nemamo mi šta kome reći, situacija je takva da se treba poklopiti po ušima
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
teren u blagaju uzasan, vidicemo oce li nastavit tamo trenirat
kako ba uzasan, pa tek ga napravili???????
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Jedva čekam početak sezone, čisto da vidim kako stojimo u odnosu na protivnike u ovoj amaterskoj ligi.
Republika Bosna i Hercegovina
Da, biće zanimljivo povući paralelu i u kojem smjeru će ići Radnički sada kada im ode glavni čovjek.
Što se tiče lige, kao i obično, to će biti takmičenje u tome ko je manje grozan.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Dobili smo konačno odgovor. Novi tehnički direktor je Denis Zvonić, a novi sportski direktor je Zvonić Denis. Sretno obojici u provođenju tuđih odluka, a sljedeći ko leti ako nešto krene po zlu su direktor i sportski direktor, iako se ne pitaju za svoj posaoTaaako je, imamo novog sportskog direktora, jednu radnu atmosferu sa novim trenerom i novim direktorom, doveli smo par po nama i po direktoru igrača

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Treba uprava obezbjediti dio na novoj tribini za Manijake iduci vikend. Bar za 200 ljudi supacki bi bilo nakon toliko utakmica gdje smo mi bili na Grbavici a oni nisu mogli doci. Ako ne mogu to odraditi dati im pod strehom gdje su simpatizeri Sarajeva bili
Moze se na novoj cosak obezbjediti neka prodju iza zapadne ili da udju iz predionice
Moze se na novoj cosak obezbjediti neka prodju iza zapadne ili da udju iz predionice
Ono što treba posebno istaknuti, Uprava je dobila apsolutnu podršku od Skupštine, bez i jednog glasa protiv!
Najvažnije, klubu je vraćena potrebna stabilnost.
Najvažnije, klubu je vraćena potrebna stabilnost.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Mislim da je o smještaju gostujućih navijača postalo suvišno pričati. Moraju biti na stadionu i gotovo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 avg 2024, 13:03Treba uprava obezbjediti dio na novoj tribini za Manijake iduci vikend. Bar za 200 ljudi supacki bi bilo nakon toliko utakmica gdje smo mi bili na Grbavici a oni nisu mogli doci. Ako ne mogu to odraditi dati im pod strehom gdje su simpatizeri Sarajeva bili
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Zato i govorim kolega Mladene. Ako je iko bio zrtva tog dolaska na nas stadion oni su a mi smo svaku na Grbavici bili. Treba im obezbjediti pa da ce guzonje sa vipa na centralnu. Mada sam misljenja da komotno mogu na cosak novoizgradjene tribineBalorda je napisao/la: ↑02 avg 2024, 14:40Mislim da je o smještaju gostujućih navijača postalo suvišno pričati. Moraju biti na stadionu i gotovo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 avg 2024, 13:03Treba uprava obezbjediti dio na novoj tribini za Manijake iduci vikend. Bar za 200 ljudi supacki bi bilo nakon toliko utakmica gdje smo mi bili na Grbavici a oni nisu mogli doci. Ako ne mogu to odraditi dati im pod strehom gdje su simpatizeri Sarajeva bili
Neozbiljno je ljude pustati na gradiliste, to ko dozvoli nije dobar s glavom.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koja je poljujljana cime tacno? Ko su dusmani, dusebriznici i neprijatelji? Poljuljana njihovim losim potezima i nicim drugim, i izmisljanjem neprijatelja i sakrivanjem losih stvari sa dobrim, kao da to tako funkcionise
I ova 4 suzdrzana su ti bitnija od svih 29 za, jer dolaze od jedinih vrijednih, iskrenih i nepotkupljivih, tako da, idemo raditi a ne palamuditi i izmisljati neprijatelje kao dosad jer je to palamudjenje upraceno. Sansa za ispravak je tu

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Suplja pricakillafrommanilla je napisao/la: ↑02 avg 2024, 15:08Koja je poljujljana cime tacno? Ko su dusmani, dusebriznici i neprijatelji? Poljuljana njihovim losim potezima i nicim drugim, i izmisljanjem neprijatelja i sakrivanjem losih stvari sa dobrim, kao da to tako funkcionise
I ova 4 suzdrzana su ti bitnija od svih 29 za, jer dolaze od jedinih vrijednih, iskrenih i nepotkupljivih, tako da, idemo raditi a ne palamuditi i izmisljati neprijatelje kao dosad jer je to palamudjenje upraceno. Sansa za ispravak je tu![]()
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Orwellova "1984", najnovije izdanje.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Paralelni univerzum Velikog brata

@mozak kad cemo vidjeti i cuti zasto je predsjednik bio u Turskoj, cekamo lijepe vijesti za nas klub jos uvijek, je li saradnja neka u pitanju

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ustolicio se mozak, nece on brate tako lako te stvari recikillafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2024, 14:26Paralelni univerzum Velikog brata
@mozak kad cemo vidjeti i cuti zasto je predsjednik bio u Turskoj, cekamo lijepe vijesti za nas klub jos uvijek, je li saradnja neka u pitanju![]()
-
- Kontakt:
Kazu da smo solidmo odigrali protiv Rudesa. Jevtoviceva majstorija u raslje za pobjedu iz slobodnjaka. Tri utakmice i tri pobjede bez primljemog gola. Novi trener novi igraci biti ce tu oscilacija uspona i padova bitno je ne sjedati im na vrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.