FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ekipa se mora pojacat u veznom redu i to je evidentno.Za nešto više nemoze Mehmedovic i Lija da ti nose ekipu i da ocekuješ iskorake neke.
Vidimo se u nedelju na Koševu aBd.
Vidimo se u nedelju na Koševu aBd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mi smo prolazak trebali osigurati na Koševu. Ekipi koja je bila zrela da primi 3-4 gola nismo zabili ni jedan jedini gol. Tu sva priča završava.
Svi na Koševo, pružiti podršku ekipi i stručnom štabu.
Svi na Koševo, pružiti podršku ekipi i stručnom štabu.
Zekić promašio sve.
Mehmedović?
Renan?
Još nešto, čime je Bubanja zaslužio da je raja očarana toliko s njim?
Mehmedović?
Renan?
Još nešto, čime je Bubanja zaslužio da je raja očarana toliko s njim?
Idemo dalje, sabura samo 

- feniksptica
- Kontakt:
E moji momci. Treba nekad fudbal igrat i malo ga sire gledati pa pljuvati Djurickovica npr.
Oliveira u ovoj formaciji nema sta trazit u prvoj.
Andjusic nema sta trazit u prvih 18.
Oliveira u ovoj formaciji nema sta trazit u prvoj.
Andjusic nema sta trazit u prvih 18.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Isto se pitam.Procitali par vijesti o njemu i sad ko da je ne znam ko dosao a mogu se kladiti da ga niko nije pogledao vise od dva puta.
Pitarski hajc i to je to
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Sad vidite koliko ovoj ekipi znace Soldo i Djuri.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Maroon1946
- Kontakt:
Mi dobrog golmana nemamo otkad je otisao Vladan, evo vec 3 godine 

Ne smije ni slučajno, gdje će Čelik bit kriv
Smije se samo po Joviću i Đorđeviću srat, uzeli momke na zub bez ikakve jbene potrebe, Jović u ovom dvomeču naš daleko najbolji defanzivac bio, a ovdje se frajer tjera od samog dolaska. Sami sebi smo najveći protivnici, tako bilo i tako će vazda bit

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Ova ekipa nema kreativnosti uopšte. Pod hitno se pojačati sa kvalitetnim centralnim i prednjim veznim.
Odmah sutra pitati Stupčanici da li bi Mehmedovića uzeli na posudbu.
Odmah sutra pitati Stupčanici da li bi Mehmedovića uzeli na posudbu.
I dok nisam zaboravio: Soldo jeb'o li te prigovor!
- Maroon1946
- Kontakt:
Nakon utakmice je svoj komentar dao trener Bordo tima Zoran Zekić, koji je bio tužan.
"Moram reći da sam iznimno tužan. Prejeftino smo dobili golove nakon što smo trebali pobijediti u prvom meču. Raspali smo se nakon golova i smeta mi što nije bilo prave energije. Nismo napadali onako kako smo se dogovorili. S loptom nismo napadali dubinu, a na kraju je ispao ružan poraz iako smo imali fantastične šanse na početku. Spartak je zabio u prvoj akciji u kojoj je prešao centar. Sve je ovo iskustvo za sve nas, a zahvaljujem navijačima što su došli u ovako velikom broju. Navijači su nam poručili šta žele od nas, treba se resetirati pred prvenstvo i analizirati ono što nije valjalo. Dosta toga nije bilo u redu", rekao je Zekić za MY TV.Nismo igrali na način koji nas je krasio u prethodne tri utakmice. Gubili smo sve duge lopte, a Spartak je danas pobijedio maltene rutinski. Nismo se snašli nakon primljenog gola, ali nema odustajanja", dodao je hrvatski stručnjak.
Sada je Sarajevo okreće obavezama u domaćem šampionatu.
"U Sarajevu sam osjetio mnogo ljubavi i želim tu ljubav osjećati i dalje. Hoćemo da prezentiramo Sarajevo kako smo i dosad i u Gabeli i Doboju, Sarajevu...", zaključio je Zekić.
Ma Mehmedović je najgori igrac u zadnjih nekoliko godina
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ne treba padat nakon ovoga, steta, moglo je, al nije islo... Nemojte pljuvat momke zbog jedne utakmice, vidi se volja, zelja za razliku od prije. Sef je reko da se ocekuju i odlasci i dolasci, stoper, kreativac u sredini i zamjena za krila.
Dobro je neko rekao gore, ne mozemo ocekivati da nam Andjusic pravi razliku kada udje. Ako mislimo igrati ovako rijesit se nekog napadaca jer je ovo trosenje i Rrnana i Hamze, lazna 9tka koju ne znaju igrati.
Sve u svemu ove sezone titula se napast mora. Volim te Saraj'vo
Dobro je neko rekao gore, ne mozemo ocekivati da nam Andjusic pravi razliku kada udje. Ako mislimo igrati ovako rijesit se nekog napadaca jer je ovo trosenje i Rrnana i Hamze, lazna 9tka koju ne znaju igrati.
Sve u svemu ove sezone titula se napast mora. Volim te Saraj'vo
Sta reci ?!
Zekic djeluje kao solidan trener u Ex Yu okvirima. Treba mu dati vremena,tek je dosao. Nasi igraci su uglavnom goli prosjek,limitirani. Oni ni uz svu volju,trud i voljni momenat,ne mogu preko svojih skromnih limita i mogucnosti.
Onda dolazimo do naseg problema,do 'investitora' Poslije 11 godina 'investiranja' imas ovakvu seosku ( mahalsku ) ekipu.
Samo da se podsjetimo da smo na virslama ovaj seljacki Spartak prolazili.
Tako da kao ogorceni navijac Sarajeva moram se sjetiti najmilijih onom kineskom kerojedu a jos vise ono debelom americkom cirkusantu. Jbm li mi onu latino bumbaru,sto je u najjeftinijom kolumbijskom bordelu pokupio !!
Njima je jedino bitno da nam djecu prodaju,prije nego sto sastave dvije dobre sezone u ekipi !! Da ,strpaju pare u padze a doveli ne bi igraca da valja i na vrijeme,nego jedino kad neko ne mogne nigdje pa dodje kod nas za kikiriki da igra. Niti bi ulozili fening u onu rusevinu od stadiona !!
Kazu pojedini nemoj psovati Mirvaha ?! Mirvaha treba psovati 24/7 !!!
Zekic djeluje kao solidan trener u Ex Yu okvirima. Treba mu dati vremena,tek je dosao. Nasi igraci su uglavnom goli prosjek,limitirani. Oni ni uz svu volju,trud i voljni momenat,ne mogu preko svojih skromnih limita i mogucnosti.
Onda dolazimo do naseg problema,do 'investitora' Poslije 11 godina 'investiranja' imas ovakvu seosku ( mahalsku ) ekipu.
Samo da se podsjetimo da smo na virslama ovaj seljacki Spartak prolazili.
Tako da kao ogorceni navijac Sarajeva moram se sjetiti najmilijih onom kineskom kerojedu a jos vise ono debelom americkom cirkusantu. Jbm li mi onu latino bumbaru,sto je u najjeftinijom kolumbijskom bordelu pokupio !!
Njima je jedino bitno da nam djecu prodaju,prije nego sto sastave dvije dobre sezone u ekipi !! Da ,strpaju pare u padze a doveli ne bi igraca da valja i na vrijeme,nego jedino kad neko ne mogne nigdje pa dodje kod nas za kikiriki da igra. Niti bi ulozili fening u onu rusevinu od stadiona !!
Kazu pojedini nemoj psovati Mirvaha ?! Mirvaha treba psovati 24/7 !!!
Ne znam ništa sem da nam aktobe utrpa 3 i spartak 3
A mi stedimo na defanzivcu i golmanu
A mi stedimo na defanzivcu i golmanu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- feniksptica
- Kontakt:
Celik je sve ono sto sam reko. Prinudni projekt kluba s ogromnim nedostacima za modernog stopera. Odlican za nase lige koja realno ne zahtjeva pino toga od stopera osim da je jablan da udara i da uzima skokove. Meni je zao al on je za danasnji fudbal odavno senior koji treba da nadogradjuje osnove.
Yebes to, tusnut cemo ga svakako vremenom za solidne pare. To i jest cilj.
Nego kako preboljeti to sto su Catakovic i Renan za klupe jer nemaju mjesta u 3-5-2
Yebes to, tusnut cemo ga svakako vremenom za solidne pare. To i jest cilj.
Nego kako preboljeti to sto su Catakovic i Renan za klupe jer nemaju mjesta u 3-5-2
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Prije odjave do nedelje poruka svim trovačima i velikim trenerskim magovima:
NA...PU..ŠITE...SE...K...U...R....CA...
NA...PU..ŠITE...SE...K...U...R....CA...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Tako se to radi, bravo Spartak, rutinski, hladno.
Primili gol, i sve se raspalo. Jbg, jaci su. Ne bi im dali gol do sutra.
Da, imali smo dosta prilika u prvom poluvremenu na kosevu, sve na presing. I onda je Spartak promijenio pristup i postali smo bezopasni naredna 3 poluvremena. Do narednog puta, cao jurop.
Primili gol, i sve se raspalo. Jbg, jaci su. Ne bi im dali gol do sutra.
Da, imali smo dosta prilika u prvom poluvremenu na kosevu, sve na presing. I onda je Spartak promijenio pristup i postali smo bezopasni naredna 3 poluvremena. Do narednog puta, cao jurop.
Trenutno korisnika/ca: keli, OzmoodPinglewood i 29 gostiju.