BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Sport je svaka fizička i psihička aktivnost koju čovjek izvodi po utvrđenom skupu pravila, u cilju takmičenja sa protivnikom ili protivničkim timom, uz primjenu propisanog sistema bodovanja na osnovu kojeg se utvrđuje pobjednik, koji nikad ne bude predstavnik Bosne i Hercegovine
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 31 jul 2024, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Po meni je Sarajevo odigralo vrhunski dvomeč, bili su udaljeni od prolaza svega 4 gola. Ovo je veliki uspjeh , nije im se dalo a realno bili su zreli da prezime u Evropi.
-
BHfanaticos04
- Kontakt:
Al evo na stranu sve jasno je u kakvoj amaterskoj ligi igramo gdje se ne bori za loptu dok ne izadje iz terena jer se u nasoj ligi podrazumijeva da kad lopta ide prema autu/korneru, tamo ce i zavrsiti, igrac nema potrebu da potrci i pokusa stici loptu. Eh tako kad se predas a protivnicki igrac stigne loptu onda si u problemu.
Mi smo imali Santosa pa svi znate sta je te godine bilo kad imas samo jednog igraca koji trci za svakom loptom.
Mi smo imali Santosa pa svi znate sta je te godine bilo kad imas samo jednog igraca koji trci za svakom loptom.
Ma procice Borac ove farane i eto ga u grupama.DamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:01Ma kakvi obrukali. Ovdje se najvise pisalo kako ce ih razbiti prvo Egnatija, pa onda Paok, a definitivno su dosad najvise pokazali od svih.FKBilder je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:58Borac se nije obrukao, zabili su im u gostima 2 komada, dok Sarajevo mocnom Spartaku nije niti jedan u 2 utakmice.
Mislim da su se igraci Borca vec fokusirali na Farska Ostrva i realnu sansu da u 2 utakmice sa njima udju u grupe, ako nista sanse su 50-50.
Ali Sarajevo me svake godine razocara u evropi.
Veliki Vladan Bubanja, jedan od najboljih veznjaka HNL.
Tražio ga Dinamo ali je ipak odabrao Kobilju Glavu.

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Uf i Dudic se obruka,izbaci ih Mornar sa sve Sinišom Stevavonicem (koji sada lici na nekog body bildera,haos se napuco
)
Dudic crveni standardno višak energije
Dudic crveni standardno višak energije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Utakmica kapitena Radničkog je za zatvora. Oba puta njegov igrač dao gol + na kraju promaši penal. Odavno goru utakmicu nekog igrača nisam vidio.
Borac protiv ovih sa Farskih Ostrva za grupnu fazu ?
Koliko para se dobija kad se izbore grupe Konferencijske lige ?
Koliko para se dobija kad se izbore grupe Konferencijske lige ?
Mjau !
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
yebote Mornar Bar, još samo Budućnost da prođe one Bugare i za CG bi bio uspjeh ravan ulasku u grupe... 
zar i ti sine Ivane!?
3 miliona eura
pobjeda u grupi - pola miliona eura, neriješeno - 166 hiljada eura
Ilves iz Finske zavrsili 10 od 12 ekipa u ligi
Evo izbacili Austriju Bec 5-5 ukupno bilo i na penale ih uzeli
Zalosno na sta smo mi spali
Evo izbacili Austriju Bec 5-5 ukupno bilo i na penale ih uzeli
Zalosno na sta smo mi spali
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Koliko si uzeo ti para,jesil kucu zalozio jer to sto si rekao kvota je ogromna?grbavicka1921 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:16Hau jes noumosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:05Kako sve znas haha nemoj se brukat svega tigrbavicka1921 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:52
Zato jer su rukovodstva u našim klubovima korumpirana do srži. Menadžerčiči vode riječ a ne klubovi i zato djece nema ni na mapi.
Davno sam rekao da ovaj tzv.investitor kod komšija poznatiji kao "danas sam jako tužan", zajedno sa miđetom iz Azije pere lovu te su večeras igrali na 2+ gola i pobjeda Spartaka u kladari Gvineje Bisao ili Azerbejdžana, preko Tajlanda...ulog nepoznat ali nije marka.
Ponovo na Farska ostrva
Sa Paokom su bile 95:5 šanse, a sad cijenim nekih 70:30 u korist Farana. Raduje me činjenica što igramo revanš kući.
Sa Paokom su bile 95:5 šanse, a sad cijenim nekih 70:30 u korist Farana. Raduje me činjenica što igramo revanš kući.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- ASD
- Kontakt:
Fascinantno mi je kako u zadnjih 20 godina Borac skoro uvijek pogodi s golmanom, a Sarajevo uvijek promaši.
-
BHfanaticos04
- Kontakt:
Kakvi protivnici Kosovara u 3. pretkoluu

- ASD
- Kontakt:
"Skoro". Pogledaj kakve ste golmane imali zadnjih 20 godina, od Avdukića pa nadalje.
"Ja sam juče mogao registrirati Van Dajka ali nisam htio."
Kakav je to car 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.