OI Pariz 2024 - Bosna i Hercegovina
- ASD
- Kontakt:
Re: OI Pariz 2024 - Bosna i Hercegovina
Ono što je kontra u timskim sportovima, to je loš start u individualnim sportovima.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mi očekujemo medalje od naših sportista a sami nismo sposobni da pravilno pratimo te iste sportaše. Pa ljudi Jel realno da joj zamjerite vrijeme u kvalifikacijama? Pa ovo je bilo samo reda radi da se odradi.
Lana je plivala koliko je bilo potrebno, i naravno čuvala snagu za večeras. U polufinalu će to biti mnogo brže i siguran sam da moze uci u finale sto bi bio veliki uspjeh. A onda u finalu je sve moguće.
Lana je plivala koliko je bilo potrebno, i naravno čuvala snagu za večeras. U polufinalu će to biti mnogo brže i siguran sam da moze uci u finale sto bi bio veliki uspjeh. A onda u finalu je sve moguće.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
12. vrijeme kvalifikacija.
Ja vjerujem da neće u finale, nadam se da će me iznenaditi i popišati prognozu.
Ja vjerujem da neće u finale, nadam se da će me iznenaditi i popišati prognozu.
To ti govori koliko su analfabeti ovi kreteni što komentirajuTracy3McGrady je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:03Mi očekujemo medalje od naših sportista a sami nismo sposobni da pravilno pratimo te iste sportaše. Pa ljudi Jel realno da joj zamjerite vrijeme u kvalifikacijama? Pa ovo je bilo samo reda radi da se odradi.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ono što meni kod ove Lane smeta nisu milioni koji su joj dati, jer mala je zaista talent već percepcija koju su mediji i njen PR napravili da joj je nedovoljno pomognuto u šta vjeruje šira javnost ovdje. Nikad ni jedan sportista u historiji ove zemlje nije imao ovakvu podršku države a siguran sam da i mnoge njene rivalke iz bogatijih država nemaju ovoliku podršku. Sve je do nje a ona nazaduje što u ovim njenim godinama može biti samo loš rad.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ili više govori o tome koliko vi inhalirate copium pa ćete večeras biti sjebani. I nadam se da će administracija da te ukloni jer očigledno ne znaš komunicirati na forumu.
Ako gledamo po ovim sad vremenima treba smanjiti najmanje za pola sekunde
- akisarajevo92
- Kontakt:
molim sportske strucnjake iznad da nas nauce kako pratiti sport
cuvala se za veceras
cuvala se za veceras

Don't believe the hype.
Zato jer su retardi glupi. Veze nemaju sta i kako prate, pola ih ne zna discipline plivanja nabrojati.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:03Mi očekujemo medalje od naših sportista a sami nismo sposobni da pravilno pratimo te iste sportaše. Pa ljudi Jel realno da joj zamjerite vrijeme u kvalifikacijama? Pa ovo je bilo samo reda radi da se odradi.
Sretno veceras

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- DinGospo21
- Kontakt:
Nek joj je sretno.
- DinGospo21
- Kontakt:
Ma ja dok ne vidim zvanicno ne vjerujem nikom.JayCatwright je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:59j3be tebe matematikaDinGospo21 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:57Prvo nek se plasira u polufinale, pa onda mozemo pricati.
Sve ostale išle punom snagom, ona se čuvala da se ušunja u finale. Kao što se čuvala i na 100 metara.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:10molim sportske strucnjake iznad da nas nauce kako pratiti sport
cuvala se za veceras![]()
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Prati se tako što ovo nije nikakvo mjerilo. Evo McIntosh je tek šesta, a Cura je glavni favorit i uzet ce vjerovatno zlato. Sta je sa nje, loša forma?akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:10molim sportske strucnjake iznad da nas nauce kako pratiti sport
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- JayCatwright
- Kontakt:
Baš me zanima šta će pisati kad flopa još jednom i ne bude ni u top 5 ukupnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:10molim sportske strucnjake iznad da nas nauce kako pratiti sport

Daj još jedan stan za našu Lanu

- akisarajevo92
- Kontakt:
Cuva se za Los Angeles, vrijeme radi za njuJayCatwright je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:16Baš me zanima šta će pisati kad flopa još jednom i ne bude ni u top 5 ukupnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:10molim sportske strucnjake iznad da nas nauce kako pratiti sport
![]()
Daj još jedan stan za našu Lanu![]()

Don't believe the hype.
Summer je bukvalno skoro 2.5 sekunde brža i sa 'čuvanjem'. Dajte ba ljudi, nije sramota reći da je Lana među 10-15 najboljih na planeti u onome što radi, ali da nije za sami vrh.
Znači njen personal best bi trebao biti dovoljan za finale.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ako se plasira u finale bit će to realno dobar uspjeh. Naravno ne onaj uspjeh koji se kod nas medijski plasira da bi ona trebala ostvariti, ali sportski gledano finale joj je maksimalni domet.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ode Hrvatica u polufinale kategorije gdje se takmicila Samardzic
nisam znao da ove iz judoa mogu biti simpaticne 

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.