FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Radna dozvola bas nema veze s tim nikakve. Ako dodje zaigrat ce pred kraj sezone.
Meni je ovo najbolji Zeljin dres poslije rata, fantastican je

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Nema to veze sa pravilima saveza.
Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 02 avg 2024, 02:58, ukupno mijenjano 1 put.
Budalo ja sam gospodin nisam balavac ko ti da kupujem karte. E cuj bumbara hahahjaaj

-
- Kontakt:
Ti si budaletina koja nema drugog posla nego da ovdje svakodnevno piše gluposti.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ovo drugo je mnogo realnije. Nije mi jasno, eto ti sponzori, eto ti ljudi se okupljaju za nekog Ljaljića, te generalni, te sezona počinje pa ćeš sigurno imati prihoda, i ti odlučiš na poziciji gdje ti baš baš fali igrač, a koja je "najbezbolnija" da gurneš u vatru mladog igrača i od njega praviš projekat koji ćeš za sezonu dvije prodati uz milionski iznos, ti dođeš i kažeš jok, Krpić nam je dobra opcija iako vjerovatno ide na zimu, jer se o produžetku ništa ne polemiše, i Zubanovića mlađeg koji ne ide u istu rečenicu sa profesionalni fudbaler.Virtu4l je napisao/la: ↑01 avg 2024, 21:27MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 avg 2024, 21:07Na stranu dolazak Estonca i taj pokušaj sa Ljaljićem. Meni nije jasno kako nije niko razmislio o malom Mačiću. Momku je 18 godina, pa kakav god da je kroz sezonu dvije bi se dovoljno razvio da postane projekat kluba. Ali jok, šta će to nama...
Mada kada vidim kako se radilo sa malim Al-Jaberom, onda i skontam što od Mačića nema ništa.
Pisao sam ja danima o njemu, ali izgleda ništa od toga. Ili nisu vidjeli ništa u njemu, ili po običaju - nemaju pojma.
Ali eto, valjda su ljudi u klubu pametniji od nas pa su proračunali da je bolje odraditi stvari na njihov način.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Amare, nadao sam se i ja da cemo ostaviti Macica, ako nista jer je mlad i moze bit nesto od njega, ali nije da sam ga ikad gledao. Je li ti znas nesto vise o njemu ili ti se samo onako svidio?
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Postoji statistika svih igrača omladinske lige Austrije, da li je zvanična stranica saveza ili nešto drugo nisam siguran. Uglavnom od u15 je odigrao oko 130 utakmica te zabio nekih 80ak golova. Sa obzirom da u statistici stoji da mu je prosječna minutaža po utakmicama bila oko 50 minuta, nimalo loša statistika, dapače. Uz to je još upisao nastupe i za u16, u17, i u18 reprezentacije Austrije. Sasvim logična odluka je da dovedeš igrača koji je mladi reprezentativac države koja je igrala četvrtfinale Eura prije otprilike mjesec dana. A na kraju krajeva, čak iako ne odigra odmah odlično ili dobro, momak će u iduću sezonu ući sa 19 godina, gdje uz dobar rad SSa može se razvijati kao igrač. Opet, čak iako nikako ne uspije se izboriti i pokazati nešto, niti prvi niti zadnji mladi igrač koji se nije uspio izboriti. Povrh toga, sigurno neće biti plaćen kao što su Krpić, evo ovaj Sorga, možda je tu negdje sa Zubanovićem, a iako ne bude ništa od njega, nije preveliki trošak, a ako bude dobitak je veliki.
Ja se nadam da će još jednom razmisliti i pokušati ga dovesti, ali ako ga ne dovedu, ni prvi ni zadnji mladi igrač koji obećava, a da ne završi kod nas. Ko što Virto reče, rijetko ko kod nas ima ikakvog pojma oko rada sa mladim igračima.
Ja se nadam da će još jednom razmisliti i pokušati ga dovesti, ali ako ga ne dovedu, ni prvi ni zadnji mladi igrač koji obećava, a da ne završi kod nas. Ko što Virto reče, rijetko ko kod nas ima ikakvog pojma oko rada sa mladim igračima.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:22Postoji statistika svih igrača omladinske lige Austrije, da li je zvanična stranica saveza ili nešto drugo nisam siguran. Uglavnom od u15 je odigrao oko 130 utakmica te zabio nekih 80ak golova. Sa obzirom da u statistici stoji da mu je prosječna minutaža po utakmicama bila oko 50 minuta, nimalo loša statistika, dapače. Uz to je još upisao nastupe i za u16, u17, i u18 reprezentacije Austrije. Sasvim logična odluka je da dovedeš igrača koji je mladi reprezentativac države koja je igrala četvrtfinale Eura prije otprilike mjesec dana. A na kraju krajeva, čak iako ne odigra odmah odlično ili dobro, momak će u iduću sezonu ući sa 19 godina, gdje uz dobar rad SSa može se razvijati kao igrač. Opet, čak iako nikako ne uspije se izboriti i pokazati nešto, niti prvi niti zadnji mladi igrač koji se nije uspio izboriti. Povrh toga, sigurno neće biti plaćen kao što su Krpić, evo ovaj Sorga, možda je tu negdje sa Zubanovićem, a iako ne bude ništa od njega, nije preveliki trošak, a ako bude dobitak je veliki.

U pravu si, odlicna je to statistika. Za mene bi imalo smisla da mu se ponudi ugovor, jedino mogu shvatiti ako su Coric ili Rahimic bili protiv ili ako se bas nije pokazao na probi.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
MrAmarOsim je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:22Postoji statistika svih igrača omladinske lige Austrije, da li je zvanična stranica saveza ili nešto drugo nisam siguran. Uglavnom od u15 je odigrao oko 130 utakmica te zabio nekih 80ak golova. Sa obzirom da u statistici stoji da mu je prosječna minutaža po utakmicama bila oko 50 minuta, nimalo loša statistika, dapače. Uz to je još upisao nastupe i za u16, u17, i u18 reprezentacije Austrije. Sasvim logična odluka je da dovedeš igrača koji je mladi reprezentativac države koja je igrala četvrtfinale Eura prije otprilike mjesec dana. A na kraju krajeva, čak iako ne odigra odmah odlično ili dobro, momak će u iduću sezonu ući sa 19 godina, gdje uz dobar rad SSa može se razvijati kao igrač. Opet, čak iako nikako ne uspije se izboriti i pokazati nešto, niti prvi niti zadnji mladi igrač koji se nije uspio izboriti. Povrh toga, sigurno neće biti plaćen kao što su Krpić, evo ovaj Sorga, možda je tu negdje sa Zubanovićem, a iako ne bude ništa od njega, nije preveliki trošak, a ako bude dobitak je veliki.
Evo recimo ima ovaj članak sa portala BVZ gdje piše da je Greuter Furth pokazao interes za njega,
https://www.bvz.at/sport/sportmix/nachw ... -428077245
Naravno da im ne vjerujem, ti ljudi nikad nisu izbacili igrača iz omladinskog pogona, ti ljudi nikad nisu prodali igrača, a poslije svega što se dešavalo sa Jaberom, ne postoji niti jedan razlog da im vjerujem da znaju prepoznati talenat, pružiti mu šansu i razviti ga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koji ljudi, pa tu su par mjeseci. Kako ce za dva mjeseca razviti i prodati igraca, sta pricas? I nisu ni bili tu kad se Al Jabera sikaniralo.Virtu4l je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:44Naravno da im ne vjerujem, ti ljudi nikad nisu izbacili igrača iz omladinskog pogona, ti ljudi nikad nisu prodali igrača, a poslije svega što se dešavalo sa Jaberom, ne postoji niti jedan razlog da im vjerujem da znaju prepoznati talenat, pružiti mu šansu i razviti ga.
- MocMahale444
Hej imamo Krpica a ovi se bune, cc naravno da su kontali.
Krpa ce zavaliti 10 komada do zime lagano.
Mladi igraci nisu potrebni valja se gurati s cvrstim stoperima mesarima. Tesko je to izdrzati mladom igracu.
Ona vojska rumenog nam sd kaze da dzaber nije bio dovoljno dobar na treninzima. Mora staviti kamenja u dzepove kad vjetar puse inace ga odnese.
Krpa ce zavaliti 10 komada do zime lagano.
Mladi igraci nisu potrebni valja se gurati s cvrstim stoperima mesarima. Tesko je to izdrzati mladom igracu.
Ona vojska rumenog nam sd kaze da dzaber nije bio dovoljno dobar na treninzima. Mora staviti kamenja u dzepove kad vjetar puse inace ga odnese.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ostavi podatke kad si mangup pa ces saznati debilcicu malisanjinusto je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:24Ne izruguj se bolesnoj zeni, idiote nenormalni. Da mi je saznati ko si **** bi ti majku kroz majku.
Sve je to ista linija.
I da ti kažem kad ćeš znati da se nešto značajnije promijenilo, onda kad ode direktorica.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
#######
Ide jpš jedna sezona patnje. Godine nam u muci i jadu prolaze jer nesposobni ljudi vode klub. Ne mogu da vjerujem da su uspjeli sastaviti gori tim nego što ga je Bašić imao prošle godine a umalo iz lige nismo ispali.
Svaka čast onome ko generala papka dovede. Baš me zanima kolka mu je plata.
Svaka čast onome ko generala papka dovede. Baš me zanima kolka mu je plata.
Sta balavci kupuju karte ?
Fk Željezničar.
Nisam siguran na sta ciljas. Vjerovatno ponovo insinuiras da je ovaj UO Senadov, ali znas i ti da to nije istina, kao i svako ko iole prati klub. Nema potrebe da izmisljas pored toliko legitimnih stvari za kritiku i nije svijet binaran.
Trenutno korisnika/ca: Levin, Mamba21, plavobijeli1921, sebalos i 55 gostiju.