1. Odlična dubinska lopta, i greška odbrane iznuđena pritiskom napada. Amaterska greška je greška koju igrač napravi sam od sebe, bez uticaja protivnika, zato što je na nivou amatera, jel.. ovdje ne bi pogriješio da se naš napad nije dobro kretao.Virtu4l je napisao/la: ↑01 avg 2024, 15:59Ja tačno znam o čemu pričam.
1. Prva šansa na utakmici (1:38) igrač Trnave dodao loptu Kjeremehu u for, amaterska greška.
2. Druga šansa na utakmici (2:45) greška golmana Trnave, dodao loptu Kjeremehu, ovaj promašio "prazan" gol
3. Treća šansa na utakmici (3:27) još jedna glupost golmana Trnave, amaterska akrobacija, promašen još jedan zicer
2. Opet iznuđena greška, i to kvalitetnim presingom. Kad Liverpool tako daje golove, onda je to Klopp Gegenpressing/high press mašinerija.. Sarajevo samo ima sreće, i igra protiv amatera.
3. Ovo je najbliže amaterskoj reakciji, ali opet - jako dobre kretnje napada, bez kojih ovo vjerovatno ni ne bi bila prilika.
Svakako ne jedine izgledne situacije Sarajeva u ovoj tekmi, morali smo dati barem 2 gola.
Svjestan sam ja Virto da ti odlično znaš šta pišeš. Baš zato me pođahkad iznervira, ali sve okej.. svakom njegovo, slažem se da je vrijeđanje odraz nemoći (čitaj: gej).
Također sam nekad na početku nazovi forumaške karijere griješio u vezi tebe, također nemam problem da to priznam. Svi nekad pretjeramo u šupljiranjima, pa tako i ti i ja.