Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Peljti je najteže, od EP do Gabele. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Valja dnevnicu zaradit duše mi

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Cini mi se da je niger igro rukom,!?
Djeluje mi kao da su pomoćne kamere poprilično loše i da se neće proslaviti prilikom VAR provjera.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro izgleda ovo sa kamerom prekoputa, nadam se da ce tako biti i na Tusnju, u Bijeljini i Konjicu.
Cim je tribina u kadru, a ne livada, puno ozbiljnije izgleda.
Cim je tribina u kadru, a ne livada, puno ozbiljnije izgleda.
Ko kuca ovaj tekstualni prijenos
Gledamo negledljivu utakmicu 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nista novo od Arene. Ocigledno da i dalje rade jeftine produkcije jer se para za prava reportazna kola nema. Bice opet markica Oscar C i sjeckanja slike zbog internet transporta signala.
Sad je lijepo vrijeme pa sve se cini dobrim.
A grafika je kopija konferencijske lige, totalno demode, samo sto je crvena. Uglavnom sve prejeftino i sasvim u skladu sa ovom “nasom” Arenom.

A grafika je kopija konferencijske lige, totalno demode, samo sto je crvena. Uglavnom sve prejeftino i sasvim u skladu sa ovom “nasom” Arenom.

- Bazinga12345
- Kontakt:
Ako je suditi po ovih 45 minuta, ne piše se dobro ni jednima ni drugima ove sezone. Moraju se pojačati ako misle ostati u ligi.
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 03 avg 2024, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Samo na Koševu i pod BB neće biti problema s VAR kad se bude offside provjeravao.
Na svakom ostalom stadionu će biti prostora za malverzacije zbog ugla. Jedva čekam prvu offside provjeru na manjim stadionima.
Na svakom ostalom stadionu će biti prostora za malverzacije zbog ugla. Jedva čekam prvu offside provjeru na manjim stadionima.

Očajni i jedni i drugi. Radnik došao po bod.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
https://fb.watch/tK996pkCnp/
Gledaj u ovog brata tetovaza VAR
Gledaj u ovog brata tetovaza VAR
Radnik mi djeluje ko malo ozbiljniji nekako su manje divlji nego domacin,Gošk je slabiji nego prošle godine bez Šere i Hasukica bar na papiru rekao bih,ovaj spic kod Radnika Da Silva ima jako finu kretnju rekao bi da nije neko drvo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vjerujem da si ti djelatnik Arene i nemas potrebe da zivotom branis nesto sto je ocigledno. Savjet, pogledati jednu utakmicu npr. Zrinjskog od prosle godine iz grupa, pa se onda javi. Nova je solidna ali je ideja preuzeta. Platitite dizajnere, jer vi mozete sve mnogo bolje.
Ovo je ta sezona napokon

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ko ce ispasti ako ce ovi ostati u ligi.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 19:35Ako je suditi po ovih 45 minuta, ne piše se dobro ni jednima ni drugima ove sezone. Moraju se pojačati ako misle ostati u ligi.

Projektovano je da ispadu Gosk, Radnik, Igman, a Vico je uveo jedno play out mjesto da bi nekako spasio Slobodu i hibridni teren.
Nije drvo, ali ima jedno 5 kg viška. Stvarno ne znam kako im to dozvole.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- dubioza144
- Kontakt:
Da je Adzem malo manje visio na tiktoku mozda bi Gosk napravio i neku smislenu akciju 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Giuseppe1, OsmanhodzicBuco, tuzlanskinacin i 25 gostiju.