RŠD Velež Mostar

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 29 jul 2024, 11:59

Nekada su nas pljuvali i nisu smjeli napisati da smo pokradeni u Gorazdu. Sada nas hvale sutra ce nas pljuvati okrece se to kao vjetar. Za mene nebitno misljenje imaginarnih nebitnih novinara kao i citavog portala. Uzivaj tebra nemoj da te remetim samo mi malo neugodno bi kako te ispljuvase na onoj tamo temi. Volim ja tebe bez obzira na sve

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 jul 2024, 12:21

CampobelloDiMazara je napisao/la:
29 jul 2024, 11:59
Nekada su nas pljuvali i nisu smjeli napisati da smo pokradeni u Gorazdu. Sada nas hvale sutra ce nas pljuvati okrece se to kao vjetar. Za mene nebitno misljenje imaginarnih nebitnih novinara kao i citavog portala. Uzivaj tebra nemoj da te remetim samo mi malo neugodno bi kako te ispljuvase na onoj tamo temi. Volim ja tebe bez obzira na sve
Novinari ti kroje širu sliku kluba, ne forumaši. Puno, puno, puno bitniji od ovdje debila. Namjerno će pisati da je sve bajno, i onda se naslađivati kad krene pucati, a možemo sve u hodu ispravljati jer nije sve u životu crno i bijelo. Moji postovi su kritika sportskoj politici kluba i vrlo su osnovani i imaju uporište. A novinari sve rade za pare i korist, ne okreću se tek tako.

A to koliko je ko mene ispljuvao, nek' sude drugi. I da jeste, meni je Velež bitan i dabogda me uvijek ovako ispljuvali a mi išli pravim putem, a i novinari usput pljuvali i tražili mane a ne sakrivali ih kao sad. :thumbup:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 29 jul 2024, 12:23

Kralju ne kroje novinari sliku kluba nego rezultati. Ja ne znam sta se sa tobom desava. I jesu ispljuvali su te tamo mozda ti to ne vidis ali jako neugodno sa strane ko cita

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 jul 2024, 12:26

29 jul 2024, 12:23
Kralju ne kroje novinari sliku kluba nego rezultati. Ja ne znam sta se sa tobom desava. I jesu ispljuvali su te tamo mozda ti to ne vidis ali jako neugodno sa strane ko cita
:rol:

Novinari crvi :) Iskreno, poslije one izjave Kevelja kako idu svi a ne samo on, a ti si to 20 dana prije napisao isto, malo mi je degutantno da se raspravljamo ti i ja :) Ja imam svoje ideale (Velez), ti svoje i necemo se nikad sloziti i to je tako :)

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 29 jul 2024, 12:30

Moj jedini ideal je Velez pisao sam ti popisam svaku upravu kluba novinare portale i njihova pisanja. Kazem ti samo mi je zao bilo procitati kako te sarajlije navukose nedavno pa te popisase danas :mrgreen:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 jul 2024, 13:07

29 jul 2024, 12:30
Moj jedini ideal je Velez pisao sam ti popisam svaku upravu kluba novinare portale i njihova pisanja. Kazem ti samo mi je zao bilo procitati kako te sarajlije navukose nedavno pa te popisase danas :mrgreen:
Boga mi, kod mene ti nije tako. Ne mogu ja izjednačiti Hasića i Tanu i obojicu ih popišati, kad nas je jedan izvukao a drugi umalo zakopao i ništa dobro uradio nije, i ja obojicu da pišam jer meni je bitan Velež :mrgreen: Ja ti napravio auto besplatno, a drugi komšija ti ga slupao i ti nas popišaš obojicu i sve komšije, tebi je bitno auto. Ne ide, kosi se jedno s drugim :D

Podrška svakom ko radi u interesu Veleža. Kritika svakom ko stavlja sopstveni interes ispred Veleža. I možda još da jednom napišeš da me pišaju, pa da se naložim i krenem hvaliti Kevelja zbog sarajevskih dušmana :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 29 jul 2024, 13:14

Sve ih popisam Kila od rata na ovamo sve ista **** :thumbup:

I idi tamo sta si pobjegao ovamo uvjeri ih da je Sikalo rang Buljubasica kojeg su ljudi prodali za 1 500 000 eura vidim idu ti pravo procjene i poznavanje materije :mrgreen:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 jul 2024, 13:18

29 jul 2024, 13:14
Sve ih popisam Kila od rata na ovamo sve ista **** :thumbup:

I idi tamo sta si pobjegao ovamo uvjeri ih da je Sikalo rang Buljubasica kojeg su ljudi prodali za 1 500 000 eura vidim idu ti pravo procjene i poznavanje materije :mrgreen:
Evo ja tebe upravo popišah, znači jedan za njih, jedan za mene :D De vidi možemo li kako otjerati sve što valja i što može pomoći klubu, da ne budemo kao pitari da hvalimo onog što klubu donosi dobro. Mrš svi :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

salmy

Post Postao/la salmy » 29 jul 2024, 13:24

Hajde bola, šta se raspravljate koje i za koliko koga prodao igrače u drugim klubovima. Možete li vi saznati i podjeliti sa ostalim rođenim šta se dešava u vezi novih igrača i da nas abd obradujete sa vijestima 😉. Pa neće se valjda čekat Skupština 01.10., pa da onda tražimo te slovence, hrvate i ostale nacije.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 29 jul 2024, 13:33

salmy je napisao/la:
29 jul 2024, 13:24
Hajde bola, šta se raspravljate koje i za koliko koga prodao igrače u drugim klubovima. Možete li vi saznati i podjeliti sa ostalim rođenim šta se dešava u vezi novih igrača i da nas abd obradujete sa vijestima 😉. Pa neće se valjda čekat Skupština 01.10., pa da onda tražimo te slovence, hrvate i ostale nacije.
Nije 01.10 skupstina nego sada u cetvrtak 01.08. ako sam dobro procitao nedavno

Valjda cekaju rasplet i kojim ce klub smjerom ici. Ako ovi nece ostati logicno je da prije skupstine nece dovoditi igrace

salmy

Post Postao/la salmy » 29 jul 2024, 14:56

29 jul 2024, 13:33
salmy je napisao/la:
29 jul 2024, 13:24
Nije 01.10 skupstina nego sada u cetvrtak 01.08. ako sam dobro procitao nedavno

Valjda cekaju rasplet i kojim ce klub smjerom ici. Ako ovi nece ostati logicno je da prije skupstine nece dovoditi igrace
Izvini, greška je do mene, Skupština je zakazana 01.08. i vjerovatno će ostati isti sastav Uprave Veleža. Sumnjam da će se iko drugi prihvatiti obaveza oko kluba, stim da se ja pitam Rahimica bih stavio na čelo Uprave, a Kevelja za zapisničara bez bilo kakvih ovlaštenja.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 29 jul 2024, 17:37

BigEM je napisao/la:
26 jul 2024, 18:51
Kad ce doci dresovi u shop? Gdje je zapelo?
Evo, stigli su.

slika

Valjda uskoro budu i polo majice.

slika

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 29 jul 2024, 18:29

29 jul 2024, 12:30
Neko ko ima tako zlobne komentare ne znam kako moze zeliti dobro klubu. I tebe su pisali tamo sve u 16, pa se ne sjecam da su ti se nasladjivali ovdje.
Slomiste se vi da Killu prevedete na svoju stranu, a svaki vas post je amaterski za njegov. Strasno.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 30 jul 2024, 00:07

Odrađen je prvi trening na novom travnjaku u Blagaju. Bravo.

Ono što kasni je brendiranje stadiona u Vrapčićima. Dosad je trebao biti sav u PUMA reklamama, uključujući i klupe za rezervne igrače i eventualno hodnik kod svlačionica.
Zadnja izmjena: VictoriasFikret, dana/u 30 jul 2024, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 30 jul 2024, 00:16

VictoriasFikret je napisao/la:
30 jul 2024, 00:07

Ono što.kasni je brendiranje stadiona u Vrapčicima. Dosad je trebao biti sav u PUMA reklamama, uključujući i klupe za rezervne igrače i eventualno hodnik kod svlačionica.
Ono je sve osim novog terena po meni nula.Ako se o ovome prica kao "bolji uslovi" bolje na umjetnoj da tereniraju
MUSVDG

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 30 jul 2024, 00:17

Tracy1 je napisao/la:
30 jul 2024, 00:16
VictoriasFikret je napisao/la:
30 jul 2024, 00:07

Ono što.kasni je brendiranje stadiona u Vrapčicima. Dosad je trebao biti sav u PUMA reklamama, uključujući i klupe za rezervne igrače i eventualno hodnik kod svlačionica.
Ono je sve osim novog terena po meni nula.Ako se o ovome prica kao "bolji uslovi" bolje na umjetnoj da tereniraju
I onaj u Vrapčićima je bio žut na početku kad su ga tek postavili. Treba da prođe neko vrijeme da promijeni boju.

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 31 jul 2024, 19:03

HT
Velez N - Velez M 0:2 (Halilovic, Mlinaric)

Djira je imao asistenciju. Predpostavljam da ce potpisat jer je Canadiev igrac iz Sibenika.

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 31 jul 2024, 19:11

Konačno bi trebali znati tačan broj gledalaca na tribinama :clap:
Republika Bosna i Hercegovina

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 31 jul 2024, 20:56

Dobise mrtvaci
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

salmy

Post Postao/la salmy » 31 jul 2024, 23:03

Ovaj Borac veze nema sa fudbalom...kaže komentator prvi udarac prema golu od strane Borca je upućen u 90 i nekoj minuti...Bože dragi ko je nama šampion države i oni se kao nešto prave važni.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.