FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne samo mi nego svi koji se takmice u evropi, to se vidi da nemamo iskustva, jbg okreni se ligi sad pa navali valjda tu mozemo
04.10.2009 !
Lose je ovo sve u napadu, sve se nesto zuji al nista konkretno, nismo dva puta osutali na go, od ovog zujanja nema nista
- Maroon1946
- Kontakt:
Sa ovom odbranom ne mozes osvojit ni Prvu ligu FBIHscudetto89 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 21:59Ne samo mi nego svi koji se takmice u evropi, to se vidi da nemamo iskustva, jbg okreni se ligi sad pa navali valjda tu mozemo
Ma nije sebičan nego ne zna jbga, da zna donijet pravu odluku nakon što predribla jednog il dvojicu igrača igro bi u Rapidu iz Beča a ne kod nas...
Ne bih ja ni odbranu puno krivio, jest loša i ispadamo mnogo al mi nismo gola zabili kako god okreneš, napad je potpuno zakazao, toliko šansi i ništa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Steta, moglo se ovo proci
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
E jbg, da je napad, da je odbrana...da je ekipa. 

Bravo! Pogresne odluke.bodi123 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:01Ma nije sebičan nego ne zna jbga, da zna donijet pravu odluku nakon što predribla jednog il dvojicu igrača igro bi u Rapidu iz Beča a ne kod nas...
Ne bih ja ni odbranu puno krivio, jest loša i ispadamo mnogo al mi nismo gola zabili kako god okreneš, napad je potpuno zakazao, toliko šansi i ništa.
Ima dva puta 1vs1 i ne uzima sut...
Max Allegri
I onda kazu ne treba nam Rahmanovic 
De Bodi Boga ti ne zezaj, sad ako napad ne daje gol odbrana ima pravo greške praviti.bodi123 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:01Ma nije sebičan nego ne zna jbga, da zna donijet pravu odluku nakon što predribla jednog il dvojicu igrača igro bi u Rapidu iz Beča a ne kod nas...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nazalost nemamo kvalitete i to je to.Vracamo se u realnost.
Koliko god mnogi mrzili Tatara taj momak je pravio razliku zajedno sa Rahmanom.Fale nam takvi profili igraca.
Koliko god mnogi mrzili Tatara taj momak je pravio razliku zajedno sa Rahmanom.Fale nam takvi profili igraca.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Jbg, stoper, vezni i brdo propuštenih prilika za gol na Koševu i to je to.
Nema se ovdje šta pamerovati i naprdjivati.
Idemo dalje, svi ako Bog da pružiti podršku igračima i stručnom štabu u nedelju
Nema se ovdje šta pamerovati i naprdjivati.
Idemo dalje, svi ako Bog da pružiti podršku igračima i stručnom štabu u nedelju
Kako je krenulo mislio sam 5ica ne gine, dobro je i ovo
Treba prodati Celika i Oliveiru, i vidjet imal kakvih srbijanskih pojacanja kao zamjenu
Treba prodati Celika i Oliveiru, i vidjet imal kakvih srbijanskih pojacanja kao zamjenu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Oliveira sebican, Keremeh vidio od njega i on takav
Fali nam desetka to je evidentno. Patimo se sa organizacijom napada i nema niko da podvali loptu da stvori priliku. Steta, protivnik je bio po mjeri al neiskustvo uzima svoj danak!
U novi boj ...
2 gola si primio u dvomeču, nije to puno i nešto tako grozno. Odbrana je loša i to niko ne spori, ali šta ćemo sa atomskim napadom koji ne može dati 1 gol za 180 minuta ovoj raspaloj Trnavi?H8Z7 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:04De Bodi Boga ti ne zezaj, sad ako napad ne daje gol odbrana ima pravo greške praviti.bodi123 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:01Ma nije sebičan nego ne zna jbga, da zna donijet pravu odluku nakon što predribla jednog il dvojicu igrača igro bi u Rapidu iz Beča a ne kod nas...
Zašto niko ne smije prozvati Renana koji ne liči na sebe već duže vrijeme? Koja kila viška je očigledna, spor i nespreman, volja i želja jako upitna, itd itd
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovo se moglo proci. Spartak nije nista posebno
Jbga ostaje zal, trebali smo ih mlatnut dva razlike kuci, ovi golovi vcrs su plod toga jer smo igrali sa jednim stoperom.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: chamberlain24, Dave, EastMadness, ErosViverosViv, gh0stHZ, head88, Konzerva, Rule_hz, Shategabri i 126 gostiju.