Evropa i jeste tu da se napuni stadion, ne mozes ocekivati ni 30% od evropske brojke u nedjelju, ni kod nas ni u drzavi ni u regionu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 avg 2024, 15:29Bit ce jako zanimljivo kad nas stave da igramo u petak a ovdje narod pocne kukati kako je radni dan.U evropi to nikome nije smetalo koliko znam?Tu se bas vidjelo ono "ko hoce uvijek nadje nacin"
Radni dan-27k
Kisa isto ne sjecam se da je bila problem protiv Celtica 2019 kada je bilo oko 25k
Evo sutra nema ni kise niti je radni dan pa da vidimo hoce li se od 27000 ljudi bar 9000 sjetiti da i sutra IGRA SARAJEVO! 33% da bude sto je bilo protiv Spartaka i imamo odlicnu brojku.
Nazalost prije da ce se ponoviti situacija iz 2018 kad smo u nedelju igrali protiv Mladosti pred 2000 ljudi za 4 dana protiv Atalante 20000 ali to samo govori o nama kao narodu i navijacima kakve smo piqke.Ponosam sam sto sam clan 2000 ljudi koji dolaze neovisno o protivniku,vremenu,igrama,treneru,pojacanjima
Igraj bordo bijeli!
Nije ovo engleska da se puni stadion svaki dan. Ovo je jedna od najgorih liga evrope, a i najgorim ligama se barem ne zna prvak prije pocetka sezone.
Druga stvar sarajlije su generalno tanke sto se tice kontinuiteta posjete, jesu u drzavi najbolji ali ako ce im ova banana drzava biti mjerilo onda jebbiga. Eno ih hiljade u krugu 2km od koseva pa ni 50% na utakmicu ne dodje.
Ja sam prvi na evropu doveo 3 auta, ljudi nikad na kosevu nisu bili, a sutra daj boze i ja da odem. Jos ne mogu da vjerujem da u 2 meca nismo dali jedan jedini go mrtvom spartaku, pa ove ce i wisla preslusati.