Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Edvin_Mg
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Edvin_Mg » 01 apr 2011, 11:50

ovo meni izgleda zbunjujuce sve,sad ocemol igrati ili ne??? ocemol izgubit bodove....?? imal ko da mi detaljno opise situaciju... :D

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 apr 2011, 11:52

Edvin_Mg je napisao/la:ovo meni izgleda zbunjujuce sve,sad ocemol igrati ili ne??? ocemol izgubit bodove....?? imal ko da mi detaljno opise situaciju... :D

Samo Platini zna 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Nebitno
Kontakt:

Post Postao/la Nebitno » 01 apr 2011, 11:54

Virtu4l je napisao/la:
Nebitno je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sve će ovo biti u redu.
Pojma nemaš.
Nadam se da ćeš biti na forumu kad nam se ukine suspenzija.
Naravno da ću biti. I dalje ću tvrditi da pojma nemaš :lol:

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 01 apr 2011, 11:55

Edvin_Mg je napisao/la:ovo meni izgleda zbunjujuce sve,sad ocemol igrati ili ne??? ocemol izgubit bodove....?? imal ko da mi detaljno opise situaciju... :D
na uefinoj stranici, nisu nam oduzeli bodove tj. termin protiv Rumuna je jos uvjek tu
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 apr 2011, 11:57

kako ce nas izolovati od svega,geto!!!najlakse je na slabijeg.... :evil:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Braco_vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la Braco_vrbanjusa » 01 apr 2011, 11:57

Ovo sto se dogadja moze biti samo neka POZITIVA koju smo dugo iscekivali...

Kamo srece da suspenduju i rukomet i kosarku, no tamo treba i igrace, one smecare suspendovati sto se ne bore za nacionalni dres..Sva **** treba suspendovati i otjerati....

Sa novim savezom idemo na EP.....

MIREEEE
Kontakt:

Post Postao/la MIREEEE » 01 apr 2011, 11:58

Neke ptice nikad ne polete.

Nebitno
Kontakt:

Post Postao/la Nebitno » 01 apr 2011, 11:58

aleksandar_veliki je napisao/la:Igrat cemo ako usvojimo Statut, ako ga ne usvojimo necemo igrati, a FIFA i UEFA nece umjesto nas usvajati Statut.
slika

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 apr 2011, 12:00

bordo_Sarajevo je napisao/la:
na uefinoj stranici, nisu nam oduzeli bodove tj. termin protiv Rumuna je jos uvjek tu
Rumunski mediji likuju. Portal Sport.ro piše kako "će Bosna i Hercegovina najvjerovatnije izgubiti sve utakmice u kvalifikacijama za zelenim stolom rezultatom 3:0".

Ipak, čelnik rumunskog saveza i član Izvršnog odbora UEFA Mirce Sandu smatra kako to nije vjerovatna opcija.

"Ne znam u ovom trenutku kako će se situacija razvijati. Ukoliko oni do juna, kada se nastavlajju kvalifikacije, riješe sve svoje probleme, biće vraćeni u takmičenje i za mene je to sasvim normalno. BiH neće biti dozvoljeno da do daljnjeg učestvuje u bilo kakvom takmičenju, a neće moći igrati čak ni prijateljske utakmice, ali ne želim ništa prejudicirati. Za sada nema nikakvog pomaka u riješavanju problema, a šta će biti dalje znaćemo u junu", rekao je Sandu.
Opet ce ova gamad, oni su jos na funkciji :(
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 apr 2011, 12:00

pa reko sam vam jja da ce biti kratkotrajna supenzija sta je mjesec danaa nista prodje u tren oka ako cak i prije supenzije rijesimo novi savez eto nas tu.. dobro je ovo stosmo uradili i sto su nas supendovali tako smo se rijesili gamadi dozivotno sad je red na nase legende da preuzmu svetinju i sve ostalo.... glavu gopre ba ovo ne moze biti bolje ba :)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 apr 2011, 12:03

Jesu li ovo prvo arpilske zajebancije ili smo ga stvarno pousili ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 apr 2011, 12:04

Nista novo. Desilo se ono sto je svako pametan ocekivao, a da moze gore, to cemo jos vidjeti kad natezanja oko usvajanja budu trajala mnogo duze nego sto mislite.
Opet cu ponoviti za sve vas koji ste optimisti. FIFA i UEFA nece usvojiti Statut i nece nametnuti ljude koji to moraju uraditi. Dakle, bez medjusobnog dogovora sa onima koji su protiv, mi smo suspendovani i nemamo pravo igrati ni prijateljske utakmice.

Budite sigurni da nece biti lako, nismo mi normalna drzava pa da se problemi rijese za 10 dana, kod nas je uvijek najgori scenario a to je u ovom slucaju duza suspenzija.

Ne znam na osnovu cega ste vi optimisti. Danima citam komentare i skoro svi optimisti.
Biti Bosanac i Hercegovac a ne znati da uvijek moze gore je u najmanju ruku naivno.

Michel_Platini
Kontakt:

Post Postao/la Michel_Platini » 01 apr 2011, 12:06

Hello Bosanski People, im Michel Francis e schon de la cruz Platini and I love vasa Land, Bosnia.

But, bitte please razumiti. I mene su banned sa Xbox Live tako i know how vi feel. Je-bi-ga.

Eto We must suspend you Zemlja zbog vasa Politika, we have hopes i nadu da cete se vratiti u moju family brzo i quickly.

I pozdravljam Makmuzel Colakovica, we love joj country.

Ps. We hope some pecenje is left for us.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 apr 2011, 12:10

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:pa reko sam vam jja da ce biti kratkotrajna supenzija sta je mjesec danaa nista prodje u tren oka ako cak i prije supenzije rijesimo novi savez eto nas tu.. dobro je ovo stosmo uradili i sto su nas supendovali tako smo se rijesili gamadi dozivotno sad je red na nase legende da preuzmu svetinju i sve ostalo.... glavu gopre ba ovo ne moze biti bolje ba :)
A kako ce nase legende preuzeti svetinju. Dajte se malo smirite ili su pak ovdje sve 16-godisnjaci. Statut se mora usvojiti, mora ga usvojiti Skupstina. Da li ce se za dva mjeseca moci organizovati Komitet za normalizaciju, te da li ce se naci 60 delegata iz cijele BiH, koji ce usvojiti Statut, tesko.

zasto je tesko? po kkom principu eto rs -ovci su dobili nema im ilju sulje na vlasti vise... nek posalju svoje ljude isto tako hercegovci ako cemo po nacionalnom planu i federacija.. u drugom i realnom slucaju sto i mislim da ce biti, to hoces neces nemoras ko ti **** mater idi u svoju selendaru sutaj loptu... sastavit ce se kominitet i sve po meni cak i prije od tih 1,5 vidjet cete... Jako sam optimista..

PS.nemam 16god vec 25....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 01 apr 2011, 12:10

Nebitno je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Igrat cemo ako usvojimo Statut, ako ga ne usvojimo necemo igrati, a FIFA i UEFA nece umjesto nas usvajati Statut.
slika
....znaci oplako sam :lol: :lol: :lol:
Nema vise :P

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 01 apr 2011, 12:12

Ljudi ne zavaravajte se, pa ova odluka nije mogla biti kraća i jednostavnija. Ništa ne piše o vladajućoj strukturi koja je još uvijek na čelu tj oni uopšte nisu skinuti sa pozicija. Mi smo samo suspendovani na kratko vrijeme a ovi foteljaši će već za par dana sazvati novu sjednicu na kojoj će se, vidi čuda?, usvojiti statut i to je to! FIFA i UEFA će nas opet vratiti sa obrazloženjem "drago nam je da je pametan razum prevladao bla bla bla" i tako ta go.na od teksta i opet nikom ništa, sve po starom! Savez je trenutno suspendovan samo od vanjskog svijeta, foteljaši su zadržali svoje stolice i čim isprave svoju grešku (a morati će jer nema više para) eto njih nazad! Ja i dalje ne mogu da vjerujem kako je naš narod toliko naivan i kako nas začas žedne preko vode mogu prevesti, čast pojedincima! Ljudi treba prihvatiti realnost a ona je nažalost crna da crnija ne može biti! Bagre iz saveza se nikad nećemo riješiti, samo im smrt može presuditi jer oni ne je*u živu silu!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 apr 2011, 12:13

Alucard je napisao/la:Ljudi ne zavaravajte se, pa ova odluka nije mogla biti kraća i jednostavnija. Ništa ne piše o vladajućoj strukturi koja je još uvijek na čelu tj oni uopšte nisu skinuti sa pozicija. Mi smo samo suspendovani na kratko vrijeme a ovi foteljaši će već za par dana sazvati novu sjednicu na kojoj će se, vidi čuda?, usvojiti statut i to je to! FIFA i UEFA će nas opet vratiti sa obrazloženjem "drago nam je da je pametan razum prevladao bla bla bla" i tako ta go.na od teksta i opet nikom ništa, sve po starom! Savez je trenutno suspendovan samo od vanjskog svijeta, foteljaši su zadržali svoje stolice i čim isprave svoju grešku (a morati će jer nema više para) eto njih nazad! Ja i dalje ne mogu da vjerujem kako je naš narod toliko naivan i kako nas začas žedne preko vode mogu prevesti, čast pojedincima! Ljudi treba prihvatiti realnost a ona je nažalost crna da crnija ne može biti! Bagre iz saveza se nikad nećemo riješiti, samo im smrt može presuditi jer oni ne je*u živu silu!
Tako ce i biti ipak :( :( Ovi se drze fotelje, a UEFA i FIFA boli ih qita..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 apr 2011, 12:14

Rule_hz je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:pa reko sam vam jja da ce biti kratkotrajna supenzija sta je mjesec danaa nista prodje u tren oka ako cak i prije supenzije rijesimo novi savez eto nas tu.. dobro je ovo stosmo uradili i sto su nas supendovali tako smo se rijesili gamadi dozivotno sad je red na nase legende da preuzmu svetinju i sve ostalo.... glavu gopre ba ovo ne moze biti bolje ba :)
A kako ce nase legende preuzeti svetinju. Dajte se malo smirite ili su pak ovdje sve 16-godisnjaci. Statut se mora usvojiti, mora ga usvojiti Skupstina. Da li ce se za dva mjeseca moci organizovati Komitet za normalizaciju, te da li ce se naci 60 delegata iz cijele BiH, koji ce usvojiti Statut, tesko.

zasto je tesko? po kkom principu eto rs -ovci su dobili nema im ilju sulje na vlasti vise... nek posalju svoje ljude isto tako hercegovci ako cemo po nacionalnom planu i federacija.. u drugom i realnom slucaju sto i mislim da ce biti, to hoces neces nemoras ko ti **** mater idi u svoju selendaru sutaj loptu... sastavit ce se kominitet i sve po meni cak i prije od tih 1,5 vidjet cete... Jako sam optimista..

PS.nemam 16god vec 25....
Zasto si optimista? Nikad ti FIFA i UEFA nece priznati Savez koji pokriva 25% teritorije drzave. Znaci, bez dogovora sa Srbima i Hrvatima mi smo suspendovani.
Ne mogu da vjerujem da su ljudi i dalje optimisti a mi vise nemamo pravo igrati ni prijateljske utakmice.

coconut
Kontakt:

Post Postao/la coconut » 01 apr 2011, 12:22

sada jesam li dobro razumeo ?

Mi smo suspendovani, sto znaci.....
da su ovi iz saveza automatski odstpili od svojih funkcija, i da......
mi imamo sada sansu do juna da sastavimo novi savez

Jeli to tako ili ima tude jos nekih informacija ? :) :D ;)

Michel_Platini
Kontakt:

Post Postao/la Michel_Platini » 01 apr 2011, 12:28

SamoZeljo je napisao/la:Zasto si optimista? Nikad ti FIFA i UEFA nece priznati Savez koji pokriva 25% teritorije drzave. Znaci, bez dogovora sa Srbima i Hrvatima mi smo suspendovani.
Ne mogu da vjerujem da su ljudi i dalje optimisti a mi vise nemamo pravo igrati ni prijateljske utakmice.
Nemate znaci dont prava igrati prijateljske frendly Games zato jer **** i Izvor novca. Uefa ne zeli da Savez ima primanja jer i freindly Games daju novce od tv prava, tickets, karte, broadcasting and so.

Its good to be optimistic i say that to my wife everytime :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 19 gostiju.