FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
36
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 171

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 02 avg 2024, 21:08

Mi ovu slobodu ili raznesemo ili se patimo gluho bilo, nema izmedju

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 02 avg 2024, 21:10

Irfan Ramić u prvoj za Istru protiv Dinama, nekako utisak da se prelako pustio da ode

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2024, 21:16

Rauber33 je napisao/la:
02 avg 2024, 21:10
Irfan Ramić u prvoj za Istru protiv Dinama, nekako utisak da se prelako pustio da ode
On i Kadusic,Advan na stoperu cini mi se Irfan na RWB.(Koliko vidim igraju formaciju kao mi)

Mislim da mu je ovo debi u Istri da prošlu sezonu nije minuta imao.(Pobježe mu igrac kod gola ne baš dobar start :mrgreen: )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 02 avg 2024, 21:20

bordobijeli je napisao/la:
02 avg 2024, 21:07
KarlMarx je napisao/la:
02 avg 2024, 21:00
Prvo kolo u nedjelju, svi koji su naručili u pre-orderu bordo dres, nisu još dobili. Bordo dres još nije dostupan u fan shopu. Samo podsjećanje. :)
Sve mi ovo govori o ozbiljnosti kluba.
Ja 8 jula naručio :mrgreen: ni traga ni glasa :D
Ista priča, ja 7. jula naručio. Lakše bi mi bilo da kažu da su nam uzeli pare, nego što se prave ludi i ponašaju ko prevaranti. :D

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 avg 2024, 21:25

Igra Ramic na neprirodnoj pozociji, i mislim da se nece puno naigrati jer je Istra dovela 6-7 igraca koji veceras nisu tu zbog nespremnosti, neuigranosti, registracije...
Daj Boze da grijesim i da mali ima sto bolju karijeru. Svi ti mladi igraci su ambasadori naseg kluba !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 02 avg 2024, 21:27

miky_hz je napisao/la:
02 avg 2024, 21:16
Rauber33 je napisao/la:
02 avg 2024, 21:10
On i Kadusic,Advan na stoperu cini mi se Irfan na RWB.(Koliko vidim igraju formaciju kao mi)

Mislim da mu je ovo debi u Istri da prošlu sezonu nije minuta imao.(Pobježe mu igrac kod gola ne baš dobar start :mrgreen: )
Nije mu još kasno da upiše fakultet onda :mrgreen:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 avg 2024, 21:31

NazorUso je napisao/la:
02 avg 2024, 21:25
Igra Ramic na neprirodnoj pozociji, i mislim da se nece puno naigrati jer je Istra dovela 6-7 igraca koji veceras nisu tu zbog nespremnosti, neuigranosti, registracije...
Daj Boze da grijesim i da mali ima sto bolju karijeru. Svi ti mladi igraci su ambasadori naseg kluba !
Isti je Rijeka uzela par igraca i nemaju neke ambicije,uostalom bas pratim i pricaju Miskovic uvijek u minusu,kasne pojcanja i ako ce uzet od 8 do 15 mil od evrope kako kazu,pa sad skontaj a nasi kazu gdje su pare otiso Buljubasic za 1 mil hahah

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 avg 2024, 21:45

mosarajvosa83 je napisao/la:
02 avg 2024, 21:31
NazorUso je napisao/la:
02 avg 2024, 21:25
Isti je Rijeka uzela par igraca i nemaju neke ambicije,uostalom bas pratim i pricaju Miskovic uvijek u minusu,kasne pojcanja i ako ce uzet od 8 do 15 mil od evrope kako kazu,pa sad skontaj a nasi kazu gdje su pare otiso Buljubasic za 1 mil hahah
Znam ali bas na RB imaju igraca , tako da mislim da se nece naigrati.
Ma polako, da je nama jos jedan veznjak i da se pobijemo za titulu.
Btw, Lisica i Vuk za ove igraju pa nmgu meda :mrgreen:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 02 avg 2024, 22:54

Ovo za Talha Tabakovic tek sada vidim.

Talha Tabaković napustio je redove FK Sarajevo, a bordo tim će imati procenat od sljedećeg transfera. Talha je pojačao redove zeničkog Čelika, gdje je i u prethodnoj sezoni nastupao kao posuđen igrač.

:rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 avg 2024, 22:58

Koliko znam pločo je otisao zbog nediscipline, tako kazu, valjda g par puta ujutro vidjali u kafanama.. tako cuo.
U akademiji je lose stanje i situacija... A to ce se i vidjeti.

Ovi po zadatku sto pisu i pljuju akademiju, da vam napravim spisak milionskih obdstecenja? Stotina hiljada?
A tek novac koji dobijamo svake godine od momaka koji idu u druge klubove pa kompenzacije koje imamo...
Sve to je islo od akademije, a danas imamo raspad...
I pita neko zna li ismir sta se desava, naravno da zna.

Dovode se igraci polovni, koji nikakav plus nisu za igru, a isto to mogu odigrsti bez pola muke momcci iz akademije. Dokazano u vrijeme duple krune.
Kovacevic, pidro, sabanovic, mujakic, djokanovic itd...
Sta je sad problem, pricate nema kvaliteta u skademij s minut sanse ne das pramenkovicu koki je dvije godine bio ponajbolji junior, pa da ne nabrajam dalje.
Sad imas tri jako dobra junioora, celik, alajmovic, hamzic... I sve ih gusis osim čelika koji je imao srece da uzasnu sezonu i ozljede ga stave u prvih 11. Hamzica zatrpavas polovnjacima u veznom redu, kji sjede na klupi kso i on, alajmovica sa 5 stopera a ni jedan nije dobar, tj bolji od postojecih, na kraju, dovedes napadaca nekog iz **** a nogiras pramenkovica...pa zar nije mogao seid sjediti na klupi i cekati sansu a ne ovaj 20godisnjak iz srbije koji nema minut seniora i prosjecan je junior
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 avg 2024, 23:10

Čuj mi i revijalna...
pa mi ne igramo revijalnu čak i kad je revijalna :mrgreen:

Ne očekujem neku giga megu igru i rasturanje protivnika.
Očekujem da igrači osjete ZZ bijes zbog loših 60 minuta u Trnavi i da na tu trku i borbenost zabijemo 2 gola i privedemo tekmu kraju.

Trebat ce jos dosta vremena da ova ekipa stekne mentalitet i samopouzdanje, da se igrači oslobode paihičke blokade i puste ono najbolje iz sebe. Potencijala definitivno ima.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 avg 2024, 23:18

BigZlatan je napisao/la:
02 avg 2024, 22:54
Ovo za Talha Tabakovic tek sada vidim.

Talha Tabaković napustio je redove FK Sarajevo, a bordo tim će imati procenat od sljedećeg transfera. Talha je pojačao redove zeničkog Čelika, gdje je i u prethodnoj sezoni nastupao kao posuđen igrač.

:rol:
Neko ko je ispratio cijelu sezonu Celika, gdje su igrsli Hamzic i Talha, mogu reci da je Talha svemirski brod za Hamzic.

Puno vise kvaliteta kod Hamzica, al obojici treba jos dobrih minua u seniorskom fudbalu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 avg 2024, 23:19

ajdohordas je napisao/la:
02 avg 2024, 23:10
Čuj mi i revijalna...
pa mi ne igramo revijalnu čak i kad je revijalna :mrgreen:

Ne očekujem neku giga megu igru i rasturanje protivnika.
Očekujem da igrači osjete ZZ bijes zbog loših 60 minuta u Trnavi i da na tu trku i borbenost zabijemo 2 gola i privedemo tekmu kraju.

Trebat ce jos dosta vremena da ova ekipa stekne mentalitet i samopouzdanje, da se igrači oslobode paihičke blokade i puste ono najbolje iz sebe. Potencijala definitivno ima.
Nek bude upola kao ove 3 europske, revijalna. Nadam se da im je Zeka vec ocitao za proslu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 avg 2024, 23:45

Pantelija je napisao/la:
02 avg 2024, 22:58
Koliko znam pločo je otisao zbog nediscipline, tako kazu, valjda g par puta ujutro vidjali u kafanama.. tako cuo.
U akademiji je lose stanje i situacija... A to ce se i vidjeti.

Ovi po zadatku sto pisu i pljuju akademiju, da vam napravim spisak milionskih obdstecenja? Stotina hiljada?
A tek novac koji dobijamo svake godine od momaka koji idu u druge klubove pa kompenzacije koje imamo...
Sve to je islo od akademije, a danas imamo raspad...
I pita neko zna li ismir sta se desava, naravno da zna.

Dovode se igraci polovni, koji nikakav plus nisu za igru, a isto to mogu odigrsti bez pola muke momcci iz akademije. Dokazano u vrijeme duple krune.
Kovacevic, pidro, sabanovic, mujakic, djokanovic itd...
Sta je sad problem, pricate nema kvaliteta u skademij s minut sanse ne das pramenkovicu koki je dvije godine bio ponajbolji junior, pa da ne nabrajam dalje.
Sad imas tri jako dobra junioora, celik, alajmovic, hamzic... I sve ih gusis osim čelika koji je imao srece da uzasnu sezonu i ozljede ga stave u prvih 11. Hamzica zatrpavas polovnjacima u veznom redu, kji sjede na klupi kso i on, alajmovica sa 5 stopera a ni jedan nije dobar, tj bolji od postojecih, na kraju, dovedes napadaca nekog iz **** a nogiras pramenkovica...pa zar nije mogao seid sjediti na klupi i cekati sansu a ne ovaj 20godisnjak iz srbije koji nema minut seniora i prosjecan je junior
Prati malo vise klubove na vecoj razini kad ovako detaljno pises,pored odlicnih skola jedan igrac im igra iz njihovog pogona i sl kod nas bi odma 3 iz akademije ne ide to bas tako. Nije bas tako lako dovest igraca da bude pojacanje posebno u nasoj ligi pa moras neke anonimuse. Dinamo npr pojma nema kako da se oslobodi plate Menala koja je ogromna za hr standarde i ovog Menelija ili kako vec i to su milionske cifre,znaci zestoko promase dok Rijeka npr ubode sa vecinom igraca,jednostavno neki kvalitetan igrac koji bi nama kao bio neka nadogradnja nekim klubovima nije ni da sjedi na tribini dobar. Fali nama strucnog kadra,neki bas dobar SD sa vizijom da se neki sistem uspostavi i da se ima neka vizija,ovako dovodis tj kamaras samo igrace.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 avg 2024, 23:57

senjak075 je napisao/la:
02 avg 2024, 19:34
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
02 avg 2024, 19:05
BegovicRamiz je napisao/la:
02 avg 2024, 18:59
ko igra za ovu Slobodu
imal ko opasan
Imaju ponekog nezgodnog igraca. Hrvanovic, Sero npr, ali u sustini jako tanka ekipa, medju losijim. Samo bez opustanja i necemo imati problema.
Ako ništa imate uvijek spremnog 12. igrača u žutom dresu.
Slozit cemo vam tricu necete ovaj put morati da kmecite bez razloga
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 03 avg 2024, 01:30

NajvecaRadosti je napisao/la:
02 avg 2024, 23:57
senjak075 je napisao/la:

Imaju ponekog nezgodnog igraca. Hrvanovic, Sero npr, ali u sustini jako tanka ekipa, medju losijim. Samo bez opustanja i necemo imati problema.
Slozit cemo vam tricu necete ovaj put morati da kmecite bez razloga
nekad u maju si zadnji put pobijedio na kosevu i to ekipu koja je ispala 15 kola prije kraja i to preokretom.
Samo nek je pobjeda i da nas barem 5k bude.
NEMA NAZAD

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 03 avg 2024, 06:50

senjak075 je napisao/la:
BegovicRamiz je napisao/la:
02 avg 2024, 18:59
ko igra za ovu Slobodu
imal ko opasan
Ovako:
1. Dolazis ovdje na nas pdf I sta radis - lijecis komplekse
2. Ovdje niko ruznu rijec nije rekao o Slobodi a ti udjes i seruckaš
3. Ako je neko imao pomoć ljudi u žutom to ste vi prosle godine.
4. Sad obrisi komentar i odyebi odavde.
5. Izvolite doci odigrari utakmicu pobijedite i sta nista idemo dalje.

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 03 avg 2024, 08:29

Sutra abd izaci pametno i uz nasu dobru igru do tri boda, na nasem terenu, samo bez potcjenjivanja protivnika , i nase ono zabit cemo im petaka i sl, polahko ljudi znate sta bude kad se dizemo u nebesa, slobodi respecet , nama bodovi i to je to svi danas igraju lopte.
04.10.2009 !

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 03 avg 2024, 09:08

Na stranu veliko razocarenje zbog ispadanja, ali mi smo sve ijednu utakmicu izuzev prve u Kazahstanu, bili mnogo bolji protivnik.
Bilo je kriza u igri ali nista strasno.

Ukoliko budeno igrali u ligi ovako, siguran sam da se mozemo necemu nadati.
Problem ove ekipe je sredina terena koja nije spremna da iznese citavu utakmicu i ne mogu da pariraju bekovima i krilima, koja su nam odlicno spremna trkacki.

Helem, vidjet ceno sta ce nam donijeti nova sezona.

Ako zele uspjeh naredne godine u Evropi, vec sada se trrba spremati za istu. Znajuci ko nam u klubu odlucuje, u Julu 2025 cemo se spremati za evropu.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 03 avg 2024, 09:27

TurkishAirlines je napisao/la:
03 avg 2024, 09:08
Na stranu veliko razocarenje zbog ispadanja, ali mi smo sve ijednu utakmicu izuzev prve u Kazahstanu, bili mnogo bolji protivnik.
Bilo je kriza u igri ali nista strasno.

Ukoliko budeno igrali u ligi ovako, siguran sam da se mozemo necemu nadati.
Problem ove ekipe je sredina terena koja nije spremna da iznese citavu utakmicu i ne mogu da pariraju bekovima i krilima, koja su nam odlicno spremna trkacki.

Helem, vidjet ceno sta ce nam donijeti nova sezona.

Ako zele uspjeh naredne godine u Evropi, vec sada se trrba spremati za istu. Znajuci ko nam u klubu odlucuje, u Julu 2025 cemo se spremati za evropu.
U kontextu Evrope samo titula ima smisla. Sve ostalo (mjesta koja vode u evropska takmicenja / predkola) je samo mali izlet i eto neka nezanrmariva ali i nedovoljna financijska dobit (od ovih cifri koje UEFA dodjeljuje odbij pola na putovanja, druge trskove, porez, premije).
Tako je i pojacanja. Na ovu ekipu, pojacanja imaju smisla samo u kontekstu osvajanja titule. Za sve drugo ova ekipa ovaj trener MORAJU bit dovoljni bez ikakve price. Posto prvenstvo pocinje a na osnovu prikazanog u evropskim utakmicama, na osnovu skautiranja glavnih konkurenta u PL BIH, do zime ce to ici ovako, s ovim sto je tu i vec uigrano (ili se uigrava). Tad treba naoravit presjek i na zimu eventualno dovest par pojacanja da se titula osigura…..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ASD, Google Adsense [Bot], jurisicduska, NeSamSafetee, Sazg, Seipronto, Sinfoc1986, Vanja8 i 97 gostiju.