E ybg sad, po toj logici to mozes reci za svaki sport. Uzmi kosarkasku loptu i ubacuj koseve, uzmi fudbalsku i sutaj itd.

E ybg sad, po toj logici to mozes reci za svaki sport. Uzmi kosarkasku loptu i ubacuj koseve, uzmi fudbalsku i sutaj itd.
Ma na to se sve svede, mi ovdje obasipamo drvlje i kamenje po par individua jer nisu osvojili medalju, a bruku stvari ti se mora potrefiti za to. Jedini nacin a da nije u nivou naucne fantastike da i mi dobijemo koju medalju je da najmanje peterostruko poveca broj sportista koje saljemo na OI.
A svijuti sta se treba potrefit da bacis 20 metara kuglu?AmirBvB je napisao/la: ↑02 avg 2024, 21:10Ma na to se sve svede, mi ovdje obasipamo drvlje i kamenje po par individua jer nisu osvojili medalju, a bruku stvari ti se mora potrefiti za to. Jedini nacin a da nije u nivou naucne fantastike da i mi dobijemo koju medalju je da najmanje peterostruko poveca brolj sportista koje saljemo na OI.
Ovo isto ko da kazes da Everton igra Premiership reda radi, nemaju ambicije da napadnu vrh tabele...
To je to otprilikeAmirBvB je napisao/la: ↑02 avg 2024, 21:10Ma na to se sve svede, mi ovdje obasipamo drvlje i kamenje po par individua jer nisu osvojili medalju, a bruku stvari ti se mora potrefiti za to. Jedini nacin a da nije u nivou naucne fantastike da i mi dobijemo koju medalju je da najmanje peterostruko poveca broj sportista koje saljemo na OI.
Jedino bih dodao da ne treba se nikako oslanjati na neki drzavni sistem, to necemo vidjeti da ce se poboljsati bez bar jednog rata ako i tad.bodi123 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 21:14To je to otprilikeAmirBvB je napisao/la: ↑02 avg 2024, 21:10Ma na to se sve svede, mi ovdje obasipamo drvlje i kamenje po par individua jer nisu osvojili medalju, a bruku stvari ti se mora potrefiti za to. Jedini nacin a da nije u nivou naucne fantastike da i mi dobijemo koju medalju je da najmanje peterostruko poveca broj sportista koje saljemo na OI.
Kad bude sistema u državi, pa pošalješ 30 učesnika nivoa Pezera i Lane, dvoje će usrat i donijet će medalju, ako već nemamo ni jednog koji je individualno ono da kažeš top 3 favorit, a takve nemamo
Preostaje da napraviš što više ovih koji mogu otići i boriti se za neki Top 10, i velika je vjerovatnoća da će jedno dvoje prosrat i eto medalje, do tada mrka kapa
Za nas koji ga imalo pratimo sasvim prirodan tok stvari
Jel realno da poredis ulaganje u gastronomiju i elitni restoran od kojeg ce imati ozbiljne prihode, i kampove od kojih ne bi imao nista, jos da dodatno placa strucnjake i skaute?AmirBvB je napisao/la: ↑02 avg 2024, 21:23Jedino bih dodao da ne treba se nikako oslanjati na neki drzavni sistem, to necemo vidjeti da ce se poboljsati bez bar jednog rata ako i tad.
Opet privatno se mogu otvarati razni klubovi, organizirati kampovi koji se mogu potpuno finansirati iz privatnih izvora. Naravno eventualno drzava mora uskociti, ali ako ti napravis sportistu ne moze te 3 Dodika sprijeciti da se takmici na Olimpijadi.
Tuzno mi je da invidivuama poput Dzeke je draze da ulaze u Dubrovnik nego npr. da organizira neki sportski kamp par u BiH puta godisnje gdje bi bila omladina koja se bavi bilo kojim sportom, na bilo kojem nivou i da se dovede par stranih strucnjaka da traze talente. Ybt, jedan primjer vecina veslaca prvi put probaju sport u fakultetskim godinama, ima nekih primjera i kasnim 20im i 30im da su prvi put probali, pa osvoje medalju.
a je li moze kako da nikako ne idemo? bolje i to nego ovako. nesto kao eurosong, mi posebni.
Kako se ovi takmice i bolje. Nek podijele pare kome su potrebne.
Gori si ti Legendo sto gledas. Evo i mala se oglasila i kaze nilad bolje nije trenirala. Ja se sve nadao povreda kakva u pitanju. Treba ih prestati slati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.