Iksirane izbjec, sa ostalima se moze potuci
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Sve moze biti samo ih rutinski ne moze proci mucili su se sa Bravom a ovi su puno bolji od njih. Ovo ti je 50 50 dvomec
Volio bih Omonia/Fehervar, Sheriff/Olimpija ili Astana/Corvinul jer mislim da s njima možemo igrati.
Trebamo mi zahvaliti što postoji Konferencijska liga, inače se mi do 2050. hidžretske ne bi plasirali u grupe, mada evidentan je napredak Zrinjskog
Znači Borac po ovome mora sve od sebe dati u duelu protiv Farana. To im je najlakši mogući protivnik za grupne faze. Ako slučajno tu izgube biće baš teško izboriti grupnu fazu.Suki46 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:32Ako Borac prođe KI potencijalni protivnici su:
Pobjednik duela:
Panathinaikos-Ajax
Braga-Servette
Panevėžys-Maccabi Tel Aviv
Molde-Cercle Brugge
Kryvbas Kryvyi Rih-Viktoria Plzeň
Partizan-Lugano
Gubitnik duela:
Qarabağ -Ludogorets Razgrad
Midtjylland-Ferencváros
Malmö FF-PAOK
Slovan Bratislava-APOEL
Te:LASK i Anderlecht
Pa ovo su potencijalni protivnici u playoff-u evropa lige ako prodju Farane, a ne moguci protivnici ako ispadnu od njih.arelinho je napisao/la: ↑02 avg 2024, 11:21Znači Borac po ovome mora sve od sebe dati u duelu protiv Farana. To im je najlakši mogući protivnik za grupne faze. Ako slučajno tu izgube biće baš teško izboriti grupnu fazu.Suki46 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:32Ako Borac prođe KI potencijalni protivnici su:
Pobjednik duela:
Panathinaikos-Ajax
Braga-Servette
Molde-Cercle Brugge
Partizan-Lugano
Gubitnik duela:
Midtjylland-Ferencváros
Malmö FF-PAOK
Slovan Bratislava-APOEL
Znači ovi dole nisu potencijalni za PO konferencijske lige?smajke je napisao/la: ↑02 avg 2024, 11:27Pa ovo su potencijalni protivnici u playoff-u evropa lige ako prodju Farane, a ne moguci protivnici ako ispadnu od njih.arelinho je napisao/la: ↑02 avg 2024, 11:21Znači Borac po ovome mora sve od sebe dati u duelu protiv Farana. To im je najlakši mogući protivnik za grupne faze. Ako slučajno tu izgube biće baš teško izboriti grupnu fazu.Suki46 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:32Ako Borac prođe KI potencijalni protivnici su:
Pobjednik duela:
Panathinaikos-Ajax
Braga-Servette
Molde-Cercle Brugge
Partizan-Lugano
Gubitnik duela:
Midtjylland-Ferencváros
Malmö FF-PAOK
Slovan Bratislava-APOEL
ako ispadnu bice i laksih ekipa u playoffu konferencijske
Sve rečeno ukratko. Kome mi da prijetimo. Pa Kosovo je ispred nas
Ovo su gore protivnici ako prođu.arelinho je napisao/la: ↑02 avg 2024, 11:28Znači ovi dole nisu potencijalni za PO konferencijske lige?
Klaksvik kao klub ima veci koeficijent od naseg najboljeg. Farska Ostrva imaju veci koeficijent od BiH. To sto mi kontamo da smo neke sile a realnost je sasvim drugacija, i kladionice ce oba nasa preostala kluba svrstati u autsajdere u ovim duelima.FKBilder je napisao/la: ↑02 avg 2024, 13:34Naravno da je tesko,svaki play-off je tezak ali jbg do te utakmice naletis na Inter iz Andore ili slovacki Spartak i onda ti se zivo yebe ko igra u tom razigravanju .![]()
Tesko je i kada si sampion, valja izbaciti nekoga u 2 utakmice. Prvo pretkolo i nekako,onda naletis na PAOK.
Zrinjski svakako ima 50-50 sanse, a Borac ako ne moze ove izbaciti, onda i ne zasluzuje da igra grupe realno
Pa koga bi vi da dobijete?RedBlue je napisao/la: ↑02 avg 2024, 14:54Klaksvik kao klub ima veci koeficijent od naseg najboljeg. Farska Ostrva imaju veci koeficijent od BiH. To sto mi kontamo da smo neke sile a realnost je sasvim drugacija, i kladionice ce oba nasa preostala kluba svrstati u autsajdere u ovim duelima.FKBilder je napisao/la: ↑02 avg 2024, 13:34Naravno da je tesko,svaki play-off je tezak ali jbg do te utakmice naletis na Inter iz Andore ili slovacki Spartak i onda ti se zivo yebe ko igra u tom razigravanju .![]()
Tesko je i kada si sampion, valja izbaciti nekoga u 2 utakmice. Prvo pretkolo i nekako,onda naletis na PAOK.
Zrinjski svakako ima 50-50 sanse, a Borac ako ne moze ove izbaciti, onda i ne zasluzuje da igra grupe realno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.