RSD Velež - Stadion Rođeni

MostarskiSin
Kontakt:

Re: RSD Velež - Stadion Rođeni

Post Postao/la MostarskiSin » 15 jul 2024, 01:15

AlemC85 je napisao/la:
14 jul 2024, 17:51
BigEM je napisao/la:
14 jul 2024, 17:47
Radovi su u maju bili u bas u ubrzani, mislim da je neko spominjao i radnike sa strane. Medjutim nakon zavrsetka ovog dijela betonskih radova do VIP tribine, radovi su usporili.
Da li zbog vremenskih uslova ili zbog neceg drugog ne znam.
Ovom dinamikom cemo vjerovatno u septembru imati zavrsene betonske radove, a zatim vjerovatno krecu radovi na postavljanju krovne konstrukcije.

Btw. Nisam ni ocekivao da se rok od 6 mjeseci ispostuje jer je puno manja RA tribina gradjena znatno duze.
Vrijeme je glavni razlog jer ove vrucine nisu uopste dobro za zdravlje. Niko ne zeli srcane i mozdane udare po gradilistu.
Nije istina drug da je vrijeme glavni razlog. Problem je sto Amitea nema dovoljno radnika za ovaj projekat, jedno vrijeme su bila samo 2 radnika na stadionu. Zato je Mehmed doveo svoje radnike iz Turske i tribina se puno brze gradila, medjutim on je samo dogovorio onaj dio do VIP-a, dalje nije radio koliko znam.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 16 jul 2024, 00:14

Evo smo nabavili tablu za davanje izjava. Valjda je prenesu kod nas u hodnik kad završi Evropa.

slika

BigEM
Kontakt:

Post Postao/la BigEM » 21 jul 2024, 11:39

slika

slika

slika

slika
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!

redarmy88
Kontakt:

Post Postao/la redarmy88 » 28 jul 2024, 11:34

Imali novih slika sa stadiona,kako napreduju radovi?

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 31 jul 2024, 17:06

Katastrofa. Ko je birao brojače i po kojim karakteristikama su kupljeni ovi brojači? Ovo su oni najkvarljiviji brojači s kojima klub srlja u propast. Kevelj odlazi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 31 jul 2024, 18:44

Balorda je napisao/la:
31 jul 2024, 17:06
Katastrofa. Ko je birao brojače i po kojim karakteristikama su kupljeni ovi brojači? Ovo su oni najkvarljiviji brojači s kojima klub srlja u propast. Kevelj odlazi.
Na kakve ti niske grane pade moj Balorda.
Smijesan ti je komentar. Kamo srece da Kevelja i upravu ocijenjujemo po infrastrukturnim projektima, finansijama kluba i slicnim stvarima, ali jbg sam se upustio da radi posao za koji nam je govorio da se ne razumije.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 31 jul 2024, 18:50

Rodjeni81 je napisao/la:
31 jul 2024, 18:44
Balorda je napisao/la:
31 jul 2024, 17:06
Na kakve ti niske grane pade moj Balorda.
Smijesan ti je komentar. Kamo srece da Kevelja i upravu ocijenjujemo po infrastrukturnim projektima, finansijama kluba i slicnim stvarima, ali jbg sam se upustio da radi posao za koji nam je govorio da se ne razumije.
Opušteno brate, red je da se nastavi crnjačiti, šteta kvariti crnu atmosferu :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 31 jul 2024, 21:19

Sarkazam kao i svaki oblik blaze ironije ipak vise pristaje pobjednicima, nikako nekome ko primi pet golova od profesionalnih Spanaca iz Andore :mrgreen:

Osim ako i to nije nimalo kataklizmično, onda može :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

BigEM
Kontakt:

Post Postao/la BigEM » 03 avg 2024, 16:17

slika

slika

slika

slika

slika

slika

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 03 avg 2024, 20:18

Polako ali idemo prema najboljem i najljepsem stadionu u drzavi :clap:

BigEM hvala na slikama :thumbup:

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 03 avg 2024, 20:38

U BiH nije teško ponijeti titulu najbolji,jer su nam svi stadioni jadni i daleko najgora sportska infrastruktura u evropi.A ljep nije ni jedan jer se sve gradi bez ikakvog plana,samo udri pa kako se završi.Kad sam neku večer vidio stadion u Trnavi u prilicno slabasnoj Slovačkoj,i onda pogledam ova nasa "zdanja"tacno dodje čovjeku da place.Ipak za Velež je ovo velika stvar jer je krenuo s ledine,a Sarajevo Tuzla,Zenica ,imali stadione i 30godina jos nemaju 3kat Uefe...zalosno.

BigEM
Kontakt:

Post Postao/la BigEM » 03 avg 2024, 21:13

CampobelloDiMazara je napisao/la:
03 avg 2024, 20:18

Mene zanima napredak radova, pa onda i podijelim. Volio bih da malo brze ide, ali cemo vjerovatno na proljece imati kompletnu tribinu sa krovom.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 03 avg 2024, 21:22

BigEM je napisao/la:
03 avg 2024, 21:13
CampobelloDiMazara je napisao/la:
03 avg 2024, 20:18

Mene zanima napredak radova, pa onda i podijelim. Volio bih da malo brze ide, ali cemo vjerovatno na proljece imati kompletnu tribinu sa krovom.
Vruce je da bi neki intezitet bio veci. Po meni zadovoljavajuci s obzirom da se do evrope iguce godine sigurno nece napuniti. Neka se gura samo i jos jednom hvala sto se jedini sjetis otici stroknuti

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 avg 2024, 22:50

Vruce je da bi neki intenzitet bio veci > cekamo optimalnu temperaturu za pocetak izgradnje pomocnog terena

Dok u C2 niče zgrada, njima nije vruce, kao ni Turcima sto su prije mjesec radili kod nas i radili vrhunskim intenzitetom i zavrsili dio tribine.

Mislim, zasto bi govorili da Amitea nema dovoljan radnika i da je zato sporije, bolje reci vruce a kad bude jesen, reci cemo kisa

I nije smak svijeta, nek se gradi polako al ne moramo sve uljepsavati i lagati Senade. Velezovci su to prosli sa Sedinom vec

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

majkejamajke
Kontakt:

Post Postao/la majkejamajke » 03 avg 2024, 23:01

Kad se pisani Mepas mogao napravit za godinu dana moze i ovo .... suvisno je bilo sta komentarisat

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 03 avg 2024, 23:06

majkejamajke je napisao/la:
03 avg 2024, 23:01
Kad se pisani Mepas mogao napravit za godinu dana moze i ovo .... suvisno je bilo sta komentarisat
Koji ce nam **** brate ne mozemo ni one tri napunit bez evropske utakmice. Neka radi Amitea kapacitetom kojim raspolaze ipak je Senad Husnic uvijek bio sponzor Veleza i nikada nije ledja okrecao. Zajebano je na ovom vremenu dimnjak napraviti a ne tribinu. Da moze brze moze da mora ne mora

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 04 avg 2024, 13:42

Vruce je da bi se radilo vecim intezitetom je, uglavnom, spin i laz.

Kao i ovo "koji ce nam **** brate ne mozemo ni tri napuniti" jer se ova tribina ne pravi zbog karte vise niti kapaciteta, nego zbog svih ostalih popratnih sadrzaja koji fale stadionu a to su:

mjesta za kamere i kamermane
televizijski studio
komentatorske kabine
prostorije za rad fotografa
modernije svlacionice
VIP loza
VIP salon
modernije prostorije za sudije i delegate
soba za doping kontrolu
soba za VAR itd.

Senadu Husnicu hvala sto je 2016. usao zajedno sa ostalim clanovima UO u klub i spasio ga gasenja, te se nikad nije uplitao u sportski segment kluba ni dok je bio u UO ni dok je obavljao funkciju predsjednika, vec se iskljucivo posvetio onome u cemu je dobar znajuci da ce tako jedino pridonijeti izgradnji dobrog kluba. I stoga neka se gradi kako se gradi, mada bi bilo naravno bolje da se gradi intenzitetom kao sto su radili Turci.
Spin se danas olako koristi za sve oblike manipulacije i najčešće je negativno percipiran, jer u kriznim situacijama najčešće i dolazi do izražaja, pa u očima javnosti ostaje zabilježen najćešće negativno. A radi se o jednostavom promišljenom upravljanju pričom i komunikacijama.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 04 avg 2024, 13:54

nidjeveze1 je napisao/la:
31 jul 2024, 16:47
slika
Bas me zanina koliko ce centralna izbrojati ljudi sa onim gore dijelom i zdenkom ako bude puna oko reflektora. Naravno i ako su ovi brojaci u funkciji. Uvijek sam stava bio kada je puna da se nagura preko 3500 na nju

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.