FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Posto sam znao i najavio dolazak Haracica nisam htio komentarisati dok ne bude i sluzbeno.
Steta sto nisu doveli Mujagica kojeg je licno Nala nazvao i cekalo se od Uprave da dogovore uslove sa momkom, ali vjerovatno su znali da ce Nalu otjerati pa su cekali da dogovore zamjenu mu, ali sa Haracicem se necemo nesto plaho usreciti. On ako dadne preko 5-6 golove u sezoni to ce biti vrhunska sezona za njega. Ali ne i za nas.
Mujagic bi sigurno isporucio daleko vise golova, a mladji i potentniji napadac. Bas steta sto su propustili ga.
Ne znam jesmo li slabiji na poziciji napadaca ili bekova. Obje pozicije pretanke i prebitne za moderni fudbal.
Steta sto nisu doveli Mujagica kojeg je licno Nala nazvao i cekalo se od Uprave da dogovore uslove sa momkom, ali vjerovatno su znali da ce Nalu otjerati pa su cekali da dogovore zamjenu mu, ali sa Haracicem se necemo nesto plaho usreciti. On ako dadne preko 5-6 golove u sezoni to ce biti vrhunska sezona za njega. Ali ne i za nas.
Mujagic bi sigurno isporucio daleko vise golova, a mladji i potentniji napadac. Bas steta sto su propustili ga.
Ne znam jesmo li slabiji na poziciji napadaca ili bekova. Obje pozicije pretanke i prebitne za moderni fudbal.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Za njega mozemo uzeti runje rahmanovemirsonetz je napisao/la: ↑31 jul 2024, 05:34Ima Haris Hasanovic on moze poceti, prosle sezone debitant a grizao je kao osica po terenu mozda uz nekog iskusnijeg da ga usmjerava ili da ga Zeba savjetuje vjerujem da moze odigrat dobru sezonu, a i trebalo bi ga isforsirat i uzeti neke pare na njemu. Sa Sarajevom nedelja 21:00 Kosevo
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Meni je samo nepojmljivo ovoliko neinteresovanje medija za Slobodu, uz to mi je itekako nepojmljivo da sluzbena stranica nije objavila ni jedan jedini intervju sa novim trenerom, novim igracima, novim sd. Pa sunce mu, stavis mobitel na stalak, nek svako kaze par recenica, to uploadujes na yt i imas nesto, stvarno nikakav posao, ne znam kako onda ocekujes da prodas clansku, sezonsku, dres, bilo sta.
Evo za par dana utakmica, ti ne znas ni koga imas u ekipi, sta se ocekuje, ne znas lik tih pojacanja, ne znas u kakvoj ces opremi igrat, kakvi su ciljevi, zelje, ocekivanja.
Strasno stvarno
Evo za par dana utakmica, ti ne znas ni koga imas u ekipi, sta se ocekuje, ne znas lik tih pojacanja, ne znas u kakvoj ces opremi igrat, kakvi su ciljevi, zelje, ocekivanja.
Strasno stvarno
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Stigle nove klupe na Tusanj za rezervne igrace,super izgledaju
Zadnja izmjena: hondas, dana/u 31 jul 2024, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i Trako sluzbeno potpisao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaka cast za gradonacelnika i Buljugiju Tusanj sve modernije izgleda, nove klupe su tu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Je li imaju gdje slike klupa?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bas dobre klupe

Jos da se nova tribina dozivi

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sa ovim gradonacelnikom mozemo ocekivat pozitivne stvari, prvo semafor pa onda i ovo, nadam se natkrivanju zapada te postavljanje novih stolica
aBd bit ce i to.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Danis Bratovcic potpisao dvogodisnji ugovor. 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja bih prije glas dao Omeru Berbicu koji je diplomirao politicke nauke u Belgiji, a i momak zivi i voli Slobodu i Tuzlu.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Za ocekivati su nova ulaganja?Gradski stadion Tušanj Tuzla u novom ruhu. Nabavili smo najmodernije klupe za rezervne igrače, što je rezultat odlične i jako pozitivne saradnje NS BiH sa Gradskom upravom Grada Tuzla i JU "Gradski stadion Tušanj" Tuzla.
Polako, ali sigurno se na stadionu Tušanj stvaraju bolji uvjeti, stvara novi imidž i pretpostavka za održavanje međunarodnih takmičenja. S ovakvim projektima NS BiH sa lokalnim zajednicama nastoji biti na dispoziciji što boljeg uređenja sportske infrastrukture koja je potrebna za dobijanje licence za odigravanje utakmica.
Grad Tuzla i JU Gradski stadion Tušanj Tuzla ulažu velike napore da obezbjede što bolju infrastrukturu za trenažni i takmičarski proces za sve klubove koji koriste usluge naše javne ustanove, a posebno za FK Sloboda i AK Sloboda.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I Beganović potpisao ugovor na 2 godine.
Ljepse vidjet od bilo kojeg drugog ulaznog transfera.
Volim tebe, više od sebe
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ide novo farbanje stepenicaDamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:39Za ocekivati su nova ulaganja?Gradski stadion Tušanj Tuzla u novom ruhu. Nabavili smo najmodernije klupe za rezervne igrače, što je rezultat odlične i jako pozitivne saradnje NS BiH sa Gradskom upravom Grada Tuzla i JU "Gradski stadion Tušanj" Tuzla.
Polako, ali sigurno se na stadionu Tušanj stvaraju bolji uvjeti, stvara novi imidž i pretpostavka za održavanje međunarodnih takmičenja. S ovakvim projektima NS BiH sa lokalnim zajednicama nastoji biti na dispoziciji što boljeg uređenja sportske infrastrukture koja je potrebna za dobijanje licence za odigravanje utakmica.
Grad Tuzla i JU Gradski stadion Tušanj Tuzla ulažu velike napore da obezbjede što bolju infrastrukturu za trenažni i takmičarski proces za sve klubove koji koriste usluge naše javne ustanove, a posebno za FK Sloboda i AK Sloboda.![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gradonecelnik najavio danas natkrivanje Zapada 

Njega je Zrinjski tražio.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 15:26I Beganović potpisao ugovor na 2 godine.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Cita Lugavic forum

Samo se nadam da ovo nije zbog izbora, pa kad prodju ne naprave nista.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je