Po meni žuti i faul. Opet kažem mogao je gledati zbog potencijalnog penala. Koji nije bio. Utvrdio bi da nije penal i vratio faul i žuti. Tj. kažem da se moglo gledati zbog potencijalnog penala koji ja bar na prvu nisam vidio je li bio nije li. Kad se pregleda vidis da je van 16. Moje mišljenje.Virtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:10
Ne brukaj se amebo, nije postojao niti jedan element da bi se aktivirao VAR. Ni penal ni crveni.
I šta bi dosudio da je pogledao?jurisicduska je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:09Mogao je gledati Var jer je bilo blizu linije 16. Nije gledao ok. I kod tih tumačenja pravila trebate malo biti fleksibili. Mogao je komotno ovo pogledati.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Najgora koreografija ikad
Pa ne aktivra se VAR zbog prekršaja. Neznalice.
Ponovo ne bi imao pravo dati žuti karton, niti svirati faul. Samo bi mogao utvrditi da nije bio penal.jurisicduska je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:16Po meni žuti i faul. Opet kažem mogao je gledati zbog potencijalnog penala. Koji nije bio. Utvrdio bi da nije penal i vratio faul i žuti. Tj. kažem da se moglo gledati zbog potencijalnog penala koji ja bar na prvu nisam vidio je li bio nije li. Kad se pregleda vidis da je van 16. Moje mišljenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To su i klupske boje.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:10Dobro, i?Suvorov je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:01Cemu se cudis? Izmedju ostalih, prije par sezona imali su parolu: "Bosna je ćilimom zastrta".MOCTAP1981 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 21:44“Samo složan džemat”
Da li ovo znači da samo muslimani navijaju za Željezničar.
Treba ih napomenuti da čovjek koji ih je osnovao se zove Dimitrije.
Vi ste grb kluba iz jugoslovenske zastave prebacili u srpsku trobojku. Znaci samo Srbi treba da navijaju za Borac?
Mi otvoreno srbujemo (bez previse petljanja sa vjerom), a vi imate taj lafo Zeljo je svih nas stav, a onda imate ove vjerske ispade.
Pregledali su ovi i VAR sobi, ali nije bilo ni jednog elementa da se aktivira VAR.
-
- Kontakt:
hoćemo li novi dvoboj Devedesetke i Virta ali da se on odazove?
zar i ti sine Ivane!?
- feniksptica
- Kontakt:
Niste vi dobri ljudi.
Haj jos iednom da probamo
U Var sobi imaju osobe koje dodatno pogledaju situaciju.
Nakon sto su utvrdili da se sve desilo izvan 16 metara odlucilu su ne zvat glavnog sudiju jer
NEMA RAZLOGA
To sto je ocigledan faul i zuti karton nije razlog za VAR
Pa majku mu yebem u pi zdu, ne moze cijeli Svijet koristit VAR na jedan nacin a mi na drugi
Haj jos iednom da probamo
U Var sobi imaju osobe koje dodatno pogledaju situaciju.
Nakon sto su utvrdili da se sve desilo izvan 16 metara odlucilu su ne zvat glavnog sudiju jer
NEMA RAZLOGA
To sto je ocigledan faul i zuti karton nije razlog za VAR
Pa majku mu yebem u pi zdu, ne moze cijeli Svijet koristit VAR na jedan nacin a mi na drugi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zašto Devedesetka? Zašto ti ne dođeš?Licniznanstvenik je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:19hoćemo li novi dvoboj Devedesetke i Virta ali da se on odazove?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Upravu si. Ja kažem po meni je faul i žuti. On bi varom utvrdio da nije penal. U normalnim okolnostima svirao bi na prvu faul i žuti pogledao Var zbog potencijalnog penala i vratio žuti i faul. Jesmo se sad razumjeli. Kad već ništa nije svirnuo potpuno mi je jasno da je moglo samo se provjerit jel penal nije li. Mislim da kontaš šta ti govorim. Napravio je u suštini grešku što odmah nije svirnuo faul a kasnije je mogao Var intervenirati da se vidi je li penal.Virtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:18
Ponovo ne bi imao pravo dati žuti karton, niti svirati faul. Samo bi mogao utvrditi da nije bio penal.jurisicduska je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:16Po meni žuti i faul. Opet kažem mogao je gledati zbog potencijalnog penala. Koji nije bio. Utvrdio bi da nije penal i vratio faul i žuti. Tj. kažem da se moglo gledati zbog potencijalnog penala koji ja bar na prvu nisam vidio je li bio nije li. Kad se pregleda vidis da je van 16. Moje mišljenje.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 avg 2024, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Bolje da je pisalo loptom u gol, mozda ne bi morali kupovati utakmice 5 kola prije kraja
NEMA NAZAD
Objasni mu ti, lik je pun frustracija, samo vrijedja...tri recenice sa njim ne mozes razmijeniti, valjda ga tako navikao forum.jurisicduska je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:21Upravu si. Ja kažem po meni je faul i žuti. On bi varom utvrdio da nije penal. U normalnim okolnostima svirao bi na prvu faul i žuti pogledao Var zbog potencijalnog penala i vratio žuti i faul. Jesmo se sad razumjeli. Kad već ništa nije svirnuo potpuno mi je jasno da je moglo samo se provjerit jel penal nije li. Mislim da kontaš šta ti govorim.Virtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:18
Kod lokomotive sve po starom, kako vidim 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Smjesan siroki, mrtvi kako je pocelo drugo poluvrijeme, ekipa 20% slabija nego prosle godine
-
- Kontakt:
Daleko od toga, ali vama definitivno treba novi stadion. Ovo bi na Kosevu izgledalo prazno, a na Grbavici izgleda vrh
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- feniksptica
- Kontakt:
Pao Siroki
Okrenut ce Željo do kraja
Okrenut ce Željo do kraja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pet ljudi ti je napisalo u kojim situacijama se aktivira VAR, ali ti ponovo ne kontaš.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
15 milja je sankillafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2024, 22:25Daleko od toga, ali vama definitivno treba novi stadion. Ovo bi na Kosevu izgledalo prazno, a na Grbavici izgleda vrh
NEMA NAZAD
Posušja je u prvom dijelu sezone vodio Branko Karačić i udario temelj ekipe koja se ni danas značajno nije promjenila. Ćorić je Posušju došao na polusezoni. Posušje se na svoj teren vraća kroz par kola, jučer su krenuli s postavljanjem travnjaka.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 20:03Vidjećemo Posušje, i oni su prošle sezone bili pri dnu, sve dok nisu doveli Ćorića. Plus neko vrijeme neće igrati na svom stadionu.Suvorov je napisao/la: ↑03 avg 2024, 19:55Ko ce ispasti ako ce ovi ostati u ligi.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 19:35Ako je suditi po ovih 45 minuta, ne piše se dobro ni jednima ni drugima ove sezone. Moraju se pojačati ako misle ostati u ligi.![]()
Projektovano je da ispadu Gosk, Radnik, Igman, a Vico je uveo jedno play out mjesto da bi nekako spasio Slobodu i hibridni teren.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Herpes, TylerBurey i 24 gosta.