Virtu4l je napisao/la: ↑02 jul 2024, 21:03Čitam komentare na dolazak Bubanje, je li realno da i tu ima plaćene botove?Kakav je to PR, znači ništa ne prepušta slučaju.
![]()
Kaže, Bubanja je u top tri zadnja vezna HNLA tamo prvih 10 lagano završava u ligama petice, ali eto ovaj je kao najbolji odabrao našu PL
![]()
Virtu4l je napisao/la: ↑17 jul 2024, 22:51Znači došlo je još jedno pojačanje divova sa Kromolja, Mihael Kuprešak.
Čisto da posložimo pa da vidimo kako to izgleda.
Radnik Surdulica (drugoligaš)
Železničar Pančevo (fenjeraš prve lige)
Fehervar/Vojvodina (rezerva)
Radnički (rezerva, par utakmica seniorskog fudbala)
Banjul United
Lokomotiva Zagreb (sredina tabele)
Široki Brijeg (donji dio tabele)
Povedi ih, Zorane.![]()
Ako ih ne rasturite ide tjeranje na najjace uz pun lavorfeniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:01Mi Slobodu pobijedimo posle 0-8 kuci u Europi, na ovih 3-0 cemo ih rasturit
Ja iOrvel je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:02Ako ih ne rasturite ide tjeranje na najjace uz pun lavorfeniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:01Mi Slobodu pobijedimo posle 0-8 kuci u Europi, na ovih 3-0 cemo ih rasturit
Mitomanijafeniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:05Ja iOrvel je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:02Ako ih ne rasturite ide tjeranje na najjace uz pun lavorfeniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:01Mi Slobodu pobijedimo posle 0-8 kuci u Europi, na ovih 3-0 cemo ih rasturit
Virtu4l je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:02Ni blizu odličan koliko su se uzbudili na vašoj temi, a garantujem ti životom da 99% njih do danas nije čulo za njega.
Znači, shvatam ja kad se uzbude zbog Penarande koji je igrao u dvije lige petice, ali toliko se uzbuditi zbog Bubanje koji je u rangu Popare iz Sloge. To dovoljno govori koliko je letvica pala nisko, najniže do sad.
Ponovo si sve promašio.feniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:47Ima Virto jos tema na forumu gdje mozes zalijepiti isti post. U nadi da ćeš dobiti reakciju.![]()
![]()
Ah vidi mene tebi bosansku zastavu, mozda ćeš shvatiti kao provokaciju...
Zamisli virtuoza napada igraca koji vrijedi kao trecina kmelje. Uzivaj malo, oguli jabuku opusti seVirtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:38Virtu4l je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:02Ni blizu odličan koliko su se uzbudili na vašoj temi, a garantujem ti životom da 99% njih do danas nije čulo za njega.
Znači, shvatam ja kad se uzbude zbog Penarande koji je igrao u dvije lige petice, ali toliko se uzbuditi zbog Bubanje koji je u rangu Popare iz Sloge. To dovoljno govori koliko je letvica pala nisko, najniže do sad.
Ovim putem bih želio da se izvinim majstoru Popari.
Veliki Vladan Bubanja.![]()
![]()
Zivi bili pa vidjeli.Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:49Ponovo si sve promašio.feniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:47Ima Virto jos tema na forumu gdje mozes zalijepiti isti post. U nadi da ćeš dobiti reakciju.![]()
![]()
Ah vidi mene tebi bosansku zastavu, mozda ćeš shvatiti kao provokaciju...
Jedino što si trebao reći je sljedeće, bravo Virto što si nam rekao kakav je to igrač jer si ga nekad ranije gledao za razliku od nas koji nismo čuli za njega, ponijelo nas je pa smo se uzbudili.
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, bvsic, nedimmmm1337, Paromlinac, riki46, TylerBurey i 41 gost.