Pa brate ti pricas ko da ja omalovazavam nekoga...ja samo govorim da je prelgupo govirt da je ok i trazit izgovore ma kakav rezultat bioMadal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 23:34Naravno da je podbacio sto se nije plasirao narocito sto je najavljivao medalju u Parizu. Mada iskreno puca mi qurac za ovim sto se na guzove provuku i uopste ne pisem o njima jesul trebali bit zadnji ili treci odzada. Prije sam ih pratio sve na OI i bolje oci sebi da sam iskopao nego to sto sam radio.invincible1921 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 22:42
Evo iskreno, sta ces smatrat neuspjehom lane sura?
Husic ni jedno ni drugo..al predpostavljam da ti smatras uspjehom sto se nije plasiroBjezi ba udaraju se nek je ziva glava bice OI
![]()
Za Lanu cemo vidjeti, ne znam sta da ti kazem. Ima i do nje, ima i do konkurencije. Polufinale joj mora biti niza ljestvica.
Ja pisem da iskaljujete frustracije nakupljene tokom gotovo 30god sto smo luzerska drzava i narod na pogresnima a to su Lana i prije Amel. Mislite da ako jasete po njima kad ne osvoje medalju da ste postigli nesto i da popravljate mentalitet jer kao mora nam ljestvica biti medalja a samo se brukate time.
Kad nekom nasem realna ljestvica bude medalja pridruzujem se s vama pljuvanju ako podbace.
Oni su kvalitet da od 5-10 takvih 1 dobaci do medalje. Samo sto druge banana drzave salju 5-10 takvih a mi jedva jedno.
Ja nigdje nisam rekao da medalja mora bit ljestvica, ali ipak imaju realna ocekiva ja koja se mogu i moraju ispunit