Znači u suštini nisi ništa demantovao šta sam ja napisao iz tog vremena? Nego se referiraš na ono što sam napisao o trenutnoj situaciji?obagol je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:57
Opet svjesno lazes i izvrces cinjenice. Posto nemam vremena da po cijeli dan visim na forumu kao ti i gubim vrijeme na pretrazivanje po netu, evo samo par stvari gdje se vidi da bas lazes. Neki dan Rahimic rece da imamo 42 igraca na platnom spisku (ti lazes kako imamo 22).
Miješaš babe i žabe (svjesno, iz nemoći), jedno je roster, a drugo je platni spisak. Što je uostalom još gora situacija po vas iz Rajlovca. Ako smo tada samo u rosteru imali 40 igrača, koliko smo ih onda imali na platnom spisku?
Dakle, da ponovim ono što sam napisao, danas u rosteru imamo 22 igrača i to je istina, istina koja piše u Cometu. Dakle u ROSTERU, da još jednom naglasim. Da se ponovo ne koprcaš i hvataš za slamku. U vrijeme gospode iz Rajlovca smo imali 40 igrača u rosteru, da i to ponovim. Koliko smo ih imali na platnom spisku - ne znam, niti sam to bilo gdje spomenuo. Sigurno smo ih imali još toliko obzirom na sve raskide ugovora koje smo imali u tom vremenu.
Na to je otišao teškom mukom zarađeni novac Fudbalskog Kluba Željezničar, od strane onih koji niti jednu marku nisu unijeli u klub, već su trošili pare od Džeke, Hadžiahmetovića, Bajića, Šehića, Evrope koju su zaradili Gredić i Odović.
Da napomenem da im je pored ovoga iznad Gredić ostavio 3 miliona maraka na računu, a oni su svojim nasljednicima ostavili tačno nula maraka na računu.
Ostalo koprcanje ne želim više ni komentarisati.