Ma prijatelju samo preskočiš. Nema potrebe ni da se čita ni da se citira. Za njega mi nije čudo ali ozbiljni forumaši se konstantno vraćaju na temu koja je milion puta već ižvakana.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑01 avg 2024, 15:09Ja sam otvorio tu temu Amar vs Miske, do sad ima nula postova. Niko ne pise tamo, nego ovu zagadjuju. I opet ce budi siguran. Onaj adminov degen ce to isto raditi jer mu se moze i jer je pokazao da je spreman baciti godine svog zivota na ispoljavanje mentalne bolesti po forumu.
Ovo je sprdnja od teme, ko udje ovdje IQ mu opadne. Lazi, botovanje, izmisljanje, konstantno otvaranje jednih te istih tema od zaludjenih debila koji navijaju za pojedince, a za klub ih zivo boli ****. Ja sam siguran da ovdje ima vise normalnih ljudi i pravih navijaca nego kretena, ali jednostavno raja nece da pise ili ostavi upis pa pobjegne kad vidi da nema nista od toga.
Evo pitam te, a i ostale, sta da radimo? Jer ovo nece prestati samo od sebe. Garantujem ti eto, sad je normalna rasprava na zadnjih par stranica, do 5 sati ce se okrenuti u drugom smjeru.
Hajde da se dogovorimo i organizujemo. Admina boli ****, on namjerno i ciljano ovo dopusta. Da otvaramo nove teme, posebne teme za transfere, aktuelnosti, uprave bivse i sadasnje? Ili mozda da idemo na teme drugih klubova i spamamo, psujemo, trolamo i sve ostalo, pa da **** mater citavom forumu? Ne znam eto.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Argentina je napisao/la: ↑01 avg 2024, 15:00Uprava ne radi kako treba, odmah da se razumijemo. Ali ko moze dogovoriti vise (dajem primjer 1M godisnje), neka izadje javno da ima dogovoreno, mislim da bi dobio podrsku i automatski stolicu prvog covjeka kluba.Bumbaclat je napisao/la: ↑01 avg 2024, 14:48Upravo, 300k vise nego 0 KM, ali dzaba. Ne mozes nikad ugoditi. Neki botuju, neki su jednostavno toliko puni mrznje i negativnosti da nece pedesetu dozivjeti.Orvel je napisao/la: ↑01 avg 2024, 14:30SAD LUPAM CIFRE JER UOPSTE NEMAM POJMA KOLIKI JE UGOVOR
Recimo da je milionski iznos = 1.2mil KM, to je 300k godisnje i slazem se da bi Zeljo trebao vise imati s obzirom na troskove koje imamo kao klub. AI to je 300k vise nego proslih 7-8 godina, ne sjecam se ni kad smo imali generalnog. Dodatno, prosle godine smo na onaj nacin skupljali pare koji je u najmanju ruku smijesan i tad se skupilo oko 250k da bi bili "generalni" sponzor. Ne treba ni uporedjivati taj nacin generalnog i ovo sad tako da kako god okrenemo u kakvoj smo situaciji, ovo je za nas premija. E sad trebaju godine da bi se doslo do nivoa gdje ce se moci vece stvari raditi.
Imao si 0 KM od generalnog jer nisi imao pravog generalnog godinama, sad imas milion+ i ne valja ni to. Drugima smeta sto je kladionica, treci se zale na nesto deseto. Ne znam ni koju rijec da upotrijebim da opisem ovakve ljude.
Normalna kritika je uvijek ok, nisam ni ja prvi zadovoljan mnogim stvarima i potpuno razumijem sto su ljudi skepticni nakon svega, ali ovo prosipanje zuci i konstantna negativa je strasno. Ja ti garantujem da je 10 miliona ugovor komentari bi opet bili u pet deka.
Sve ovo odbija ozbiljne i utjecajne ljude od kluba, nece niko da se **** sa budalama.
Moramo malo biti i objektivni, iako Uprava lose radi, ovaj generalni je pomak..ne moze se preskociti 20 stepenica, nego se ide 1-2 itd
Kako si zakljucio da uprava ne radi kako treba?
Dresovi brutalni, plavi bas gori.
GS odlicna stvar, samo ovako nastaviti i to je to!
Naprijed Željo ljubavi moja
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Samo ovako nastaviti boriti se za opstanak. Ne igraju dresovi nego ekipa.
Ulazi se u sezonu s jednim napadacem dedom pred penziju.
Ulazi se u sezonu s jednim napadacem dedom pred penziju.
-
- Kontakt:
Znas ti ko igra glupane. Napravi novi profil **** ti bezideja familiju
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ne znam jel do mene, bijeli mi se svidio na prvu, ali ovaj plavi kako ga vise gledam sve bolji, cak mi se sad vise svidja

Nema druge nego oba uzet. Stvarno su uboli s dresovima

Nema druge nego oba uzet. Stvarno su uboli s dresovima

Jesi opasansarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 16:49Znas ti ko igra glupane. Napravi novi profil **** ti bezideja familiju

Ma ja mislim da ce uzivo jos bolje izgledati ovi dresovi. Cak mislim da su uzivo svjetliji jer vidim da se raja zali na nijansu. Nema sta, sutra jako na trening da se zagrijemo, a prekosutra napokon pocinje opet.
SVISVISVI
SVISVISVI
Fk Željezničar.

https://****/sport/fudbal/sorga-sv ... ici/194408Već dugo u FK Željezničar tragaju za pojačanjem u napadu, a čini se da je pao konačan izbor.
Prema posljednjim informacijama Faktora, na Grbavicu će doći estonski reprezentativac Erik Sorga.
Sorga je trenutno slobodan, nalazi se u Estoniji i postigao je načelni dogovor sa Plavima. Očekuje se da već do kraja sedmice dođe u Sarajevo te ozvaniči saradnju početkom naredne sedmice.
Sorga je posljednji angažman imao u Sumgayitu iz Azerbejdžana, a nastupao je i za Lokomotiv Plovdiv, Goteborg, D.C. United, Venlo, Floru...
-
- Kontakt:
Lijepi dresovi. Jos bi ljepsi bili da su plavi sa plavim rukavima, a bijeli sa bijelim rukavima
Jos da kakvog ozbiljnijeg spica dovedu i neka igre pocnu.

Jos da kakvog ozbiljnijeg spica dovedu i neka igre pocnu.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
BIZMARK66 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 17:24Jesi opasansarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 16:49Znas ti ko igra glupane. Napravi novi profil **** ti bezideja familiju![]()
![]()
Rijetko gdje retard ko ti, presaltaj se malo kod pitara pa njih peri **** te maminho u supak
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Informacija od jednog trenera iz stručnog staba je da Sorga završen i da ce biti na utakmici sa Sirokim Brijegom, a da je Adem Lajić imao sve dogovoreno sa Željom ali da su se umiješali političari i moćnici iz Novog Pazara i sve učinili da ostane tamo... ja prvi stvarno nisam vjerovao da ce takav igrač i sa takvim renomeom doci ali eto izgleda da je bio bas blizu potpisa... za pjanica i prcica nema nista, tj bar koliko on zna... također finansijska situacija je po njemu nikad bolja u zadnjih 5 godina i da je realno da uz sorgu dodje jos nekoliko igraca sa takvim i sl renomeom...
- MocMahale444
Yebo vas ljajic ba jeste realni.
Prno u fenjer i sad njega ganjati hahahahagah.
Nek ostane tamo kod vlaha sta ce nam.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Cuj prno u fenjer a momak u 25 utakmica zabio 11 golova i imao 6 asistencija.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 19:57Yebo vas ljajic ba jeste realni.
I to sve u ligi koja je duplo jaca nego nasa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ljajic je za 3 klase bolji nego najbolji igrač u našoj ligi i to na stranu cv... samo pisem o trenutnim igrama... ali nažalost od njega nema nista tako da ne treba vise ni pisati o njemu...
- MocMahale444
Nakotilo se novih acc, pa vidi ti ga branis jer je tamo tvoj ali znas da nam trebaju mladji igraci a ne tamo istroseni levati.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 20:01Cuj prno u fenjer a momak u 25 utakmica zabio 11 golova i imao 6 asistencija.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 19:57Yebo vas ljajic ba jeste realni.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne znam vala ni šta bih rekao o Sorgi..
Da je moglo bolje, ne znam.. vjerovatno bih bio više zadovoljan Dangubićem, o Ljaljiću nikada nisam ni razmišljao.
Vjerujem da će biti dobra konkurencija Krpiću, ali nama je trebao neko za prvih 11.
Vidjet ćemo..možda bude zvjerka, bar se potajno nadam tome.
Da je moglo bolje, ne znam.. vjerovatno bih bio više zadovoljan Dangubićem, o Ljaljiću nikada nisam ni razmišljao.
Vjerujem da će biti dobra konkurencija Krpiću, ali nama je trebao neko za prvih 11.
Vidjet ćemo..možda bude zvjerka, bar se potajno nadam tome.
19vendetta87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 20:01Cuj prno u fenjer a momak u 25 utakmica zabio 11 golova i imao 6 asistencija.
Bio bi ubjedljivo, ali ubjedljivo najbolji igrač lige. Treba ponovo pokušati na zimu i sljedeće ljeto, ako je već voljan da dođe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Gledaj vojske rasima ljajica
Igrac 32-33 godine, slagao te zayebo jer je vucicev isprdak iz np mu zabranio.
Jbga kad je mogao bizmark uzimati pare klubu, moze i AdeM ha.

Igrac 32-33 godine, slagao te zayebo jer je vucicev isprdak iz np mu zabranio.
Jbga kad je mogao bizmark uzimati pare klubu, moze i AdeM ha.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Na stranu dolazak Estonca i taj pokušaj sa Ljaljićem. Meni nije jasno kako nije niko razmislio o malom Mačiću. Momku je 18 godina, pa kakav god da je kroz sezonu dvije bi se dovoljno razvio da postane projekat kluba. Ali jok, šta će to nama...
Mada kada vidim kako se radilo sa malim Al-Jaberom, onda i skontam što od Mačića nema ništa.
Mada kada vidim kako se radilo sa malim Al-Jaberom, onda i skontam što od Mačića nema ništa.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.