FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Pjeske bi vi meni iz Trnave a ne privatnim avionom, mater vam yebem nesposobnu kad ne znas zabiti ono sto citav zivot treniras.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Smiri se, napet si bezveze.Pitaristok je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:21Mora da si neki fakultet zavrsio jesi pametan, jel tako i kit. pusis pametno

-
- Kontakt:
Opet nasa dobra igra,ispali smo zbog srljanja u prvom poluvremenu gdje smo trebali defanzivnije igrat i bez Mehmedovica i Durakovica koji su ocajni konstantno. Od pojacanja samo Bubanja je dosao al nije ni on na vrijeme ovo ostalo su prinove.
ČINJENICA JE DA JE 3-0 NEREALAN REZULTAT, BILI SMO BARA BARA NA TERENU SA SPARTAKOM, MAKSIMALNA PODRŠKA ZEKIĆU I IDEMO PO TITULU OVE SEZONE A POHVALE ZA GULIA, ODE ON NA ZIMU ZA 1 MIL €...
- feniksptica
- Kontakt:
Samo jedno pitanje, na stranu sto imamo vjv preveliko misljenje o nasem klubu i fudbalu opcenito ..
Po cemu bruka ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da smo dobili bio bi igrač utakmice ovako ce ga neko mozda naružit. Mi moramo dovesti jos jednog vrhunskog stopera ako planiramo ove sezone ista napraviti.
Prijatelju najgori su ovi kvazinavijaci koji se raduju neuspjehu. Nema većega dušmana od onoga iz tvog krila.Pitaristok je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:21Mora da si neki fakultet zavrsio jesi pametan, jel tako i kit. pusis pametno
-
- Kontakt:
Jović je danas bio najbolji naš igrač.
Čelik i Bubanja ne zna se ko je gore odigrao.
Ali najbitnije kao tim smo odigrali loše. Ne treba nikoga pojedinačno kriviti. Glavu gore, pojačati se i okrenuti domaćim izazovima
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ispali smo na Koševu. Majstorski postavljen i odigran revanš od strane Spartaka. Ne d'o Bog da im je onih 8 igrača bilo zdravo.
U nedjelju po 3 boda i probat' naciljat malo iznad 4. mjesta.
U nedjelju po 3 boda i probat' naciljat malo iznad 4. mjesta.
-
- Kontakt:
Sad ce pljuvaci da izadju iz rupa
Isti oni koji dok su domace utakmice u toku komentarisi po forumu (iz kuce naravno)
Isti oni koji dok su domace utakmice u toku komentarisi po forumu (iz kuce naravno)
Zekić je bio napadač i to vrlo dobar, trebo je sebe ubacit, zabio bi bar jedan garant
.
Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 31 jul 2024, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Maroon1946
- Kontakt:
Bruka je primiti 3 gola od ekipe koju smo prije sedmicu dana ubili na Kosevu i koja nije nista specfeniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:24Samo jedno pitanje, na stranu sto imamo vjv preveliko misljenje o nasem klubu i fudbalu opcenito ..
Po cemu bruka ??
Bubanje,djordevice,Jovice i ostala **** koja su dosla sto prije otjerati. Nazalost za ovo veceras je trener kriv . Mehmedovica i Durakovica ni na klupi ne trebaju biti a kamoli u prvih 11
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ne treba sad govorit da nista ne valja prosle sedmice su ovi isti treneri i igraci bili zvijezde i pricalo da ce se sa 70% snage osvojiti titula. Ovdje smo izgubili u prvom mecu gdje smo morali dobit 2:0. Dosta su falili đuri i soldo a i zekic je cijelo vrijeme pozivao na oprez jer zna covjek da za mjesec dana ne mozes uigrat toliko ekipu. Siguran sam da ce ovo sve biti dobro podrška treneru i igračima.
I kada teško je
I kada teško je
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sad ce ovi standardni pljuvaci isplivati i krece opet ista prica. Jbg u ove dvije tekme bas nismo imali srece, bilo je gresaka, ali i pozitivnih stvari. Sada treba podrzati ekipu, vidimo se u nedjelju na kosevu
Ono što mi nismo dali prvu oni su drugu.
Dovesti dva štopera, dva vezna i ova ekipa će biti odlična. Ova utakmica je pokazala svaku našu manu i pisanja od prije par dana da mi nemamo ni odbranu ni vezu, samim tim ni napad neće biti učinkovit jer ne možeš svaku utakmicu na ispit fazon, nabij loptu u protivničku trećinu terena te da Kyeremeh i Guliashvilia nešto urade. Jednostavno ne ide tako, još ove sedmice dovesti veznjake i stopere da se riješimo to. Nema se šta zamjeriti momcima jer je ovo maksimum trenutne ekipe. Svaki onaj koji pljuje neka se zapita dobro šta je li navijač Sarajeva.
Dovesti dva štopera, dva vezna i ova ekipa će biti odlična. Ova utakmica je pokazala svaku našu manu i pisanja od prije par dana da mi nemamo ni odbranu ni vezu, samim tim ni napad neće biti učinkovit jer ne možeš svaku utakmicu na ispit fazon, nabij loptu u protivničku trećinu terena te da Kyeremeh i Guliashvilia nešto urade. Jednostavno ne ide tako, još ove sedmice dovesti veznjake i stopere da se riješimo to. Nema se šta zamjeriti momcima jer je ovo maksimum trenutne ekipe. Svaki onaj koji pljuje neka se zapita dobro šta je li navijač Sarajeva.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Idemo po titulu 

Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, EastMadness, Fouzi1, gh0stHZ, jurisicduska, laki23, mnon46, MokraKifla, muhamedhulk, Rule_hz, stokastoka23, Varijantas8 i 96 gostiju.