koja mi je milija

Doci cemo zbog dresa kojeg nosi te na fudbalskim poljimia
Ko bolan slavi, s tim ustasama nikad. Vi nakon prijateljske s orahovicom najavljujete borbu za tituluOrvel je napisao/la: ↑04 avg 2024, 01:38Nema sta, lose smo odigrali a Karacic kako sam se i pribojavao je postavio opet ekipu za koju nismo imali rjesenja. Naravno uz sve sanse koje smo imali i doprinos njihovog golmana, ruku na srce moralo se pogoditi nesto. Prva je tekma ali po zalaganju igraca i njihovom znanju mi cemo vjerovatno opet biti sredina-donja sredina tabele. Bez pravog napadaca ili ako nam se povrijedi Al Jaber vrlo lako mozemo doci u vece probleme nego prosle godine. Zao mi je Corica koji ce iskihati sav ovaj amaterizam u klubu a on je jedini koji nije amater.
Na kraju krajeva drago mi je da smo izmirili komsije sa skriparima jer slave kone kao da su u trece pretkolo prosli. ISTINA ZA VEDRANA!
A i igra im je
SedrenikHz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 04:13Nisam mogao citati ove komentare mozda je neko i odgovorio, ali koji je fazon sa onim “dzemat”? Ako moze neko norm odg ?
Inace, vi ste na sihrima majke mi, ali davno sam rekao, dok se jug pita i dok su neki ljudi tamo, nema od vas hajra.
Nismo ih nikada napali i nećemo ih napasti. Jer je nas dzemat odavno zdrav i jak. A nasilje nikome dobro nije donijelo nikada. Sve se moze toplom rijecju rijesiti. E pa tako smo i mi odlucili toplim rijecima rijesavati probleme, jer smo se ugledali na vas.avanti003 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:40Prvo skupite muda da napadnete skripare nakon 15 godina kukavičluka pa onda nekom nesta pisite.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:32Treba cuvati samo zdrav i jak "dzemat". Ahbabu, slazemo se znaci za TM87. Sellam za bracu dzihadiste.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2024, 00:19
Poznati pacijenti koji se predstavljaju kao nasi navijaci i njihova skripta. Dzaba vam ove dijabole koji prave account svaka dva mjeseca, Manijaci ce i dalje biti najveca i najorganizovanija grupa u drzavi![]()
PS Nema veze sto ih posao veze za braću Srbe, bitno je da je dzemat zdrav i jak ! Zdrav i jak dzemat - zdrava i jaka grupa !
Laku noc i Alajhmanet braći!
![]()
Cccccc ovaj jad od tribine nmg da napune.
Ne vjerujem kakvi amateri.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑04 avg 2024, 06:29SedrenikHz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 04:13Nisam mogao citati ove komentare mozda je neko i odgovorio, ali koji je fazon sa onim “dzemat”? Ako moze neko norm odg ?
Inace, vi ste na sihrima majke mi, ali davno sam rekao, dok se jug pita i dok su neki ljudi tamo, nema od vas hajra.![]()
Nece ispasti, pa sta mislis zbog koga je Vico uveo ono pravilo razigravanja.pitar je napisao/la: ↑04 avg 2024, 06:27Zeljezničar će ispasti iz lige, ne pitajte me kako znam.
Godine bahaćenja porodice Osim u bh. nogometu dolaze na naplatu.
Posljednji ekser u sanduk im nije udarilo Sarajevo, niti bilo koji klub, nego sami sebi kad su prodali klub navijačima sa južne tribine za 160 000 KM, šačici narkomana koji koji kroje politiku kluba i vode ka totalnom gašenju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.