Ja mislim 120 km, a dostupnost ne znam
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Tako je, Sloga ima kanal na YT "Sport i Mladi", na kojem se stalno rade intervjui s igračima i trenerom. Imamo i mi kanal, i jedno vrijeme su se radili intervjui dok su ga vodile one dvije djevojke. Iako je to bio teški amaterizam, ipak je bilo nešto. Da ne spominjemo kako nemamo press konferencije nakon utakmice kao što to imaju Željezničar, Sarajevo, Zrinjski, Borac i Velež..klasik je napisao/la: ↑01 avg 2024, 15:54Znaci da je valjda normalno da se covjek obrati javn9sti, javijacima, simpatizerima, pogotovo sto je on veci i ljudi u Tuzli nepoznanica.fukara87 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 15:27I sta ti znaci intervju sa Maksimovicem? Bas ce on nesto kao obecat navijacima, a cinjenica da su mediji zakazali a sto se tice kluba nikad nisu vise bili azurniji kao sad, sve se objavljuje i to detaljno a pogotov da to neki rade i volonterskimontolivo18 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 14:59Velika sramota je prvo kluba, a zatim i medija što nisu uradili neki intervju sa Maksimovićem.
Vjerujem da se pomalo "boje" reakcija jer su ti isti zaludjeni Nalom ko da je Murinjo
Ko god ima kakvih nejasnoca,pitanja,podpitanja,bujrum sutra na press konferenciju,u brk pitajte sto vas tisti...
Ovi momci daju maksimum od sebe,zive za klub,nekad na tribini,udruzenjima,sad u upravi kluba...
Nedelja Kosevo,malo su nas potcjenili,nadam se da ce momci dati maksimum i vratiti se sa bod(ovima).
Samo naprijed,samo naprijed...
Ovi momci daju maksimum od sebe,zive za klub,nekad na tribini,udruzenjima,sad u upravi kluba...
Nedelja Kosevo,malo su nas potcjenili,nadam se da ce momci dati maksimum i vratiti se sa bod(ovima).
Samo naprijed,samo naprijed...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
U nedelju put lavora i zloglasnog istoka, samo da mi ne bude ko na reklami
"Nije svejedno "
"Nije svejedno "

Ko ne stigne na press moze svaki dan na stadion sa pitanjima. Momci se bore, igraci i treneri se bore i daju sve od sebe, isto kao one dvije sezone kad smo ispali iz lige.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Da li ce i na ovim navijackim dresovima biti sponzor ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
zato sto ja kao musliman ne zelim da nosim ime kladionice na svojoj odjeci

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Nadam se i ja da ima opcija da se uzme dres bez ikakvog printa, kao što je bio slučaj za prethodne dresove. Svakako bolje izgleda bez tog natpisa naprijed.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- Beduin
- Kontakt:
Tako je brate nas.
Nadam se da ne jedes vecinu bombona, zvakacih guma, cokoladica, chipsova, smokija, neke paste za zube, sladoledi, keksovi, mlijecni namazi, salame, pastete, eurokremi i jos dosta toga gdje ima tragova svinjskog emulgatora.
Samo halal
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ti si vjerovatno na sjeveru inace, sto se tice zapada ima tamo u kaficu tocionik i rokaj yebiga.
SLOBODA ILI NIŠTA
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Na zapadu sam i znam da nisu tocili, nebitno, mislim da je onaj "fan zone" bio odlicna stvar pred zadnju utakmicu prosle sezone, i da bi to trebalo ponovit i da postane redovna stvarSjenjak1919 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 12:43Ti si vjerovatno na sjeveru inace, sto se tice zapada ima tamo u kaficu tocionik i rokaj yebiga.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Momci nek nam je Bog na pomoci i da u maju budemo ponosni sto smo ostali u ligi. Mislim da ce manje malverzacija biti radi vara ali vidjet cemo nadamo se najboljem.
Ps oko 75 dresova je stiglo na prodaju
Ps oko 75 dresova je stiglo na prodaju
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Fan zona je vrh, trebalo bi ispostovat to svaku utakmicu, ako ne to onda makar pred derbi utakmice.klasik je napisao/la: ↑02 avg 2024, 13:58Na zapadu sam i znam da nisu tocili, nebitno, mislim da je onaj "fan zone" bio odlicna stvar pred zadnju utakmicu prosle sezone, i da bi to trebalo ponovit i da postane redovna stvarSjenjak1919 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 12:43Ti si vjerovatno na sjeveru inace, sto se tice zapada ima tamo u kaficu tocionik i rokaj yebiga.
SLOBODA ILI NIŠTA
Jbt kod nas ko da se neko igra sa photoshopom kod ovih plakata, moze i mora to bolje ko da je osmovac neki. Fino prica Maksimovic na interviju
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.