Calciomercato Roma, all done for the arrival of goalkeeper Mathew Ryan: he will be the second behind Svilar.
Od sve priče, na kraju je došao Ryan, apsolutno random transfer, ono kao na FM-u kad dovedeš nekoga čisto jer ti se otvorilo, jasno Svilar je glavni golman, naša zlatna koka. No, mislim da smo mogli dovesti neku mlađu zamjenu, recimo Parma je dovela onog Japanca Suzukija, oko kojeg je bio hype za "samo" 2,5 miliona.
Ima jasno još mnogo do kraja prelaznog roka, ali zaista je ključno da ga završimo na vrijeme, pa da De Rossi može uigrati adekvatnu momčad. Opet sam gledao naš roster:
Golmani: Svilar, Ryan
Desni bek: ??, Čelik
Lijevi bek: Angelino, Dahl
(vjerovatno on, ali još nije završen transfer), ne znam mogu li ovdje uračunati i Zalewskog.
Stoperi: Ndicka, Mancini, Kumbulla, Smalling
Vezisti: Cristante, Paredes, Le Fée, Bove, Pellegrini
Napad: Dybala, Abraham, El Shaarawy, João Costa
Onda je sada vrlo jasno da nam pod hitno treba
desni bek, glavni kandidat je Assignon iz Burnley-a. Ukoliko gledamo dolazak Enza kao zamjenu za Aoaura, treba nam još jedan vezni igrač koji će zamijeniti Sanchesa. Nismo potpisali Llorente-a, vidjet ćemo da li će Marash dobiti priliku da igra umjesto njega ili ćemo i tu tražiti neko pojačanje. I realno govoreći, ukoliko želimo i imamo neke ambicije, treba nam bar jedan polivalentni krilni igrač i dobar napadač umjesto Roma. Taj krilni napadač se traži, trenutno se čini da je Soule u pol poziciji, nekako za njega mislim da će ili biti novi Iturbe ili vrhunski igrač, nema sredine.
Kao za napadače se spominju En-Nesyri i Sørloth, realno pitanje da li je neko od ove dvojice uopće bolji od Abrahama. Najveći san bi meni bio Šeško, ali realno od toga nema ništa. Od ovih slobodnih koji šta valjaju, dostupni su: Matip, Rabiot, Depay, Iheanacho.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.