Ma zao mi bgmi, dijete je plivalo sa 15 godina 2:06 i imala je sve da uz pravi razvoj bude sama krema svjetskog plivanja, al kreteni su unistili zbog licnih interesa i jeftinog populizma talenat kakav nikad vise necemo imatii

Ma zao mi bgmi, dijete je plivalo sa 15 godina 2:06 i imala je sve da uz pravi razvoj bude sama krema svjetskog plivanja, al kreteni su unistili zbog licnih interesa i jeftinog populizma talenat kakav nikad vise necemo imatii
Nemoj tako, Lana svoje trenere iz Mostara smatra porodicom.
Ne treba ici na Olimpijadu dok se ne stvore takmicari koji se nece brukati. Ne mogu svoj najbolji rezultat ponoviti, a ne medalju osvojiti.Mogli je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:29Luzerska nacija jednostavno.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:23Prije tri godine u Tokiju se pisalo kako od nje treba očekivati medalju u Parizu, sad odjednom ide priča kako i ovo nije loš rezultat.![]()
![]()
meni nije jasno evo vec dvije god se prica los start tj taj skok najlosiji dio pa stize ostale itd ove oi opet los start u sve tri trke pa jbt valjda se to moze nes korigovatiDamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:31Nemoj tako, Lana svoje trenere iz Mostara smatra porodicom.![]()
Treba curi neko reci da joj ne treba trener kojeg ce tim smatrati, vec trener sa znanjem, koji ce je jos vise unaprijediti. Mene jucer neko ubjedjuje kao sta ce u Americi, treba joj bazen. Jest al u qrcu. Bazen je ovdje najmanji problem...
E za takve stvari treba bolji trener. To su sitnice, ali puno odlucuju.bob je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:36meni nije jasno evo vec dvije god se prica los start tj taj skok najlosiji dio pa stize ostale itd ove oi opet los start u sve tri trke pa jbt valjda se to moze nes korigovatiDamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:31Nemoj tako, Lana svoje trenere iz Mostara smatra porodicom.![]()
Treba curi neko reci da joj ne treba trener kojeg ce tim smatrati, vec trener sa znanjem, koji ce je jos vise unaprijediti. Mene jucer neko ubjedjuje kao sta ce u Americi, treba joj bazen. Jest al u qrcu. Bazen je ovdje najmanji problem...![]()
Sta te **** boli gdje je ko bio. Kada si sa 18 losiji nego sa 15 zapitaj se kakav si luzer.
Nema veze, zasluzuje ona to radi prijasnjih rezultata ali ovo boga mi nije ni do drzave a ni do uslova. Sa njom su postupili kako treba i vise od toga.DamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:23Kad smo ocaj u svakom sportu. Cim neko osvoji nekoliko medalja, odmah mu se daju stanovi, sponzorstva, a nisu najvazniju medalju uzeli, OI medalju.MortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:17Ne znam da iko ima bolje uslove od nje u Europi sto se tice godina i sporta kojim se bavi.nebeskasila je napisao/la: ↑31 jul 2024, 20:56Kakve uslove ima i dobra je
I nije sramota ovakva forma nego vasi jadni komentari
Isto ovako je sa Musom bilo i ostalim kadetima kad smo uzeli EP. Odmah su sebi utuvili da su velike zvijezde i da ne moraju trenirati vise. Musa da nije imao vise talenta od ostalih, zavrsio bi kao i svi ostali iz te generacije kadeta.
Isto ovo je i sa Lanom. Ne moze ovdje biti do drzave kad ti konstantno plivas losije i losije u odnosu kad si imala 16 godina.
Mislim da je ovo sarkazam bio
Mislio sam da je ovo 02:12 dovoljno
+1BoixosNois1899 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:18Pa gdje ćemo ikad osvojiti medalju kad i ovi šta odu na Olimpijadu odu tamo turistički bez ikakvog pritiska jer znaju da će pun qrac ovih debila im davati podršku bez obzira na to kakav rezultat ostvare. Komentari po društvenim mrežama kao da je zlato osvojila jebote sve.
Nemamo mi ni trunke pobjedničkog mentaliteta i to je daleko najveći problem. Samo slaviti neuspjehe i govoriti da će biti bolje, kritika ni u ludilu.
Nismo Vuckoo moj zato jer nasi politicari su oni najgori na svijetu u sve se zivo mijesaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.