Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
Novim savezom se mozda i ljudi vrate na stadione.
Pojma nemaš.Virtu4l je napisao/la:Sve će ovo biti u redu.
I u Rumuniji je 1. april ako niste znali. Ono je prvoaprilska zajebancija za bodove.
-
- Kontakt:
ma ljudi panicari..dobro..jos su pod utiskom pobjede nad rumunijom, pa sve ovo malo vise boli..pitam se samo kako bi ova vijest bila docekana da smo igrom slucaja izgubili od rumuna ?
Sirotinji i pas qrac pokazuje...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la:RUMUNJSKIM skupnim izložbama KAKO SADA:
- Poredak računa se nakon utakmice igrao do sada:
1. France 5 utakmica 12 bodova
2. Albanija 5 utakmica 10 bodova
3. Bjelorusija 5 utakmica 8 bodova
4. Rumunjska 5 utakmica 8 bodova
5. Luksemburg 6 utakmica 4 boda
6. Bosne 4 igre 0 bodova
Rumunjske natrag u utrci za Euro 2012, a 3-0 pobjedu u Bosnu![/b
![]()
kako ove Rumune nije stid ovoga, sta, raduju se uzimanje bodova koje nisu zaslazuili, koji su to ****

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mislim dase za 1.5 mijesec moze formirati mnogo bolji savez nego sto su ovi 15 godina radili
Ako bude volje, ako se sada odma stavi u rad tj. prikljuce nasi asovi i drugi ljudi koje zele dobro BH nogometu.

Ako bude volje, ako se sada odma stavi u rad tj. prikljuce nasi asovi i drugi ljudi koje zele dobro BH nogometu.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ova vijest sa uefine stranice svuci kao ozbiljna i to pravo ozbiljna, ne znam sta da kazem, optimista sam uvjek u zivotu, ali ovo meni izgleda..stvarno ne znam sta da kazem i sta da mislim
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
-
- Kontakt:
pusti bona cigane..uvijek kradubordo_Sarajevo je napisao/la:
kako ove Rumune nije stid ovoga, sta, raduju se uzimanje bodova koje nisu zaslazuili, koji su to ****, i da slazem se sa ovim gore, NIKAD ME NIJE BILO STID STO SAM BOSANAC, I NIKO I NIKAD TO NECE PROMJENITI !!

to su samo njihovi mokri snovi, j*bat ce im BiH mater u junu

Sirotinji i pas qrac pokazuje...
Nadam se da ćeš biti na forumu kad nam se ukine suspenzija.Nebitno je napisao/la:Pojma nemaš.Virtu4l je napisao/la:Sve će ovo biti u redu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ovo koliko toliko daje nadu, dobro da nam nisu odma zakucali susprenziju minimalnu na 1g.FIFA and UEFA deeply regret that this decision had to be taken and will meet shortly to discuss the next steps required to try to bring NSBiH back into the football family as soon as possible.
Ovako opet sve do nas moze biti 1.5m 5 godina

Za 1.5m ako bude volje i rada, mozemo dase vratimo familiji

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pa dobro ljudi, moze li mi netko objasniti sta sada???

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- skyisthelimit
FIFA I UEFA nije odredila datum kad ce se sastati da se rijesi ta situacija, niti su najavili ko ce formirati novi savez. oni ili mi..dakle, ja nisam optimista, ako nam oni ne pomognu sami sebi ne mozemo jer znamo da ce nas kociti dodikovci
15.10 - 15.06 ...
Nismo ih istjerali niti cemo!miralem444 je napisao/la:mora se promjenit..sredit ce se to..konacno gamad je istjerana...
Opet ce Torabi biti u svojoj fotelji smijem se opkladiti sa svakim jer sad ce oni sazvati ponovo skupstinu i usvojiti ovaj statut to je 99,9% nasa realnost!
Sve one price da im je UEFA zabranila daljni rad mozemo okaciti macku o rep nigdje toga nema u ovoj danasnjoj sluzbenoj obavjesti

Pa nisu oni budale prvo su se informisali o protokolu u ovakvim situacijama pa tek onda su se dogovorili da ne usvoje jer im suspenzija ne uzima radna mjesta a i ostavlja im opet otvorenu mogucnost da usvoje statut kad im bude volja;)
Ovo neusvajanje je trebalo samo da zadovolji torabijeve prijatelje iz RS i Hercegovine odnosno njihove stranke koje su ih imenovale i da onda toboze zbog klubova ponovo usvoje novi ustroj sa kozmetickim promjenama ...
Zao mi je ali ovo je ovako

Ako nisam upravu zasto niko nije niti i jednu ostavku podnio ili barem nagovjestio da ce to uraditi?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Neznam zasto sad jos vece panicarenje. Nista novo u ovom od UEFA/FIFA sto se tice negativnih vjesti, jedino novo sto se tice pozitivnih. Stedite sebi nerve. Sve ce biti ok.
p.s. Moze li me neko od Moderatora/Admina da suspenduje na neku sedmicu dana?
Pripremam se na ispit, a ovo me suvise kosta vremena. Hvala lijepo unaprijed.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- skyisthelimit
bojim se da si za sve u pravuZa_raju je napisao/la:Nismo ih istjerali niti cemo!miralem444 je napisao/la:mora se promjenit..sredit ce se to..konacno gamad je istjerana...
Opet ce Torabi biti u svojoj fotelji smijem se opkladiti sa svakim jer sad ce oni sazvati ponovo skupstinu i usvojiti ovaj statut to je 99,9% nasa realnost!
Sve one price da im je UEFA zabranila daljni rad mozemo okaciti macku o rep nigdje toga nema u ovoj danasnjoj sluzbenoj obavjesti
Pa nisu oni budale prvo su se informisali o protokolu u ovakvim situacijama pa tek onda su se dogovorili da ne usvoje jer im suspenzija ne uzima radna mjesta a i ostavlja im opet otvorenu mogucnost da usvoje statut kad im bude volja;)
Ovo neusvajanje je trebalo samo da zadovolji torabijeve prijatelje iz RS i Hercegovine odnosno njihove stranke koje su ih imenovale i da onda toboze zbog klubova ponovo usvoje novi ustroj sa kozmetickim promjenama ...
Zao mi je ali ovo je ovako![]()
![]()
![]()
Ako nisam upravu zasto niko nije niti i jednu ostavku podnio ili barem nagovjestio da ce to uraditi?

15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
Sace admini tebi izaci u susret ccPrincipatus je napisao/la:Neznam zasto sad jos vece panicarenje. Nista novo u ovom od UEFA/FIFA sto se tice negativnih vjesti, jedino novo sto se tice pozitivnih. Stedite sebi nerve. Sve ce biti ok.

Od ovoga gore ne moze znaci samo nam bolje moze biti !
Skoro sam pisao o tome ali ocigledno raja slabo cita...Za_raju je napisao/la:Nismo ih istjerali niti cemo!miralem444 je napisao/la:mora se promjenit..sredit ce se to..konacno gamad je istjerana...
Zao mi je ali ovo je ovako![]()
![]()
![]()

I ja mislim da ce biti tako. Nasi su cekali da vide hoce li nas stvarno suspendovati, a sada kada su vidjeli da je vrag odnio salu, onda nema druge nego da se taj statut usvoji...

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:p.s. Moze li me neko od Moderatora/Admina da suspenduje na neku sedmicu dana?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nista nego svi da posaljem dovu i da se nadamo sve najbolje 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Možda su ovi u savezu mislili ono "hajmo mi ono hinjski i tvrdoglavo proturiječiti i udariti blef Fifi i Uefi neusvajanjem statuta, neće oni nas izbaciti" a danas nakon ove i definitivne odluke kontaju "a što nas ljudi je*aše džaba nam naš inat"

- Principatus
- Kontakt:
Mislim da bi bilo fer.Monolog je napisao/la:Principatus je napisao/la:p.s. Moze li me neko od Moderatora/Admina da suspenduje na neku sedmicu dana?
Pripremam se na ispit, a ovo me suvise kosta vremena. Hvala lijepo unaprijed.Kralj nad kraljevima. Ako je to ono što zbilja želiš, bio bi red da ti izađu u susret.

Ciao ljudi.
p.s. U Subotu svi za Hoffeneheeeeim! Vedo zabija!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.