FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Krpić ,galic zubanovic nisu za želje ..nama sig treba ljevi bek stoper špic i Krilo ili nam slijedi borba za opstanak.Ćoric je najmanje kriv.dajte pare sorgi Jukiću ovaj široki će se borit za Evropu
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Sve sto sam pisao sve vrijeme danas se dokazalo. A imamo navijace debile zato nam je ovako. Pablo bumbar uzmigausta valter itd. Oni su slika i prilika kakav nam je klub nazalost.
Podrzavaju se lopovi iz uprave i skupstine. Pisu se parole za degene poput ovih ovdje a ekipa odron nad odronima. Krivicu snosi i Coric. Onaj ko je doveo Djorica ne treba vise u paket s njim vidi Grbavicu.
Podrzavaju se lopovi iz uprave i skupstine. Pisu se parole za degene poput ovih ovdje a ekipa odron nad odronima. Krivicu snosi i Coric. Onaj ko je doveo Djorica ne treba vise u paket s njim vidi Grbavicu.
-
- Kontakt:
Ako uprava, skupa sa Rahimicem i strucnim stabom nisu sposobni da odrade ono sto je neophodno neka idu iz kluba jos veceras. Ne moramo cekati nekoliko mjeseci za nesto sto je neminovnost.
Pročepit će negdje.
Samo složan dzemat braco hahahaha odron smo na svim poljima
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Nije ovo fudbal manager da se u prvoj utakmici odmah promjeni sranje koje se talozi, ne može se u jednoj utakmici promjeniti ono sto je prošle sezone bilo.
Prvo poluvrijeme i drugo je drastična razlika.
Cvetanovski, Radovac, AlJaber i treba dati podršku i vjetar u leđa Šabicu koji je odigrao korektno s obzirom da je prva tekma.
Dosta bolje smo izgledali u drugom i nadam se da će ovaj Cvetanovski vise igrati. Unio je neku energiju i trku.
Ona 4 mislim da je to cavnic preseliti ga na klupu nama treba bolji stoper od ovog letargicara.
I Naravno velika boljka je spic. Krpa nit ima suigrače nit zna zabit gol kad ima priliku(valjda zaboravio)
Nadam se da će navijači malo straha unijeti a ne davati podršku lošim rezultatima i podržavati ovakve igre.
Nadam se da će Coric nastaviti forsirati nogomet iz drugog poluvremena, može i bolje al minimum je ovo drugi poluvrijeme.
Ako ćemo biri realni možemo biti zadovoljni drugim poluvremenom.
Prvo poluvrijeme i drugo je drastična razlika.
Cvetanovski, Radovac, AlJaber i treba dati podršku i vjetar u leđa Šabicu koji je odigrao korektno s obzirom da je prva tekma.
Dosta bolje smo izgledali u drugom i nadam se da će ovaj Cvetanovski vise igrati. Unio je neku energiju i trku.
Ona 4 mislim da je to cavnic preseliti ga na klupu nama treba bolji stoper od ovog letargicara.
I Naravno velika boljka je spic. Krpa nit ima suigrače nit zna zabit gol kad ima priliku(valjda zaboravio)
Nadam se da će navijači malo straha unijeti a ne davati podršku lošim rezultatima i podržavati ovakve igre.
Nadam se da će Coric nastaviti forsirati nogomet iz drugog poluvremena, može i bolje al minimum je ovo drugi poluvrijeme.
Ako ćemo biri realni možemo biti zadovoljni drugim poluvremenom.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pod broj 1. prosle sezone otvorismo pobijedom.
Drugo. Ako je neko mislio da ce Krpic zabiti gol iz svoje 1 prilike,taj pojma nema o fudbalu. Pod 3.
ova ekipa je losija od prosle za 45 % bar. Pod 4. ne moze nas trenirati strani trener,koji i sam podlegne atmosferi. Pod 5. bolje da smo ispali prosle sezone,i sada rahat usli u premijer ligu,nego ovako da strepimo za svaki j.ebeji bod.
Pod 6 i mozda najvaznije. Mulalic Edis i Amar Osim su Bogovi za sve ove trenercice
Drugo. Ako je neko mislio da ce Krpic zabiti gol iz svoje 1 prilike,taj pojma nema o fudbalu. Pod 3.
ova ekipa je losija od prosle za 45 % bar. Pod 4. ne moze nas trenirati strani trener,koji i sam podlegne atmosferi. Pod 5. bolje da smo ispali prosle sezone,i sada rahat usli u premijer ligu,nego ovako da strepimo za svaki j.ebeji bod.
Pod 6 i mozda najvaznije. Mulalic Edis i Amar Osim su Bogovi za sve ove trenercice
Mjesec dana svi pričamo šta će se desiti i džaba, ljudi odlučili da nas isprate u federalnu i ne odustaju ni milimetar. Kad kažem pričamo, mislim na nas koji nismo pušikurci uprave i magacionera iz Rajlovca. Konkretno mislim na nas koji nismo pablo, gibra, obagol i ostali lobotomci.
Je li ih bar malo stid ovog punog stadiona?
Ulaziš u sezonu sa Krpićem koji ima 33 godine i Zubanovićem koji ne zna na koji gol napada. Na kraju nam dovodiš nekog Estonca koji je do sad u karijeri zabijao gol svaku desetu utakmicu.
Ulaziš u sezonu sa Krpićem koji ima 33 godine i Zubanovićem koji ne zna na koji gol napada. Na kraju nam dovodiš nekog Estonca koji je do sad u karijeri zabijao gol svaku desetu utakmicu.
WWIN liga BiH 24/25
FK ŽELJEZNIČAR - NK ŠIROKI BRIJEG (0 : 1) 0 : 1
Datum: 03.08.2024 21:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 12000
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:32Mjesec dana svi pričamo šta će se desiti i džaba, ljudi odlučili da nas isprate u federalnu i ne odustaju ni milimetar. Kad kažem pričamo, mislim na nas koji nismo pušikurci uprave i magacionera iz Rajlovca. Konkretno mislim na nas koji nismo pablo, gibra, obagol i ostali lobotomci.
Evropa ovo nije vidjela.![]()
WWIN liga BiH 24/25
FK ŽELJEZNIČAR - NK ŠIROKI BRIJEG (0 : 1) 0 : 1
Datum: 03.08.2024 21:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 12000
- invincible1921
- Kontakt:
Ja se stvarno divim vama koji opet imate optimizam (bez ironije fkt kazem)....al ja vec vidim kao i svaki trener kad dodje prvih par tekmi mu je raja u fazonu "ma hajd vide se promjene"...i svi znamo kako zavrsi
Sto je najgore nismo uospte tolko lose igrali, ali dzaba bas se uvuklo luzerskog mentalitea zadnjih sezo a ..i plus da se ne lazemo imas slabiji tim neg u sezonu kad si zamalo ispo? ..bez par pojacanja i to ciljanih i kvalitetnih ovo je borba za opstanak do zadnjeg kola...
Sto je najgore nismo uospte tolko lose igrali, ali dzaba bas se uvuklo luzerskog mentalitea zadnjih sezo a ..i plus da se ne lazemo imas slabiji tim neg u sezonu kad si zamalo ispo? ..bez par pojacanja i to ciljanih i kvalitetnih ovo je borba za opstanak do zadnjeg kola...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 03 avg 2024, 23:41, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
Vidi ovog pitarskog glupana, ne umije ni da citira. Vjerovatno je htio na temu PL.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nista ovdje nije valjalo. Kakvo ba drugo poluvrijeme. Napao si 14 min i to je bilo to. Samo mi nije jasno zasto mi idemo na utakmice. Bolest jedino i nista drugo.
Prazne tribine. Otjerat komplet klub s skupstinom i krenuti od 0.
General Rahimic dajes mu pare korist 0. Doveo 6 igraca 5 nisu za federalne.
Prosla sezona zna se sta se desilo. Ne dovodes opet napadaca. Neznalice i lopovi. Hoce na tenderina juga da klepe pare.
Prazne tribine. Otjerat komplet klub s skupstinom i krenuti od 0.
General Rahimic dajes mu pare korist 0. Doveo 6 igraca 5 nisu za federalne.
Prosla sezona zna se sta se desilo. Ne dovodes opet napadaca. Neznalice i lopovi. Hoce na tenderina juga da klepe pare.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Veceras je Sabic pokazao da juniori mogu igrati makar na razini naših loših igrača. Ništa slabiji od Galića vcrs,a makar se mozes nadati da ce se razviti
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Šabić je soldina opcija ako gledamo zaštićeno godište, ali gore, ne na beku, silom prilika je danas morao odigrati tu. Makedonac djeluje lagano, iako se vidi da još nije spreman. Jaber je dobar, nema šta ali ne može sam igrati.
Krpiću treba uručiti papire. Estonac mi ne djeluje ništa bolje, nadam se da griješim.
Hiroš tanak, Galić katastrofa, opet će kupiti pojedince zbog one izbačene lopte, ostali nemam riječi. Samir opet ulaskom dirigira sredinom i trenutno je naš drugi najbolji igrač u sredini. Karić je taraba, klasični mesar i dodaj odmah drugom do sebe. Zubanović nije igrač.
Stipe čim bude spreman u početnu, Odinaka je očistio kartone i odmah sljedeću mora igrati. Galić je odron.
15 kornera, haman jedna prilika bila ozbiljna i to lopta preletila na drugu stranu, jedan igrač zakasnio.
Ne treba suditi nakon jedne utakmice, ali ono što i laik može reći je da nam fale tri ozbiljna igrača. Mogu sačekati dok budemo kompletni pa ću onda da komentarišem.
Krpiću treba uručiti papire. Estonac mi ne djeluje ništa bolje, nadam se da griješim.
Hiroš tanak, Galić katastrofa, opet će kupiti pojedince zbog one izbačene lopte, ostali nemam riječi. Samir opet ulaskom dirigira sredinom i trenutno je naš drugi najbolji igrač u sredini. Karić je taraba, klasični mesar i dodaj odmah drugom do sebe. Zubanović nije igrač.
Stipe čim bude spreman u početnu, Odinaka je očistio kartone i odmah sljedeću mora igrati. Galić je odron.
15 kornera, haman jedna prilika bila ozbiljna i to lopta preletila na drugu stranu, jedan igrač zakasnio.
Ne treba suditi nakon jedne utakmice, ali ono što i laik može reći je da nam fale tri ozbiljna igrača. Mogu sačekati dok budemo kompletni pa ću onda da komentarišem.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
To je uvijek bilo tako. Šabić, Fočo, Balabuk, Mačić, Laušević i sva ta djeca će u najmanju ruku odigrati kao Galić i kompanija.imekorisnicko je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:42Veceras je Sabic pokazao da juniori mogu igrati makar na razini naših loših igrača. Ništa slabiji od Galića vcrs,a makar se mozes nadati da ce se razviti
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Mufticu bice bolje pimio si jedan od dva suta.
Odbrana ti je qarina doduse.
Napadački tandem nam je iz snova
Opstanak je u pitanju....opet.
Odbrana ti je qarina doduse.
Napadački tandem nam je iz snova
Opstanak je u pitanju....opet.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Yebem vam mrtve
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
@braco, možeš li isčupati statistiku Karačića u utakmicama sa Željom? Baš me zanima.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87, WeekendOffender i 14 gostiju.