OI Pariz 2024 - Bosna i Hercegovina
Re: OI Pariz 2024 - Bosna i Hercegovina
Ovo je prvo poraz države, pa struke pa tek onda Lane.
Vala samo retardima može biti okej to što pliva 2s sporije od najboljeg ličnog vremena na OI.
Svaka joj čast za sve, ali neuspjeh je, a zato su najviše krivi nestručni treneri oko nje.
Svaka joj čast za sve, ali neuspjeh je, a zato su najviše krivi nestručni treneri oko nje.
- invincible1921
- Kontakt:
Fino je snagu sacuvala.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:03Mi očekujemo medalje od naših sportista a sami nismo sposobni da pravilno pratimo te iste sportaše. Pa ljudi Jel realno da joj zamjerite vrijeme u kvalifikacijama? Pa ovo je bilo samo reda radi da se odradi.
Lana je plivala koliko je bilo potrebno, i naravno čuvala snagu za večeras. U polufinalu će to biti mnogo brže i siguran sam da moze uci u finale sto bi bio veliki uspjeh. A onda u finalu je sve moguće.

pa realno neko od trenera treba odgovarati pripremas se za ovo 2,3 godine i zadnju god konstantno plivas sporije od svog naj vremena za 2 2,5 s.. al haj ako je lakse da vicemo mlada je 

- Pensioner26
- Kontakt:
Znači jedina šansa da negdje nešto osvojimo u nekom sportu je upravo propala. Šta ćeš, nismo za sport.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 31 jul 2024, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja da imam njene uslove ja bi u Realu bio. Stan, bazeni, hrana, novac sve đabalamanebeskasila je napisao/la: ↑31 jul 2024, 20:56Kakve uslove ima i dobra je
I nije sramota ovakva forma nego vasi jadni komentari
- QUARTERBACK
- Kontakt:
[quote=mostar_mo post_id=9885568 time=1722448032 user_id=5118]
[quote=QUARTERBACK post_id=9885545 time=1722447245 user_id=30928]
Lana ce u Los Angelesu imati 22 godine i tad ocekujem medalju od nje ali samo pod uslovom da ode u Ameriku da trenira ili da uzme nekog od najboljih evropskih trenera i sutne ove nase propalice koji kupe kajmak preko ledja ove djevojcice..
Da su neki strucnjaci stvorili bi bar nekog jos plivaca/plivacicu, a Lanin talenat necemo zadugo opet imati.. Ona mora napraviti presudnu odluku za karijeru jer je hooneymoon period prosao i realnost je uplivala u njen zivot..
[/quote]
X.
Ne znam samo da li ima iko da je nasavjetuje jer bez tog iskoraka ona nema sanse.
Nazalost roditelji nemaju komunikaciju zdravu i onda je tesko ocekivati da neko tako mlad donosi tako velike odluke.
[/quote]
Nadam se i ja iskreno i zbog njene dobrobiti a takodjer i nase zemlje da ce neko da je nasavjetuje i izabere sta je najbolje za njen razvoj.
Nema veze za ovaj nastup niko nije vise razocaran od nje sigurno, podrsku ce sigurno i dalje imati..
[quote=QUARTERBACK post_id=9885545 time=1722447245 user_id=30928]
Lana ce u Los Angelesu imati 22 godine i tad ocekujem medalju od nje ali samo pod uslovom da ode u Ameriku da trenira ili da uzme nekog od najboljih evropskih trenera i sutne ove nase propalice koji kupe kajmak preko ledja ove djevojcice..
Da su neki strucnjaci stvorili bi bar nekog jos plivaca/plivacicu, a Lanin talenat necemo zadugo opet imati.. Ona mora napraviti presudnu odluku za karijeru jer je hooneymoon period prosao i realnost je uplivala u njen zivot..
[/quote]
X.
Ne znam samo da li ima iko da je nasavjetuje jer bez tog iskoraka ona nema sanse.
Nazalost roditelji nemaju komunikaciju zdravu i onda je tesko ocekivati da neko tako mlad donosi tako velike odluke.
[/quote]
Nadam se i ja iskreno i zbog njene dobrobiti a takodjer i nase zemlje da ce neko da je nasavjetuje i izabere sta je najbolje za njen razvoj.
Nema veze za ovaj nastup niko nije vise razocaran od nje sigurno, podrsku ce sigurno i dalje imati..

Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 31 jul 2024, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
ANamelessGhoul je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:01Apsolutno tacno. Luzerluk konacno moramo istrijebit kako znamo i umijemo

=\_1921_/=
Možda zna pjevati, ZG su uvijek opcija
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sad ce komentari "kakva su nam ulaganja, dobro je dosla do kraja"ANamelessGhoul je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:01Apsolutno tacno. Luzerluk konacno moramo istrijebit kako znamo i umijemo

Los rezultat. Hajde sto nije usla u finale, ali zadnju godinu pliva konstantno sve losija i losija vremena...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Haj ne seri, sve su jok dali. Ovo je njena sramota prije svega.
Sa 15 godina je bila bolja nego sa 18...
Mala idi fataj se škole. I ona i Tukani losiji su sa boljim uslovima. Kako?!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Imal ovdje baraž
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo je sramotan nastup za Lanu, da sa 18 godina pliva slabije nego sa 16 je čisto ludilo. Toliko para je dobila zadnje dvije godine, više nego svi naši sportisti od rata do danas u pojedinačnim sportovima i dodje nepripremljena na Olimpijadu. Sramota.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
"Svaka čast koliko ulažemo - Loši uslovi - Nema se para - Da nastupa za Kanadu bila bi bolja"
Bukvalno odem i povratim kad pročitam bilo kakav sličan komentar. Jedino je ovaj bošnjački defetizam i autošovinizam gori od plivanja 2.5 sekunde ispod najboljeg vremena.
Da postoji sport zvani kukanje tu bi bili apsolutni šampioni. Uvijek je neko drugi kriv, uvijek je krivo more.
Bukvalno odem i povratim kad pročitam bilo kakav sličan komentar. Jedino je ovaj bošnjački defetizam i autošovinizam gori od plivanja 2.5 sekunde ispod najboljeg vremena.
Da postoji sport zvani kukanje tu bi bili apsolutni šampioni. Uvijek je neko drugi kriv, uvijek je krivo more.
- ASD
- Kontakt:
Najbolji olimpijci BiH svih vremena. Svi koji su bili top 10
Nedžad Husić (tekvando) 5. mjesto 2020-te. Iako treba biti fer pa reći da je imao samo 2 pobjede.
Nedžad Fazlija (streljaštvo) 6. mjesto 2000-te.
Amel Tuka (atletika) 6. mjesto 2020-te.
Mirjana Horvat (streljaštvo) 8. mjesto 1992-e.
Amel Mekić (džudo) 9. mjesto. 2 pobjede 2008-e
Nedžad Husić (tekvando) 5. mjesto 2020-te. Iako treba biti fer pa reći da je imao samo 2 pobjede.
Nedžad Fazlija (streljaštvo) 6. mjesto 2000-te.
Amel Tuka (atletika) 6. mjesto 2020-te.
Mirjana Horvat (streljaštvo) 8. mjesto 1992-e.
Amel Mekić (džudo) 9. mjesto. 2 pobjede 2008-e
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 31 jul 2024, 21:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Treba biti i fer pa reci da je pored takmicara iz amerike kine australije i britanije veoma tesko biti na podijumu bar kad je plivanje u pitanju. Koliko god da su joj para dali ne postaje se preko noci sila u tom sportu. Ako vec zelimo po svaku cijenu bilo kakvu medalju onda se pametnije okrenuti borilackim vjestinama i streljastvu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.