OI Pariz 2024 - Bosna i Hercegovina
Re: OI Pariz 2024 - Bosna i Hercegovina
Nama se svede na davat uslove pojedincima koji se pokazu, poput Lane, i neko ce jednom zakacit medalju. Ona i Tuka su tip prospekta kojih da posaljes 10ak na OI dobit ces jednu medalju sigurno. Ali jbg mi saljemo jedno takvo i to ponekad. Zato mi je zao sto se baca hejt na njih ko da su podvale. U sport se ulaze pa ce ti se nekad vratiti. Da ne pisem da to nije uopste neko sistemsko ulaganje vec nazor i na srecu.
Za ostalo nesto ozbiljnije nema uslova. I ne pisem o uslovima da im treba kamiljeg mlijeka vec doslovno bazeni za plivanje, teniski tereni, ako pisemo o borilackim sportovima mi nemamo uopste puno tekvando, judo, hrvanje i sl. klubova. Vecina se svede na Sarajevo. Mozda je dijete iz Sanskog Mosta strasno u hrvanju ali dzaba kad ni ne zna sta je to i ima pristup jedva fudbalskom terenu.
Za ostalo nesto ozbiljnije nema uslova. I ne pisem o uslovima da im treba kamiljeg mlijeka vec doslovno bazeni za plivanje, teniski tereni, ako pisemo o borilackim sportovima mi nemamo uopste puno tekvando, judo, hrvanje i sl. klubova. Vecina se svede na Sarajevo. Mozda je dijete iz Sanskog Mosta strasno u hrvanju ali dzaba kad ni ne zna sta je to i ima pristup jedva fudbalskom terenu.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 02 avg 2024, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Da ga opet na budzet stave,i njega i crnca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
nada nam je da LA vrati karate pa Sipovicke tri medalje osvoje 

Odoh sutra u šumu sanzer ispaliti,vidimo se na olimpijskim 2028.
Poslije pravim after u novom stanu nakon medalje
Poslije pravim after u novom stanu nakon medalje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Imali smo talentovanog dzudasa ali je karijeru odlucio nastaviti kao gorila narko kartela.
- invincible1921
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Tempiranje forme. U februaru je bacao u dvorani. Atletika je jako zajebana. Ako ne tempiras formu dobro, moze se desit da imas ovakve corke. Mada mislim da je on svjestan da mu fali jedno 1.5m za medalju. On bi mozda nekad mogao bacit 22m i tu mu je vjerovatno plafon. Vjerovatno mu OI i nisu prioritet jer nema ni teoretsku sansu da baci 22.5m koliko ce se sigurno bacat za medalje. Pezer gleda da uzme negdje medalju na EP gdje konkurencija bude mnogo slabija, te pokupi pare s nekog mitinga. Medalja mu donosi sigurno od drzave pare, te jos sponzori.
Atletika je mozda uz plivanje najdrasticniji sport sto se tice forme. Jako je tesko vise puta godisnje bit na svom maksimumu. Ja sam znao skakat skoro metar manje unutar mjesec dana.
Njegov problem je sto je bio svjetska klasa u mladjim juniorima, a prestiglo ga je dosta tadasnjih konkurenata. Sad ulazi u najbolje godine i ima sigurno jos 5 godina ispred sebe gdje ce imat priliku popravljat drzavni rekord.
I da uslovi su da ti djeci od 10-15god obezbjedis egzistenciju bez obzira na uspjeh ili neuspjeh u sportu. Pa samo ja znam par talentovanih sportasa u individualnim sportovima, ali dodje vrijeme kad biras ulaganje u opremu i zadavanje 110% u to, placanje putovanja itd a ako ispusis prosjak ces ostat. Ili ganjas skole, poslove. Ko ima imalo mozga u ovoj drzavi ganja ovo drugo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Hvala dovodjenja i prijatno.
Daj Bože na iducim OI da imamo i ovih 5 takmičara.
Najbolju prezentaciju je imala Larisa Cerić, Samardžić u skladu sa očekivanjima, plivač loš, Lana podbacila žestoko a ovaj kuglaš Pezer, vazda muda skupi cuj 19 metara bacio...
Za 4 godine je Lana tu, Samardzic i daj Bože neko iz tekvandoa
Daj Bože na iducim OI da imamo i ovih 5 takmičara.
Najbolju prezentaciju je imala Larisa Cerić, Samardžić u skladu sa očekivanjima, plivač loš, Lana podbacila žestoko a ovaj kuglaš Pezer, vazda muda skupi cuj 19 metara bacio...
Za 4 godine je Lana tu, Samardzic i daj Bože neko iz tekvandoa
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
E čuj zadnji bio. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Ja bih ozbiljno razmislio o tome da platimo Edinu Puhalu aka Iron Pukiju operaciju za promjenu rodnog identiteta, te da pomete zensku konkurenciju u boksu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma kakvi uslovi, kakva drzava, gdje su uslovi bili kad je bacio preko 21 metar, a veceras jedva 19 jbt, kakve veze uslovi s tim imaju ili Lana pliva 3 sekunde sporije, ali ne smijes nikome nista reci, ovi su zasticeniji od fudbalera, ne do Bog kritikovati. Larisi nemas sta reci, ovo sto je izgubila zene su ko kranovi, ona Samardzic isprepadana, zadovoljila se jednom pobjedom, i onaj brat plivac se nije ugusio i to je dobro.
Larisa bolja od očekivanog.
Samardžić očekivano
Plivač nemam pojma ko je.
Lana dobro podbacila.
Pezer se obrukao.
To je realni presjek stanja.
Svi oni su od države dobili onoliko koliko se realno može i vjerojatno više nego što bi dobili kod većine susjeda.
Larise na sljedećim OI vjerojatno nema, imala je dobru karijeru respekt.
Samardžić nije materijal mislim ni za europske medalje o OI da ne govorimo.
Plivač takodje.
Lana da nastavi razvoj isključivo u nekoj "plivačkoj" zemlji i od nje možemo očekivati medalje i tu treba država stati iza nje u svakom pogledu. Bazen u Mostaru u njenom slučaju ne mijenja ništa i ako će on biti razlog da nastavi tu trenirati nista od nje u budućnosti, jedino mijenja za buduće generacije. U svakom slučaju već je dala puno za naš sport.
Pezeru nema petlju da ne kažem šta drugo i nek se nastavi takmiciti na seoskim mitinzima, ulagati u njega nešto pretjerani je bacanje novca.
Što se tiče individualnih sportova vidimo da ovako ne ide i trebalo bi mijenjati skoro sve u savezima ako želimo promjene a teško da mogu biti na gore.
Samardžić očekivano
Plivač nemam pojma ko je.
Lana dobro podbacila.
Pezer se obrukao.
To je realni presjek stanja.
Svi oni su od države dobili onoliko koliko se realno može i vjerojatno više nego što bi dobili kod većine susjeda.
Larise na sljedećim OI vjerojatno nema, imala je dobru karijeru respekt.
Samardžić nije materijal mislim ni za europske medalje o OI da ne govorimo.
Plivač takodje.
Lana da nastavi razvoj isključivo u nekoj "plivačkoj" zemlji i od nje možemo očekivati medalje i tu treba država stati iza nje u svakom pogledu. Bazen u Mostaru u njenom slučaju ne mijenja ništa i ako će on biti razlog da nastavi tu trenirati nista od nje u budućnosti, jedino mijenja za buduće generacije. U svakom slučaju već je dala puno za naš sport.
Pezeru nema petlju da ne kažem šta drugo i nek se nastavi takmiciti na seoskim mitinzima, ulagati u njega nešto pretjerani je bacanje novca.
Što se tiče individualnih sportova vidimo da ovako ne ide i trebalo bi mijenjati skoro sve u savezima ako želimo promjene a teško da mogu biti na gore.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma i tempiranje forme je mislim izvikano, ili znaš ili ne znaš. Naravno, ako nisu u vrhuncu forme nećeš plivati ili bacati PB ali ćeš biti jako blizu, a ne ovako 3 sek sporije pliva ili baca 2-3m manje. Nema to veze sa tempiranjem forme već su se oni psihički uništili, ne znaju kako mentalno da se spreme. Užasni rezultati i ne treba ih braniti, neka i sami vide da su odradili loše ovo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ja kad cujem "evropski" prvak u bilo kojem borilackom sportu dize mi se kosa na glavi, a tamo neki turnir u Srbiji sa troje ljudi iz Srbije i jedno iz Bosne, kategorija izmedju 66,3 do 66,6 kg, rodjeni u septembru, sa plavim ocima i onda u medijima: "Senzacija sa evropskog prvenstva, Bosna ima medalju"

Hajde da su ovo jednom uradili pa da kazes losa priprema, bit ce bolje. Ali oni bukvalno svake OI debelo podbace da ne mogu doci ni blizu svog rekorda, a kamoli do medalje.Unofficialpage je napisao/la: ↑03 avg 2024, 10:37Ma i tempiranje forme je mislim izvikano, ili znaš ili ne znaš. Naravno, ako nisu u vrhuncu forme nećeš plivati ili bacati PB ali ćeš biti jako blizu, a ne ovako 3 sek sporije pliva ili baca 2-3m manje. Nema to veze sa tempiranjem forme već su se oni psihički uništili, ne znaju kako mentalno da se spreme. Užasni rezultati i ne treba ih braniti, neka i sami vide da su odradili loše ovo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
BravoAmirBvB je napisao/la: ↑03 avg 2024, 11:49ja kad cujem "evropski" prvak u bilo kojem borilackom sportu dize mi se kosa na glavi, a tamo neki turnir u Srbiji sa troje ljudi iz Srbije i jedno iz Bosne, kategorija izmedju 66,3 do 66,6 kg, rodjeni u septembru, sa plavim ocima i onda u medijima: "Senzacija sa evropskog prvenstva, Bosna ima medalju"![]()

Sport koji prednjaci u tome je kickbox, tu svaka mjesna zajednica ima po jednog prvaka Europe, cak i svijeta.
Ti sportovi nisu mjerodavni, a najgore je sto ih sportski savezi vrijednuju vise nego ekipne, ovo izdanje nasih olimpijaca je sramotno kao i svako prethodno, mozete pricati sta hocete, nije do nikoga nego do nas samih, X je primjera zemalja koje su se raspadale ili cak bile i u ratu a medalje stizale.
Jedini nacin da se dokopamo neke medalje je da naturalizujemo nekog hrvaca, bacaca ma bilo sta i da se nadamo da je onaj pravi koji nam ispisuje historiju.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- ASD
- Kontakt:
U živinicama glasali za predsjednika sportskog saveza između nekadašnjeg uspješnog boksera u nekadašnjeg uspješnog kikboksera.
Šta mislite kojeg su izabrali?
Šta mislite kojeg su izabrali?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.