc(rekao mi Cro policajac) ali se ne zaje.bavaju sa vozilima zbog protoka putnika, samo se putne isprave ocitavaju zbog registrovanja boravka i eventualnih potraga za licima. Tablice svakako ocitavaju kamere automatski i snimaju.VensanKasel je napisao/la: ↑31 jul 2024, 00:22EU ne traži , ali Crna Gora i ostale zemlje Balkana traže . Ponesi ti da ne bude belaja .
Ne traže ako je auto u vlasništvu nekog člana porodice (isto prezime), u ostalim slučajevima traže.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:34Znaa li neko raja, traze li na granici sa crnom gorom punomoc ako vozis auto koje nije na tebi?
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 3 gosta.