BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Bubanja majku ti **** debilnu i opet ste doveli debile raspale polovnjake koji vas prcaju Ismire supcinoooo
Svaki put kad covjek pomisli da ce nesto biti od njih, oni potvrde da nisu nista bolji od nas
Smijesno bgm
Smijesno bgm
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 31 jul 2024, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Jao dusmana sto se slade hahah sunce vam **** gdje vasi klubovi igraju vcs ????
Znate srati samo fuj!
Znate srati samo fuj!
04.10.2009 !
Aaaajj.bem ti život,tamo Lana ,vamo Sarajvo,ma mrš u pichku materinu i sport...30 godina razočarenja..
Puno zuje a nista ni sa cim.Totalno druga ekipa od one prve utakmice.
Sta da ti kazem da vodite 0:2 rekao bih svaka cast
Ovako nemas se sta ljutiti smijesno je tolika ulaganja i nista
Ovako nemas se sta ljutiti smijesno je tolika ulaganja i nista
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa sta ces drugo reci na vecerasnju igru Sarajeva?scudetto89 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:17Jao dusmana sto se slade hahah sunce vam **** gdje vasi klubovi igraju vcs ????
Znate srati samo fuj!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Za ovaj dio kvalifikacija dvije vrlo tanke ekipe.
Poraz nasem fudbalu bi bio da ovaj raspali Borac udje u jedno od tri takmicenja jer im se otvara put ako ispadnu vcrs
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Sramota ja to znam a cemu prcanje opet prvo u svojoj avliji pocisti, pa kom drugog ha yaDamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:18Pa sta ces drugo reci na vecerasnju igru Sarajeva?scudetto89 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:17Jao dusmana sto se slade hahah sunce vam **** gdje vasi klubovi igraju vcs ????
Znate srati samo fuj!
04.10.2009 !
Taman kad pomislis da je neki nas klub malo nesto poslozio , doveo dobrog trenera itd dese se dva gola koja oslikavaju svu bijedu i jad bh fudbala.
" napravit, namjestit..niko odje nema tu pamet..sofer stan' der haj vodim vas na cevape ,"
" napravit, namjestit..niko odje nema tu pamet..sofer stan' der haj vodim vas na cevape ,"
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Potpuno su se raspali nakon gola.
Neka ovo bude lekcija za forumase koji su ih proglasavali favoritom za titulu, pisali razne hvalospjeve i slicno. Zekic je odlican trener, ali ovo je tanka ekipa. Oni ako ne dovedu jedno 4 igraca za prve postave ne gine im opet grcevita borba za Europu. Jednostavno nema materijala za nesto vise i nije nikakav hejt, nego bas nema.
Neka ovo bude lekcija za forumase koji su ih proglasavali favoritom za titulu, pisali razne hvalospjeve i slicno. Zekic je odlican trener, ali ovo je tanka ekipa. Oni ako ne dovedu jedno 4 igraca za prve postave ne gine im opet grcevita borba za Europu. Jednostavno nema materijala za nesto vise i nije nikakav hejt, nego bas nema.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sta je malo poslozio? Odkad je tu Zekic???
Da je covjek tu 2 godine, pa bi razumio kritike. Ali ovo nije nista novo. Tako je bilo za Mirzom, Husrefom, Vinkom, Fedjom. Trener mora biti barem 2 godine u Sarajevu. Ne mozes ti ocekivati uspijeh, kad svaki put mjenjas trenera. Eto pogledaj tvoj Velez. Jeli bi Klafuric izgubio od Escaldes? Jeli bi Rendulic izgubio od Bravo?
Sva 4 bh kluba su poceli sezonu sa novim trenerom, ocekivano mi je ovo sve. To kad bh klub uradi da otjera sve zivo, to je rak rana. Na Kosevo si trebo pobijedit i iskoristit svoje prilike. Takav ti je fudbal oduvjek bio, nisi iskoristio sanse i eto kazne. Bitno da Zekic bude tu 2 godine, pa ce onda biti bolje nego sada sto je.
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 31 jul 2024, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i portugalski komentator u cudu koliko srba igra za Sarajevo, par puta greskom ih naziva srpskim klubom
Don't believe the hype.
Cuj Zemunaca...akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:48i portugalski komentator u cudu koliko srba igra za Sarajevo, par puta greskom ih naziva srpskim klubom
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Sarajevo treba prodat Keremeha ako stigne ikakva ponuda. Onakav gol kao Aktobeau vise nikad nece ponovit, a i prilicno je neinteligentan igrac.
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 31 jul 2024, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kyeremeh kad povede loptu ni sam ne zna kud će s njom
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ma Zekić je OK..ali mene stvarno čude igrači..hebo majku ne idu u školu,na građevinu,u fabriku,za naše uslove extra plaćeni,čitav život im posao da pikaju loptu i to tako rade smotano ,amaterski ..gledam prekide..ubačaj totalno promašeno ,kontra nogom,samo je doda golmanu..pa to se u pionirima uči,korner-ne mogu dopucati do kaznenog..pa ja bi se sam ranio...šut onaj Gulašvili...izbori se za poziciju..on nju samo ošajdari..ma nije digao glavu da pogleda ko junac,direkt u golmana..pa ne ide tako ljudi dragi..mislim ova Sparta je realno qarina teška i onda vidiš gdje je naša najskuplja ekipa..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 31 jul 2024, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 15 gostiju.