FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stadion čist, stolice oprane, pometeno. 12.000 na tribinama.
Denis fulao komplet postavu za početak utakmice, kasnije izmjenama poboljšao neke stvari ali peh nas je pratio veliki.
Onaj Adolf brani ko Kasiljas na Grbavici.
Nama je Jabber pola ekipe, uz njega Makedonac i donekle Galic, ostalo gola katastrofa.
Muftic - gura se da se proda a nece ga ni druga turska liga, katastrofalna reakcija kod gola
Galic - defanzivno dobar, u napadu ga nigdje. Defanzivno igra protiv dvojice jer se gospodin Boljevic jednom vratio nazad i to u šestoj minuti.
Šabić - neprirodna pozicija za njega.
Cavnic - debakl, dva skoka uzeo, u duelu slab, mlohav, pas igra nikakva, dijeli poprecne pasove, kiks kod gola i mlataranje rukama ga je krasilo ovu utakmicu.
Karamarko - sa obzirom na prvu utakmicu i da dugo nije igrao i da je igrao u paru sa Cavnicem a lijevo Šabic ne treba ga pokopati ali mora bolje, nedorečen i u odbrani i u napadu.
Djoric - u skladu sa renomeom i očekivanjima, mali Fočo bi bolji bio. Pogubljen.
Jabber - ako ga prodaju mi smo ispali, motor ekipe, pretrčao maraton, nosio vezni red sam. Poželite sto vise ovakvih igrava.
Vukoja - nista pozitivno, vrlo loš.
Hiroš - bolikurac, hodač, maneken, glup karton dobio ali imao šut i loptu za Krpića te se za razliku od kolege vratio par puta u odbranu.
Boljevic - najvece razočaranje i bolikurac, odbrana je za ovu hablecinu nepoznat pojam, hoda u povratku nazad do centra, a u napadu nula, čak stavise usere par dobrih situacija. Vakat za hoklicu. Uz Cavnica mlatio rukama kao helikopter.
Krpic - boljeg nemamo ali godine pritiscu. Morao zabiti onaj zicer.
Radovac - ubrzao igru, nije 100 spreman ali uz Jabbera je mašina.
Cvetanovski - Santos sa mozgom, oduševio i uz Jabbera najbolji. Okomit, ne boji se, strasan prvi korak
Zuban - uspio gore od Krpica. Svaka čast. Daj Babaluka iducu.
Karic - muha bez glave u napadu beskoristan dok je u odbrani loš.
Denis - fulao prvu postavu, ispravio se u poluvremenu. Ekipa fizički nije loša, uigranih akcija nema, sve je na ho-ruk. Pokušava build up ali bez uspjeha. Vidjet cemo ga u narednih par kola. Šablonski trener, pozicija za poziciju, bez rizika i promjene formacije...
Glavu gore idemo u Vrapčiće po tri boda, moraju se vratiti ove fule.
Denis fulao komplet postavu za početak utakmice, kasnije izmjenama poboljšao neke stvari ali peh nas je pratio veliki.
Nama je Jabber pola ekipe, uz njega Makedonac i donekle Galic, ostalo gola katastrofa.
Muftic - gura se da se proda a nece ga ni druga turska liga, katastrofalna reakcija kod gola
Galic - defanzivno dobar, u napadu ga nigdje. Defanzivno igra protiv dvojice jer se gospodin Boljevic jednom vratio nazad i to u šestoj minuti.
Cavnic - debakl, dva skoka uzeo, u duelu slab, mlohav, pas igra nikakva, dijeli poprecne pasove, kiks kod gola i mlataranje rukama ga je krasilo ovu utakmicu.
Karamarko - sa obzirom na prvu utakmicu i da dugo nije igrao i da je igrao u paru sa Cavnicem a lijevo Šabic ne treba ga pokopati ali mora bolje, nedorečen i u odbrani i u napadu.
Djoric - u skladu sa renomeom i očekivanjima, mali Fočo bi bolji bio. Pogubljen.
Jabber - ako ga prodaju mi smo ispali, motor ekipe, pretrčao maraton, nosio vezni red sam. Poželite sto vise ovakvih igrava.
Hiroš - bolikurac, hodač, maneken, glup karton dobio ali imao šut i loptu za Krpića te se za razliku od kolege vratio par puta u odbranu.
Boljevic - najvece razočaranje i bolikurac, odbrana je za ovu hablecinu nepoznat pojam, hoda u povratku nazad do centra, a u napadu nula, čak stavise usere par dobrih situacija. Vakat za hoklicu. Uz Cavnica mlatio rukama kao helikopter.
Cvetanovski - Santos sa mozgom, oduševio i uz Jabbera najbolji. Okomit, ne boji se, strasan prvi korak
Denis - fulao prvu postavu, ispravio se u poluvremenu. Ekipa fizički nije loša, uigranih akcija nema, sve je na ho-ruk. Pokušava build up ali bez uspjeha. Vidjet cemo ga u narednih par kola. Šablonski trener, pozicija za poziciju, bez rizika i promjene formacije...
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 04 avg 2024, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jaber, Radovac, Cvjetanovski pa i Boljevic su bili iznadprosjecni u danasnjem sastavu.
Galic dobar i los standardno. Djoric, ne znam, nije los ali nije bljesnuo. Vukoja lose. Karamarko lose. Hiros lose.
Krpic, ne ide, nema pomoci.
Agonija se nastavlja, da nam ne Al Jabera mi bismo izgledali presmijesno veceras.
I opet primamo glupe golove a protivnicki golman se razbrani protiv nas plus mi ne zabijemo 100% sanse. Ne znam stvarno kuda ovo vodi. Cinilo mi se da smo kao nesto pokusavali a ustvari nismo, kofol igramo al nemamo pojma. Mislim da bi nas siroki kako god pobijedio, imali smo onaj jedan nalet u drugom poluvremenu kad smo morali zabiti gol ali nije islo.
Pristup se mora mijenjati, zar jedini Jaber trci na svaku loptu od 10 igraca u polju, zar je moguce da je svakog igraca strah pogrijesiti, ovako se ne igra fudbal.
Sta je znacilo ono Hirosevo na kraju utakmice, decko mafija, sta li.. toliko je bio los da se trebao usutiti.
Al haj prvo je kolo, kad dodje Odinaka i definitivno nam treba spic jer ako ga ne dovedemo mi smo jedan od onih 4 sto ispadaju. Sve se nadam da necemo istrositi jos jrdnog trenera koji ima neko znanje samo zbog toga sto ima losu ekipu.
Galic dobar i los standardno. Djoric, ne znam, nije los ali nije bljesnuo. Vukoja lose. Karamarko lose. Hiros lose.
Agonija se nastavlja, da nam ne Al Jabera mi bismo izgledali presmijesno veceras.
I opet primamo glupe golove a protivnicki golman se razbrani protiv nas plus mi ne zabijemo 100% sanse. Ne znam stvarno kuda ovo vodi. Cinilo mi se da smo kao nesto pokusavali a ustvari nismo, kofol igramo al nemamo pojma. Mislim da bi nas siroki kako god pobijedio, imali smo onaj jedan nalet u drugom poluvremenu kad smo morali zabiti gol ali nije islo.
Pristup se mora mijenjati, zar jedini Jaber trci na svaku loptu od 10 igraca u polju, zar je moguce da je svakog igraca strah pogrijesiti, ovako se ne igra fudbal.
Sta je znacilo ono Hirosevo na kraju utakmice, decko mafija, sta li.. toliko je bio los da se trebao usutiti.
Al haj prvo je kolo, kad dodje Odinaka i definitivno nam treba spic jer ako ga ne dovedemo mi smo jedan od onih 4 sto ispadaju. Sve se nadam da necemo istrositi jos jrdnog trenera koji ima neko znanje samo zbog toga sto ima losu ekipu.
- Meraak1921
- Kontakt:
Krpicu sacuvaj nas , povrijedi se .. kakav je ono bio šut, mogo je pitat golmana gdje da opali, doda mu frajko u ruke , pu zenu ti karnem
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Najjace u avemu sto ljudi vide nesto dobro u ovome veceras
. Izvrsili smo pritisak 15tak minuta, imali 20 kornera i 2,3 sanse. Pa najbolje da ni to nismo uradili, pa gosk da gubi od sirokog kuci napasce i napraviti vise sansi pobogu.
Ekipa za go .urac spora troma bezidejna, stotine nekakvih centarsuteva, nijedna povratna, nijedno utrcavanje nekog iz drugog plana. Imas osjecaj tri dana da igraju da ne mogu dati go, a ovamo cim predju centar imas osjecaj da ces primti go.
Coricu dajem otprilike do 9. Kola onda lete i on i general dolazi neki zeljn vojik (adzem, mulalic) i hajmo u krug.
Ekipa za go .urac spora troma bezidejna, stotine nekakvih centarsuteva, nijedna povratna, nijedno utrcavanje nekog iz drugog plana. Imas osjecaj tri dana da igraju da ne mogu dati go, a ovamo cim predju centar imas osjecaj da ces primti go.
Coricu dajem otprilike do 9. Kola onda lete i on i general dolazi neki zeljn vojik (adzem, mulalic) i hajmo u krug.
100% sve tacno. Nema progresa, upali smo u petlju i to je to.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑04 avg 2024, 01:12Najjace u avemu sto ljudi vide nesto dobro u ovome veceras. Izvrsili smo pritisak 15tak minuta, imali 20 kornera i 2,3 sanse. Pa najbolje da ni to nismo uradili, pa gosk da gubi od sirokog kuci napasce i napraviti vise sansi pobogu.
-
- Kontakt:
Radovac i makedonac trebaju pocinjati cim budu spremni. Hiros iza napadaca, a iza njega Jaber i Radovac. Ove prinove su za bogu plakati. Onaj stoper ko muha bez glave, a mi Coci rekli da nam vise ne treba. Gol njegov. Za nadati se da ih je veceras trema shebala i da ce biti bolji inace mi ispadamo. Krpic vise nema apsolutno nista sto moze ponuditi. Nema ni one njegove duel igre, ganjanja i presinga. Svjestan je i sam da je nepozeljan i ne znam sto nije otisao kad mu je nudjeno. Slabiji smo duplo nego na pocetku prosle sezone. Ja ne kontam levate iz uprave. Hoce Ljaljice da preplacuju, a ekipi fali igrac na svim pozicijama osim u sredini terena.
Pročepit će negdje.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pocinjem pisati, 5.sati je ujutro.
Pijem, prepijam se. Životom.
Nije mi ovo bio plan.
Nakon utakmice sam se osjećao kao najveći jado na svijetu. Sve radi toga što se nadam da će 'sutra' biti bolje. Da će Željo nakon godina i godina,konačno izgledati ko ekipa, koja je bar u top3, ako već nije najbolja.
Svakakvih tuga, patnji i bolova sam doživio u ovih 20ak godina kako sam kao osnovnjak počeo pratiti Želju, ali ne sjećam se da sam se ikad ovako bespomoćno osjećao.
Razmišljam o tome, da možda ne bi bilo loše ni ispasti iz lige, možda bi ove razne interesdžije, šarlatani i klošari, konačno digli ruke od Želje i njegove imovine,a samo oni najvjerniji, najodaniji ostali uz klub i počeli graditi nekog novog Želju.
Željo bez omladinskog pogona, nije Željo.
Željo koji od Šabanadžovića nije izbacio nijednog jedinog igrača nije Željo.
Željo koji nije titule osvojio već 12. godina nije Željo.
Željo koji je u tih 12.godina, osvojio samo jedan kup, nije Željo.
Mi smo postali Gošk Gabela, Posušje, uz dužno poštovanje prema tim ekipama.
Ja se ne mogu pomiriti sa činjenicom da klub koji ima ubjedljivo najveću posjetu, najvjernije navijače, postaje ili je već postao, ekipa za nabijanje samopouzdanja i unaprijed 'osiguranih' bodova.
Nije valjao Dino..16.bodova od mogućih 18. Sa istom ekipom kao što je imao i Bašić, i Al Tuwayri, i Akrapović. Da je u 6.pripremnih protiv drugoligaša imao omjer 5.pobjeda i 1.remi, prvi bih mu dao ruku i rekao bujrum izvoli, sretno ti, ja sam uz tebe.
On je u zvaničnim utakmicama imao takav omjer. Izvadio nas iz gov.ana.
Ali, Dino hvala ti, ti mucaš, ne znaš sastaviti rečenicu, nije bitno što si ti 70.kuka nakucao, nama je bitno da dovedemo nekog ko zna pričati..a rezultati..ma yebo rezultate.
Ode Turanjanin, Biber..dođe Đorić, Vukoja.
Danas na Jugu čujem, po ko zna koji put, "hajmo braćo navijajte, nije da nismo navikli da gubimo"...
Boli, izjeda, guši.
Ne znam kako više da izdržim.. rođaka malog i sestru vodim na utakmice, i sad razmišljam, kako da im priredim ovakve noći u budućnosti,kad im Željo postane jedina religija, svetinja i familija kao što je meni.
Hoće li njih dvoje moći izdržati svu ovu unutrašnju bol?
Hoćemo li svi mi moći predeverati sve ovo?
Pijem, prepijam se. Životom.
Nije mi ovo bio plan.
Nakon utakmice sam se osjećao kao najveći jado na svijetu. Sve radi toga što se nadam da će 'sutra' biti bolje. Da će Željo nakon godina i godina,konačno izgledati ko ekipa, koja je bar u top3, ako već nije najbolja.
Svakakvih tuga, patnji i bolova sam doživio u ovih 20ak godina kako sam kao osnovnjak počeo pratiti Želju, ali ne sjećam se da sam se ikad ovako bespomoćno osjećao.
Razmišljam o tome, da možda ne bi bilo loše ni ispasti iz lige, možda bi ove razne interesdžije, šarlatani i klošari, konačno digli ruke od Želje i njegove imovine,a samo oni najvjerniji, najodaniji ostali uz klub i počeli graditi nekog novog Želju.
Željo bez omladinskog pogona, nije Željo.
Željo koji od Šabanadžovića nije izbacio nijednog jedinog igrača nije Željo.
Željo koji nije titule osvojio već 12. godina nije Željo.
Željo koji je u tih 12.godina, osvojio samo jedan kup, nije Željo.
Mi smo postali Gošk Gabela, Posušje, uz dužno poštovanje prema tim ekipama.
Ja se ne mogu pomiriti sa činjenicom da klub koji ima ubjedljivo najveću posjetu, najvjernije navijače, postaje ili je već postao, ekipa za nabijanje samopouzdanja i unaprijed 'osiguranih' bodova.
Nije valjao Dino..16.bodova od mogućih 18. Sa istom ekipom kao što je imao i Bašić, i Al Tuwayri, i Akrapović. Da je u 6.pripremnih protiv drugoligaša imao omjer 5.pobjeda i 1.remi, prvi bih mu dao ruku i rekao bujrum izvoli, sretno ti, ja sam uz tebe.
On je u zvaničnim utakmicama imao takav omjer. Izvadio nas iz gov.ana.
Ali, Dino hvala ti, ti mucaš, ne znaš sastaviti rečenicu, nije bitno što si ti 70.kuka nakucao, nama je bitno da dovedemo nekog ko zna pričati..a rezultati..ma yebo rezultate.
Ode Turanjanin, Biber..dođe Đorić, Vukoja.
Danas na Jugu čujem, po ko zna koji put, "hajmo braćo navijajte, nije da nismo navikli da gubimo"...
Boli, izjeda, guši.
Ne znam kako više da izdržim.. rođaka malog i sestru vodim na utakmice, i sad razmišljam, kako da im priredim ovakve noći u budućnosti,kad im Željo postane jedina religija, svetinja i familija kao što je meni.
Hoće li njih dvoje moći izdržati svu ovu unutrašnju bol?
Hoćemo li svi mi moći predeverati sve ovo?
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Hoćete podršku?
Evo vam qrac!
Trener i kapiten prvi a nek im se pridruži ko hoće.
Sikter!
Evo vam qrac!
Trener i kapiten prvi a nek im se pridruži ko hoće.
Sikter!
Sta placete?
Široki iz jednog šuta završi utakmicu, da su nas igrom rasuli shvatio bih kritike.
Prva utakmica je uvijek teška, imamo novi tim, novog trenera, teškog protivnika. Da je jedna od šansi ušla, svi bi bili zadovoljni.
Ko je očekivao da ćemo ovakvog širokog lahko riješiti, veze nema sa fudbalom.
Podrska treneru i igračima, vidi se da bi to moglo solidno izgledati
Široki iz jednog šuta završi utakmicu, da su nas igrom rasuli shvatio bih kritike.
Prva utakmica je uvijek teška, imamo novi tim, novog trenera, teškog protivnika. Da je jedna od šansi ušla, svi bi bili zadovoljni.
Podrska treneru i igračima, vidi se da bi to moglo solidno izgledati
Ovo je dobro. Ispljuvo sve igrace niko pojma nema a na kraju idemo po 3 bodabhsport je napisao/la: ↑04 avg 2024, 01:06Stadion čist, stolice oprane, pometeno. 12.000 na tribinama.

Po ovome što sam vidio, protiv Veleža:
Muftić
Galić Drina Karamarko Marković
Radovac Karić
Boljević Jaber Cvetanovski
Babaluk (u21)
Muftić
Galić Drina Karamarko Marković
Radovac Karić
Boljević Jaber Cvetanovski
Babaluk (u21)
- MocMahale444
Djoric ala Biber, Krpic je katastrofa i kapitensku mu oduzeti treba, Galic ok za klupe. Vukoja dosao da uzme koju paru od Zelje jer on nije uopste fudbaler.
Muftic daj Boze da ga prodamo sto prije ako ikako moze.
Sabic nije bio los iako nije igrao svoju poziciju.
Boljevic daj ba lik ljen-cu-ga da ga veceg nema, njemu mrsko potrcati.
Hiros- 2 poteza dobra pa 3 losa.
Al-Jaber dobar ali nema s kim igrati .
Makedonac solidno ne znam sto mu promjeni stranu kad se bio ufurao i par prodora odradio.
Dino halali im nisu znali, jbga sta ces Amar pohvalio Corica na podcastu ovi ga doveli.
Nek nam je dragi Allah na pomoci.
Muftic daj Boze da ga prodamo sto prije ako ikako moze.
Sabic nije bio los iako nije igrao svoju poziciju.
Boljevic daj ba lik ljen-cu-ga da ga veceg nema, njemu mrsko potrcati.
Hiros- 2 poteza dobra pa 3 losa.
Al-Jaber dobar ali nema s kim igrati .
Makedonac solidno ne znam sto mu promjeni stranu kad se bio ufurao i par prodora odradio.
Dino halali im nisu znali, jbga sta ces Amar pohvalio Corica na podcastu ovi ga doveli.
Nek nam je dragi Allah na pomoci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakvi sve debili navijaju za ZeljuSarun je napisao/la: ↑04 avg 2024, 06:16Sta placete?
Podrska treneru i igračima, vidi se da bi to moglo solidno izgledati![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovaj najjaci hahah. Djoric nije los bio. Majko milaOrvel je napisao/la: ↑04 avg 2024, 01:06Jaber, Radovac, Cvjetanovski pa i Boljevic su bili iznadprosjecni u danasnjem sastavu.

- TMmanija2012
- Kontakt:
Ne treba biti puno pametan i skontati da sa Krpom ulazimo u sezonu i da ocekujemo neki napredak u napadu.Mi vec nekoliko sezona nemamo napadaca , patimo se u napadu , nema ko gola da da. Ocekujem nesto slicno kao prosle sezone grcevit opstanak u ligi.
Ono sto me najvise brine postajemo luzerski klub , nama je vec postalo normalno da gubimo tekme na Grbavici i imamo opravdanje za to.
Od najveceg kluba u drzavi napravili smo seoski klub tipa Posusje ili Siroki.
Treba se nadati boljem ,ali ja to ne vidim u skoroj buducnosti.
Ono sto me najvise brine postajemo luzerski klub , nama je vec postalo normalno da gubimo tekme na Grbavici i imamo opravdanje za to.
Od najveceg kluba u drzavi napravili smo seoski klub tipa Posusje ili Siroki.
Treba se nadati boljem ,ali ja to ne vidim u skoroj buducnosti.
Još nije kasno da se dovede napadač, platiti koliko traži i to je to, bez puno mudrovanja. Za četiri mjeseca se svakako oslobađamo Krpićeve plate pa ćemo ga lakše plaćati.
Ponovo ćemo biti ubjedljivo najneefikasnija ekipa lige. Pravi napadač bi nam mnogo olakšao ovu patnju.
Ponovo ćemo biti ubjedljivo najneefikasnija ekipa lige. Pravi napadač bi nam mnogo olakšao ovu patnju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Nazalost istina ali u bobu je tako.TMmanija2012 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 08:31
Od najveceg kluba u drzavi napravili smo seoski klub.
Nema dalje pisi propalo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zamislite hajc koji bismo napravili da smo pobijedili Siroki i uvezali pobjedu protiv Veleza. Grbavica bi bila ispunjena prvih 6-7 kola. Jednostavno ne znamo uzeti pare koliko god bilo na tacni. Nas slucaj bi trebali istrazivati po institucijama kao primjer kako ne treba raditi.
Jedini smo klub u drzavi koji ima ovakav kapacitet i odnos navijaca, i za sve to dobijamo za uzvrat antifudbal patnju na terenu i vrtimo se u krug
Jedini smo klub u drzavi koji ima ovakav kapacitet i odnos navijaca, i za sve to dobijamo za uzvrat antifudbal patnju na terenu i vrtimo se u krug
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 04 avg 2024, 08:44, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
4-5 dobrih prilika????
Koju utakmicu si ti gledo **** te otac nadrogirani
Koju utakmicu si ti gledo **** te otac nadrogirani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.