1,67
2,10
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Puno ih je Sa. Bas lijepo proci gradom i svako malo vidis pokrivene zene.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:49Jel ti zivis negdje blizu Maoce ili onog arapskog sela prije Vlasica?Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?![]()
Gdje ti, a i drug, uvijek nađete neke ultra vjernice i pokrivene djevojke?
Mogli je napisao/la: ↑01 avg 2024, 13:28Puno ih je Sa. Bas lijepo proci gradom i svako malo vidis pokrivene zene.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:49Jel ti zivis negdje blizu Maoce ili onog arapskog sela prije Vlasica?Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?![]()
Gdje ti, a i drug, uvijek nađete neke ultra vjernice i pokrivene djevojke?
Jos rece citroen,tu je i elektronika losa,cudo ga nije ubila na licu mjestaCentre forward je napisao/la: ↑01 avg 2024, 13:04Garant osjetila da mu je zamajac pri kraju. Iskreno i ja bih tak'o puko na njenom mjestu, možda i gore.
Gledaj ovog morona...zato u ostatku svijeta gdje nema pokrivenih zena vec imaju uspostavljene drustvene i ekonomske odnose sa vanzemaljcimanumanumaye22 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 13:30Mogli je napisao/la: ↑01 avg 2024, 13:28Puno ih je Sa. Bas lijepo proci gradom i svako malo vidis pokrivene zene.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:49
Jel ti zivis negdje blizu Maoce ili onog arapskog sela prije Vlasica?![]()
Gdje ti, a i drug, uvijek nađete neke ultra vjernice i pokrivene djevojke?![]()
I kaze spremni mi za dolazak aliena, da nesto vise otkrijemo.....jesmo ba qurac.![]()
Šta je bilo na kraju s te drame? Jel se muž pomirio s tim da nije alfa mužjak kao TuleStevieG8 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:37Edin Tule to jako dobro lijeci ali mislim da trenutno nije dostupanSurreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?
Govorim za cjelokupno covjecanstvo, ne samo nas. Pa procitaj ba sta je lik gore napisao i reci mi jel to tebi logicno i normalno?19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 14:00Gledaj ovog morona...zato u ostatku svijeta gdje nema pokrivenih zena vec imaju uspostavljene drustvene i ekonomske odnose sa vanzemaljcimanumanumaye22 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 13:30![]()
I kaze spremni mi za dolazak aliena, da nesto vise otkrijemo.....jesmo ba qurac.![]()
vala da se pokrije sva i da se oci ne vide i da hoda sa pedeset majica na sebi,privlacnija je od onih u njemackoj sa izbusenim obrvama ,nosevima,stiklama od 30cm cizmama do guzice,pink ,roze kosom i obrijanom glavom na pola,sto je sad moda u zapadnom svijetunumanumaye22 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 15:17Govorim za cjelokupno covjecanstvo, ne samo nas. Pa procitaj ba sta je lik gore napisao i reci mi jel to tebi logicno i normalno?19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 14:00Gledaj ovog morona...zato u ostatku svijeta gdje nema pokrivenih zena vec imaju uspostavljene drustvene i ekonomske odnose sa vanzemaljcimanumanumaye22 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 13:30
![]()
![]()
Nisam govorio uopste o ljepoti zena vec o tome sta je covjek gore napisao i kako zdravom covjeku moze da se pomuti um.donDondon je napisao/la: ↑01 avg 2024, 15:22vala da se pokrije sva i da se oci ne vide i da hoda sa pedeset majica na sebi,privlacnija je od onih u njemackoj sa izbusenim obrvama ,nosevima,stiklama od 30cm cizmama do guzice,pink ,roze kosom i obrijanom glavom na pola,sto je sad moda u zapadnom svijetunumanumaye22 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 15:17Govorim za cjelokupno covjecanstvo, ne samo nas. Pa procitaj ba sta je lik gore napisao i reci mi jel to tebi logicno i normalno?19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 14:00
Gledaj ovog morona...zato u ostatku svijeta gdje nema pokrivenih zena vec imaju uspostavljene drustvene i ekonomske odnose sa vanzemaljcima![]()
numanumaye22 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 15:27Nisam govorio uopste o ljepoti zena vec o tome sta je covjek gore napisao i kako zdravom covjeku moze da se pomuti um.donDondon je napisao/la: ↑01 avg 2024, 15:22vala da se pokrije sva i da se oci ne vide i da hoda sa pedeset majica na sebi,privlacnija je od onih u njemackoj sa izbusenim obrvama ,nosevima,stiklama od 30cm cizmama do guzice,pink ,roze kosom i obrijanom glavom na pola,sto je sad moda u zapadnom svijetunumanumaye22 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 15:17
Govorim za cjelokupno covjecanstvo, ne samo nas. Pa procitaj ba sta je lik gore napisao i reci mi jel to tebi logicno i normalno?![]()
![]()
Ma bolje imat' narkomana u kući neg' Citroëna ispred kuće.donDondon je napisao/la: ↑01 avg 2024, 13:42Jos rece citroen,tu je i elektronika losa,cudo ga nije ubila na licu mjestaCentre forward je napisao/la: ↑01 avg 2024, 13:04Garant osjetila da mu je zamajac pri kraju. Iskreno i ja bih tak'o puko na njenom mjestu, možda i gore.
Ovom ne treba test, na glavi mu se vidi da je mudonja...
Nije narkoman samo je glup.Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?
Reci ti njima da se prijave na ssba forum, bice ko svoji na svome.Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 6 gostiju.