ili
Trabzonspor

... ali prvo HB
Hoće li igrat Raketa?Licniznanstvenik je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:40sretno večeras, i pamet u glavu, da se ne ponove Gzira i Tobol...
ako će on igrati vjerovatno 20-ak minuta...ArtemisFowl je napisao/la: ↑01 avg 2024, 11:16Hoće li igrat Raketa?Licniznanstvenik je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:40sretno večeras, i pamet u glavu, da se ne ponove Gzira i Tobol...
Meni je više diskutabilan ofsajd Pukstasa kod postignutog gola za 3:1?!
Cirkus???hahahaha....znaš da je zoo u Maksimiru,da su gore glavne predstavetutankamon1905 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 16:08Kako to Srebrenko i nakon cirkusa oduzi i upakuje fino. Bola napisi da je ono sinoc sramotno bilo, ne brukaj se svakom izjavom
Situacija br. 2: Hajduk - Slaven Belupo (81. minuta); poništeni pogodak
Nakon što je sudac dosudio slobodni udarac, gostujući napadač upustio se u borbu za loptu s domaćim braničem na normalan način. Svoje je ruke na braničeva leđa stavio bez snage. Sudačka komisija očekuje da se ne dosudi prekršaj. S obzirom da je sudac zviždaljkom dao znak prije nego što je lopta ušla u vrata, VAR ne može intervenirati kako bi preporučio pregled snimke na terenu za igru (OFR). Očekivana odluka: Pogodak
S tobom nitko nikad nece moci imati normalnu raspravu ni konverzaciju, jer i kada se desi nesto ovakvo ti okrenes na Dinamo, Maksimir, na ovo, na ono. Dijete nisi sigurno, ali su ti objave na razini predskolskog uzrasta kada netko nesto napise za HajdukSrebrenko je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:15Cirkus???hahahaha....znaš da je zoo u Maksimiru,da su gore glavne predstavetutankamon1905 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 16:08Kako to Srebrenko i nakon cirkusa oduzi i upakuje fino. Bola napisi da je ono sinoc sramotno bilo, ne brukaj se svakom izjavom![]()
Vidio je ruke na leđima i da stoper loše reagira na laganu loptu zbog tih ruku. Po meni je to faul.Virtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2024, 07:10Ne bih ulazio u Maksimir-Poljud prepucavanja, ali pogledao sam ovu situaciju nekoliko puta i nikako, ali nikako, ne mogu shvatiti šta je to sudija vidio i zašto je poništio čist gol Slavena.
Situacija br. 2: Hajduk - Slaven Belupo (81. minuta); poništeni pogodak
Nakon što je sudac dosudio slobodni udarac, gostujući napadač upustio se u borbu za loptu s domaćim braničem na normalan način. Svoje je ruke na braničeva leđa stavio bez snage. Sudačka komisija očekuje da se ne dosudi prekršaj. S obzirom da je sudac zviždaljkom dao znak prije nego što je lopta ušla u vrata, VAR ne može intervenirati kako bi preporučio pregled snimke na terenu za igru (OFR). Očekivana odluka: Pogodak
Ruke bez intenziteta.ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 avg 2024, 07:42Vidio je ruke na leđima i da stoper loše reagira na laganu loptu zbog tih ruku. Po meni je to faul.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.