Manchester United FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Ko bi trebao biti novi menadžer Uniteda?

Anketa je završila: 02 feb 2022, 22:05.

Zinedine Zidane
7
12%
Antonio Conte
12
21%
Graham Potter
7
12%
Brendan Rodgers
7
12%
Marco Rose
2
4%
Erik ten Hag
12
21%
Roberto Mancini
4
7%
neko drugi
6
11%

Ukupno glasova: 57

scholsey
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la scholsey » 11 jul 2024, 16:19

Apart from the obvious (čitaj: Mainoo je hladno nešto najbolje što smo imali u klubu poslije Class of '92), nek su ispali Holandezi - da što prije završimo De Ligta i Zirkzeea.. a i nek njih dvojica nisu ništa odigrali, jer bi se u tom slučaju ovih 100tinjak miliona lagano pretvorilo u 150. Ako bi ih uopšte mogli dovesti.

Sve preko 40ak miliona + bonusi je po meni previše za Branthwaitea, i nadam se da i u klubu razmišljaju slično. Za ovog malog Francuza prvi put čujem, ali kakav god da je, čvrsto vjerujem da je bolja investicija od engleskih ublehaša koje 3 uspješna klizeća u ekipi koja se bori za opstanak pretvore u Nestu. Bolje ne dovoditi nikoga i pustiti Kambwalu da nas nervira još jednu godinu.. barem je naš.

Negdje mi je izletilo da je Edson Alvarez jedna od meta za DM. Ili on ili Ugarte, meni haman pa svejedno.. bitno da na toj poziciji bude ta latino energija, kad već nemamo nekog mrkog vudu majstora za dovesti.

Također ne bih imao ništa protiv nekog beka kao ovaj Turčin što se spominje.

Nadam se da će se uskoro konkretizovati i ostali odlasci mimo Greenwooda i Donnya. Sve u svemu sam svakim danom sve optimističniji i prvi put nakon više od 10 godina mi je fakat drago što navijam za Manchester. :zviz: :mrgreen:
The saddest thing in life is wasted talent.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 11 jul 2024, 17:12

slika
Stigli momci :ljepota:

I Zirkzee je "here we go". Prvo pojačanje u INEOS eri :mrgreen:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 11 jul 2024, 17:30

I dalje su nam pojačanja birana na osnovu nekoliko stvari:
1. Nizozemci
2. Igrali u jednom od 3-4 najveća kluba Nizozemske
3. Igrali u klubu koji je vodio EtH ili je imao veze sa tim klubom

Neću uopće da se hajpujem, očekivanja postaviti na minimum pa neka nas iznenade.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 11 jul 2024, 17:34

Evo upravo na Goalu objavljeno da je Ruud ponovo u našem jatu, ovaj put kao pomoćnik - zvanično.
Greenwood na korak do Francuske, VDB otišao, Sancho skoro dogovoren transfer ka Juveu. Ranije otišli Varane, Williams i još nekoliko likova. Fino.
13. ovog mjeseca počinje raditi Omar B. kao glavni izvršni čime je front office kompletiran.
Zirkzee haman gotov, De Ligt blizu, postigli smo dogovor sa klubom za Yoroa, ali on još nije rekao bi li ili ne bi.
Ugarte bi bio dobar ulov fakat, nismo daleko, ali izgleda da novi menadžment radi po sistemu “jedan po jedan”, tako da je za sada ovo na čekanju. Ako dođe on, odmah krenuti sa rješavanjem statusa Casemira. Arapi nude fine pare i to je možda odlična prilika da se kutarišemo jedne goleme plate. Kažu da bi Arambat mogao ostati, naginje se ka otkupu njegovog ugovora koji je user-friendly.
Ostaje upitnik lijevog boka, Shaw i Malacia su lohotni neviđeno. Ne znam koliko je realan naš interes za onog turčina što je pocjepao, ali bilo bi dobro da se uradi neki osigurač za lijevi bok.
Suma sumarum, kako je sporo krenulo i kako se fokus medija bacao na pogrešne stvari (ukidanje rada od kuće, spremanje otkaza za četvrtinu osoblja koje je nepotrebno), sada to meni već ima smisla i glavu i rep. Bez divljanja na tržištu, nema amaterskih poteza da te mustraju kojekakvi “žnj” klubovi, preplaćivanja… Sad već ovo izgleda ozbiljno - ponuda, kontraponuda, čeka se odgovor, nema žurbe. Ciljano. Lijepo za promjenu u odnosu na godine haosa, kad se nije znalo ko pije, ko plaća. Kako će to izgledati kad sezona krene, niko još ne može znati, ali ovo je za sad više nego dobro.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 jul 2024, 09:10

Prodaju malog Kambwalu za 10 miliona.
Sreca pa su ukljucili buy back klauzulu, nadam se za neku normalnu cifru.

Znaci dolaze vjerovatno dva stopera. De Ligt plus još jedan.

Licha, Maguire, Lindelof, De Ligt i Evans.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 13 jul 2024, 19:06

E na ovo se s.erem čitavu sezonu pa i zadnjih 10 godina..dovedi starudiju od 30tak godina a mladića iz akademije prodaj za 10 miliona..Nabijem Johhny Evansa na onu stvar i ko god mu da minutu da igra iduće sezone..Nije Kambwala spektakl od igrača,al od jednonogog Irca je bolji 101%..odbrana u najavi KATASTROFA! Da li je za United uopste pojačanje momak koji ne moze odigrati 100tinjak minuta na EP za Holandiju? znači RvP nije sigurno,a takva smo pojačanja nekad dovodili,sad ih samo sanjamo...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 13 jul 2024, 23:32

Ne razumijem tu frustraciju, pa možda je igrač bio taj koji je tražio transfer?
Ide negdje gdje će bar biti u rotaciji, a kod nas je u najboljem slučaju četvrta opcija, znači čak i ako ga stavimo ispred lindelofa i evansa.

L'art pour l'art.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 14 jul 2024, 19:26

Iskreno,nismo mu pokazali ni da je četvrta opcija...svaku utakmicu igraju obojica panjeva ispred momka i to totalno nezasluženo..Evo još jedan Nizozemac koji je mačak u vreći...jb.g ako se vama ova transfer politika zadnjih godina sviđa do mene je..ali pojačanja sve gore od gore..Evo glava,jedna dobra sezona De Lighta i S.Arabija kao i Erriksen, Casemiro i svaki igrač kojeg smo doveli a da je imao 30tak godina..nervira me to opasno,takva pojačanja nas nigdje ne vode,jednostavno smo toliko daleko od dobre ekipe i konkurenta za titulu da max dvije dobre sezone De LIghta zapravo samo koče budućnost kluba..
Slatina Bog i batina

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 14 jul 2024, 20:59

Buraz, De Ligt ima 24 godine i trenutno je na tržištu jedan od talentovanijih stopera na svijetu, da ne kažem i da je dokazan lider na terenu. Navijači Bayerna pišu peticiju da ga klub ne prodaje, ali mi bi trebali pi.zditi što smo konačno zaradili pare na nekom tamo polu-proizvodu? Klub konačno radi normalan posao i ovih 10 mil je i previše za igrača koji ima 7-8 nastupa za prvi tim + imamo buy back klauzulu.

Nevjerovatan posao bi uradili kad bi ugrabili onog malog iz Lillea + De Ligt, prodamo Lindelofa i dovedemo lijevog beka (Turčin se spominje). Izgleda nerealno, ali perfektno za roster u odbrani.

Gore se nadam rokadi Casemiro-Ugarte i vidjećemo šta još možemo uz par prodaja.

Atlanta
Kontakt:

Post Postao/la Atlanta » 19 jul 2024, 11:31

Plan je prvo prodaja Lindelofa, a na njegovo mjesto dolazi De Ligt koji je dogovorio sve u vezi ugovora, ali trenutno se pregovara sa Bajernom koji trazi previse para.

Wan Bisaka je trazena roba, i u slucaju njegovog transfera u West Ham na njegovo mjesto treba doci ovaj Ferdi Kadıoğlu koji je pravi fullback znaci moze igrati i na lijevoj i na desnoj strani.

Sto se tice Ugartea slicna stvar kao i sa De Ligtom, sve je dogovoreno ali PSG trazi bas puno, mada ako zavrse onog Nevesa iz Benfice, vjerovatno ce pristati na ponudu Uniteda. Ocekuje se prodaja i Casemira i McTom-a, a trenutno u klubu se dvoume da li dati tu backup poziciju DM-a Toby Collyeru iz akademije, ili eventualno otkupiti ugovor Amrabata.

Bice ovde jos posla, ali Ineos pokazuje kako se vodi klub.
U INAT SVIMA

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 19 jul 2024, 19:33

E ovaj mali Yoro je već ozbiljno dobro pojačanje. Prvo, mlad je, solidno mala plata, dakle vjerovatno će igrati bez nekih velikih očekivanja tj neće se od njega očekivati da bude vođa odbrane kao što se očekivalo do Maguirea.. A drugo, negdje sam vidio sliku da je odigrao skoro 1000 minuta više od svakog našeg stopera, tako da očekujem da bude stabilan u prvih 11, bez povreda što je mislim najvažnije..

Koliko mi je dobar potpis ovog malog toliko mi je loš potpis Zirkzeea..dvije tekme na euru, pored ne tako sjajne konkurencije i to u jednoj ušao samo par minuta.. "samo" 11 golova u seriji A prošle sezone, iskreno očekujem slično kao i od Hojlunda a to je skoro pa ništa..neka me razuvjere obojica, mogu puno igrati to je jako bitno,nemaju istoriju povreda to je ok,ali kao napadači moraju zabijati!
Slatina Bog i batina

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 26 jul 2024, 15:12

Vjerovatno novi dolasci samo u slucaju odlazaka.

Novi bek- WB mora ici.
Novi stoper- Maguire ili Lindelof.
Ugarte- Casemiro ili Meki.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 01 avg 2024, 07:25

Brutalna partija Amassa i Amada jutros. Gledao sam malo na prekide, ovo bi stvarno mogla biti Amadova sezona

L'art pour l'art.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 avg 2024, 08:37

Yoro vam 3 mjeseca out.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 01 avg 2024, 08:52

Arvid je napisao/la:
01 avg 2024, 08:37
Yoro vam 3 mjeseca out.
Rashford i Hojlund im se isto povrijedili, mora se priznati da fkt nemaju sreće sa ozljedama

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 01 avg 2024, 10:41

Antony isto..

Mislim nema veze, al čisto da se negdje napiše :urnebes:

L'art pour l'art.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 01 avg 2024, 18:24

Ma nije EtH normalan ni medicinski tim, kao Yoro je nešto trenirao na 50% bla bla, pa šta ga onda i stavljaš ikako? Previše je ovih povreda da bi bio samo peh.
Opet u sezonu bez stopera i napadača glavnog će se ući, a kad se sezona zahukta oni neće biti u formi.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 03 avg 2024, 03:29

Hehe, sta bi od onakog giganta, za nekog nedokazanog balavca na stoperu daju milione i milione (u desetinama), a hoce De Ligta, jednog od 5 najboljih stopera svijeta. za upola manju cijenu. Dobicete mudo Marjanovo!

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 03 avg 2024, 11:05

Kasniš jedno 15 dana s tim da bi bio zanimljiv, naslušali i načitali smo se

L'art pour l'art.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 avg 2024, 17:29

Dilah je napisao/la:
03 avg 2024, 03:29
Hehe, sta bi od onakog giganta, za nekog nedokazanog balavca na stoperu daju milione i milione (u desetinama), a hoce De Ligta, jednog od 5 najboljih stopera svijeta. za upola manju cijenu. Dobicete mudo Marjanovo!
Jednog od 5 najboljih stopera na svijetu :rol: :rol: eh svasta procitati na ovom netu u pm :tokralju: :tokralju:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.