Nešto mi je teško za povjerovati da su el. čitači taj "uslov" da CAT 2 stadion ugosti 3. pretkolo i play-off, barem tako piše u UEFA-inom pravilniku.
A šta nas konkretno koči od CAT 3?
Nekakve su gluposti, VIP parking, čitači i neki qrac za novinare ako me pamćenje služi. Uglavnom nisu milionske investicije.
Kako ti je parking glupost,kad parkinga nema i tesko da ce ga biti. Nema mjesta za njega. Ovi unutrasnji radovi se mogu uraditi s parama. Mada opet odkud pare ?!?
Zenica zakon !!
A od ovih smo jaci igracki,dobro jaci,ako ne prodjemo,do trenera je.
Ja koliko znam veci je parking na zetri i ispred koseva plus jezero, nego u zenici
Falit ce nam ova dva stoper, al pravo
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 31 jul 2024, 12:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Suzdržite se od ovakvih gluposti makar danas, očigledno se sprema teren za pranje ukoliko se kojim slučajem ispadne, pa čovječe da nije bilo trenera koji je imao hrabrosti postaviti onakav vid igre protiv Akotbea, ne bi ni bili danas u Slovačkoj. Nije historijska utakmica, ali je realno važna, bitno je održati momentum i euforiju (kada smo već u stanju za to). Postaviti se hrabro, ofanzivno i nadati se najboljem.
Bez obzira na rezultat, pa makar primili peticu, čitava ekipa i stručni štab zaslužuju poštovanje za prezentovano i stvarno svaki vid pljuvačine u ovom trenutku je degutantan.
Jok,ako ispadnemo od jeftinijeg i igracki slabijeg protivnika trebamo staviti cvijece u kosu i pjevati Hare,krisna,hare rama,rama rama
Nulta tolerancija na mitomaniju i suplju. Odgovornost i rad na maximum. Uciti na greskama,napredovati a ne slaviti poraze !!
Nekakve su gluposti, VIP parking, čitači i neki qrac za novinare ako me pamćenje služi. Uglavnom nisu milionske investicije.
Kako ti je parking glupost,kad parkinga nema i tesko da ce ga biti. Nema mjesta za njega. Ovi unutrasnji radovi se mogu uraditi s parama. Mada opet odkud pare ?!?
Zenica zakon !!
Ja koliko znam veci je parking na zetri i ispred koseva plus jezero, nego u zenici
Falit ce nam ova dva stoper, al pravo
Ima parkinga okolo ali nije nas,nije regulisan ,nije uredjen. A znajuci ciji je i odnos lokalne zajednice do kluba,jeste razlog iz kojega mislim da nam je to tesko za ostvariti. Umjesto pomoci,dobices podmetanja i ucjenjivanja.
Mene vise brinu bekovi nego stoperi,onaj Azango nam je po krilu djecu pravio a Ofori je bolji i opasniji od njega,mada mi se cini da nece igrati ?!
Prolazak prvog pretkola u uslovima kakvi su bili je uspjeh.
Oni u fullu igraju sezonu, kod nas trener došao jučer, bez utakmica u nogama, nema se tu šta reći.
Sve ostalo je bonus i uspjeh.
Naravno, za početak ove sezone.
Iduća već druga priča i veći apetiti, naravno da Zoran ostane i vodi i dalje ekipu.
Znaci ispišali se po ovima... U sred grada im usli laganica
sreli jednu grupicu od 5/6 likova, proguto ih mrak, skrenuli u drugom pravcu momentalno
bit ce ovo pisanje po njima citav dan
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Pa sta sto su usli, to je samo dokaz normalnih ljudi koji tu zive, sta su trebali barikade im stavljat, u kojem filmu vi zivite.
Fulaš poentu. Ako si u nekom navijačkom, ultra fazonu onda ti ovo dođe kao minus. Ne misle se ovdje na ostale navijače koji su u nekom svom drugom fazonu.
Znaci ispišali se po ovima... U sred grada im usli laganica
Pa sta sto su usli, to je samo dokaz normalnih ljudi koji tu zive, sta su trebali barikade im stavljat, u kojem filmu vi zivite.
Ako su ultrasi, ovo je njihova sramota. Nije ni kod nas isto usetat u centar Varesa i npr Mostara. Ako furas ultra fazon, ovo ne smijes dopustat. U Sarajevo se nikad niko nije usetao, a po labrnji su dobili Torcida, Terrormachine, Viole, Armada...
Ma vala su vam tuzni ti vasi ultra fazoni, bolje da ste se okupili zajedno na tim trgovima pjevali i druzili se, stvarali lijepe i pozitivne uspomene.
Upravo ovo , koji qurac se glumi neki fazon, odes u tudju zemlji das pare koje si mozda i posudio da odes, dobijes po nosu ne pogledas tekmu, zavrsis u zatvoru ili jos gore neko te izbode, al eto to je fazon izgleda