FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 avg 2024, 12:13

misstianopenaldo je napisao/la:
03 avg 2024, 12:09
Ja sam ocekivao uveliko price o pojacanjima. Mozda cak i neke potpise kad ono kurko. Pa nije lose ni 3 mjesto. I to je neki napredak, pa jel.
Tako je gurbetu plavi za vas je i 4 mjesto premija pa jel?

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 03 avg 2024, 12:16

2 stopera, ofanzivni veznjak i poslat 5 6 na posudbu. Nadam se da se ganjaju jača imena, čim se čeka pred kraj roka da im sve ostalo "propadne".
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 03 avg 2024, 12:16

mosarajvosa83 je napisao/la:
03 avg 2024, 12:13
misstianopenaldo je napisao/la:
03 avg 2024, 12:09
Ja sam ocekivao uveliko price o pojacanjima. Mozda cak i neke potpise kad ono kurko. Pa nije lose ni 3 mjesto. I to je neki napredak, pa jel.
Tako je gurbetu plavi za vas je i 4 mjesto premija pa jel?
Caca ti je gurbet plavi

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 avg 2024, 12:17

Za pojacanja se ceka dozvola Tana. Bez obzira koliko zaradili prodajom i od Evrope, ne mozemo mnogo toga bez njegove saglasnosti, tako da dzaba naklapamo i pljujemo uokolo, ostaje nam samo da cekamo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 03 avg 2024, 12:18

Ja mislim da nema vise dovodzenja indijanci

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 03 avg 2024, 12:20

mnon46 je napisao/la:
03 avg 2024, 12:16
2 stopera, ofanzivni veznjak i poslat 5 6 na posudbu. Nadam se da se ganjaju jača imena, čim se čeka pred kraj roka da im sve ostalo "propadne".
Ja bi jos ovdje dodao napadaca drugacijeg profila od ove dvojice. Neko dobar u skoku i igrom ledjima. Kad bi se nasao neko ko Ahmo prodat i Renana.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 avg 2024, 12:29

Ja nesto sumnjam da cemo uopste i dovesti ikoga vise.
Pretpostavljam da ce ova sezona biti nesto kao ‘filtriranje’ igrackog kadra da ZZ vidi ko moze ko ne moze, a da ce se ozbiljnije promjene u igrackom kadru desiti na pauzi, vjv dosta odlazaka i mozda par kvalitetnih pojacanja da dode shodno zeljama struke.
Ovo je samo moja neka pretpostavka nikakva insajderska.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 avg 2024, 12:33

James1987 je napisao/la:
03 avg 2024, 11:53
Bočkaj i Huseinović mrtva trka za najdebljeg igraca lige
Sajkaca je 100% fit

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 avg 2024, 12:34

E volio bi znati po cemu je Zrinjski glavni kandidat za titulu?Sto su mrtvi Bravo izbacili koji je rang kona?
Beton odbrana?Barisic 101 gresku napravio u ovom dvomecu,Jakovljevic isto puno ispada za razliku od prije.Nasi bekovski par Beganovic-Kupresak nije nista slabiji od Corluka-Ticinovic.Bez Bilbije oni su za 70% slabiji a pitanje je kakav ce biti kad se vrati iz povrede.Igrac od 34 godine kad pokida ligamente tesko da moze bit sjena onoga sto je bio.Merso najbolji primjer.Uz to napravili su veliki downgrade sa trenerom.Od Jakirovica,Rendulica,Petrovica stigli su do Ivankovica.To je kao da mi sa Dzenom udjemo u novu sezonu a da pomislimo na taj potez uopste siguran sam da bi neko visio na sebilju a sta bi nam tek mediji uradili.Oni su zasticeni od bilo kakve medijske osude.

Da su kandidati za titulu,kao i svake godine naravno da jesu.Da toliko dobar posao rade i da vec sada mozemo zakljuciti da ce biti prvaci dalekoooo daleko.Nadam se da ce nasi do 15.8 dovesti minimalno 1 stopera i masinu na prednjem veznom iz eu drzava.Uigrati to sve,bacati se na glavu svaku utakmicu pa sta Bog da
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 avg 2024, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 avg 2024, 12:35

Odbijam vjerovati u to da nece dovesti vise nikoga. To bi potvrdilo da pojma nemaju sta rade. A vrlo moguce i dobrano skratilo trenerski vijek ZZ kod nas.

Zato i odbijam vjerovati u taj scenarij.
- FKS -

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 avg 2024, 12:45

03 avg 2024, 12:11
ajdohordas je napisao/la:
03 avg 2024, 12:02
Bočkaj nama da plaća da igra ja ga ne bih uzeo.
Yebo vas više svršavanje na ta "imena".

Radije bih uvijek izabrao karakterno dobrog igrača pa neka je kvalitetom i slabiji nego neku bombu u svlačionici koja neće doći ni na trening kad mu se qrac digne i narušit i ono malo atmosfere sto se izgradi.

Inače, Zrinja ima sistem i solidne igrace, uhodani su al imaju qrac od trenera. Zoranu se treba dovesti 2/3 kvalitetna igraca i mi smo sa ovakvim pristupom favoriti za titulu garantujem životom.
Ma nasi svr.savaju na njih a ljudi svake sezone 20 otpuste i 20 dovedu pa onda pljujemo nase a njih velicamo jer to rade hahha generalno smjesan i jadan narod i to ti je to
Koliko su kiksali sa Bradarićem, Balićem, Ibanezom i onim makedonskim bekom i nikom ništa... od njih se i dalje pravi Dortmund ovdje sa transfer politikom. Yebote više Zrinjski

Nama se svaki qrac gleda i nabija na nos od strane naših navijača. Takva smo liga, veliko ime mozes dovest jedino ako nije dugo igrao, povrijedjen ili je u strmoglavom padu karijere. Tako ga mozes dovest i molit Biga da upadne u neku formu i dadne doprinosa, drugačije ne mozes. Znaci svi grijese, dovode, raskidaju pa ponovo dovode.
Koliko su Borac i Zeljo doveli igraca u zadnje dvije godine i koliko od tih igraca je danas tu ?
Znaci ne grijesimo samo mi, toga i na svjetskom nivou imas.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 03 avg 2024, 12:45

Ljudi dragi, bockaj nije dobar u glavu... budaletina koja fudbal ne shvata ozbiljno, pa ne bi u zrinjskom zavrsio, njemu je bila projektovana liga 5 da je normalan

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 03 avg 2024, 12:52

Na šta spade Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 avg 2024, 12:53

03 avg 2024, 12:45
03 avg 2024, 12:11
03 avg 2024, 12:02
Bočkaj nama da plaća da igra ja ga ne bih uzeo.
Yebo vas više svršavanje na ta "imena".

Radije bih uvijek izabrao karakterno dobrog igrača pa neka je kvalitetom i slabiji nego neku bombu u svlačionici koja neće doći ni na trening kad mu se qrac digne i narušit i ono malo atmosfere sto se izgradi.

Inače, Zrinja ima sistem i solidne igrace, uhodani su al imaju qrac od trenera. Zoranu se treba dovesti 2/3 kvalitetna igraca i mi smo sa ovakvim pristupom favoriti za titulu garantujem životom.
Ma nasi svr.savaju na njih a ljudi svake sezone 20 otpuste i 20 dovedu pa onda pljujemo nase a njih velicamo jer to rade hahha generalno smjesan i jadan narod i to ti je to
Koliko su kiksali sa Bradarićem, Balićem, Ibanezom i onim makedonskim bekom i nikom ništa... od njih se i dalje pravi Dortmund ovdje sa transfer politikom. Yebote više Zrinjski

Nama se svaki qrac gleda i nabija na nos od strane naših navijača. Takva smo liga, veliko ime mozes dovest jedino ako nije dugo igrao, povrijedjen ili je u strmoglavom padu karijere. Tako ga mozes dovest i molit Biga da upadne u neku formu i dadne doprinosa, drugačije ne mozes. Znaci svi grijese, dovode, raskidaju pa ponovo dovode.
Koliko su Borac i Zeljo doveli igraca u zadnje dvije godine i koliko od tih igraca je danas tu ?
Znaci ne grijesimo samo mi, toga i na svjetskom nivou imas.
Primitivan narod,oni su imali milion promasaja,sjecal se neko onog albanca sto su ga platitili nije odigrao 2 meca i jos desetine takvih. Ljudi spominju treba kao Tan da odobri pare od prodaje Buljubasica,evrope kakve su to nebuloze. To su sitne pare koliko ti treba ukupno da funcionises plus pojacanja. Onaj Miskovic iz Rijeke gurne novac,prada uvijek nekog za dobre pare od evrope min 8 do15 mil zavisi u koje ce grupe uci i opet je u minusu kako kazu njihovi mediji pa sad bacite racunicu ovi sto se razbacuju tudjim parama

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 03 avg 2024, 12:57

Meni je realno da nas pojačaju Gojković i Gojak.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 avg 2024, 12:59

:D pa jesu nasa djeca kriva sto ne prodju u evropi ili strucnjaci koji prave sistem rada u akademiji?
Djeca da imaju jake treninge, strucne trenere, dobre uslove, pravilan razvoj i sposobne menagere, kad odu iz Sarajeva, ne bi imali problem igranja u Sloveniji, češkoj da ne pricam francuska,italija i sl.
Jel vi shvatate da smo do dolaska karica, u akademiji imali DVA dana slobodna, halo!
Pa to nrma nigdje na svijetu a treninzi sto kraci, da se prije zavrsi.
Dva covjeks koja su nabila intenzitet i ubijali treningom matteo i karić. 6 mj ostali.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 avg 2024, 13:05

Surreal je napisao/la:
03 avg 2024, 12:57
Meni je realno da nas pojačaju Gojković i Gojak.
To sto je realno da dodju nije isto i da nas pojačaju....
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 03 avg 2024, 13:08

Pantelija je napisao/la:
03 avg 2024, 12:59
:D pa jesu nasa djeca kriva sto ne prodju u evropi ili strucnjaci koji prave sistem rada u akademiji?
Djeca da imaju jake treninge, strucne trenere, dobre uslove, pravilan razvoj i sposobne menagere, kad odu iz Sarajeva, ne bi imali problem igranja u Sloveniji, češkoj da ne pricam francuska,italija i sl.
Jel vi shvatate da smo do dolaska karica, u akademiji imali DVA dana slobodna, halo!
Dva covjeks koja su nabila intenzitet i ubijali treningom matteo i karić. 6 mj ostali.
Da su imali bordo DNK ostali bi, ovako nisu kompetentni za tu poziciju. :kafa:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 avg 2024, 13:10

Pantelija je napisao/la:
03 avg 2024, 12:59
Mislim da Karić nije htio ostati, neko je tako napisao.
Što ne činjenicu da smo loš posao napravili pri dovođenju novog direktora akademije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 avg 2024, 13:20

Bočkaj je bio povrijeđen a mozda je jos uvijek.
Lik je dalabu u glavi to znam iz izvora momka iz Osijeka.
Ne znam samo sto Jakir hoce da im uvali povrijeđenog igraca :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, Bilosta, bordobijeli, Dave, HordasFks, klasik, Lecler, Pitaristok, Proximic, Rule_hz, tuitamo, Varijantas8 i 103 gosta.