FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po meni, nije trebalo pustiti Buljubašića još ovu godinu. Generalno mi se ne sviđa klupska transfer-politika. Također, ne mislim da treba dovoditi stopera. Ono jest da odbrana škripi, ali mora se akademcima dati šansa. Naravno, nije svaki akademac kvalitet, ali ga moraš i radi sebe i radi njega gurati u vatru. Nema tu slabije - jače utakmice. Ćušni ga odmah, pa vidi od čega je napravljen. A ne ga mrcvariti do 25-e, pa onda jadan mora kupovati diplome po Goraždu i Ljubuškom. A to što mu je 18, ko ga yebe. I meni je država sa 18 dala pušku u ruke i slala me da poginem. Ne sjećam se da je iko rekao: mojne ga, oscilira, neka ga, valja ga istrpit... Ako ne možeš pristojno lopte igrat sa 18, fataj se knjige dok ti je vrijeme.
Bilo kako bilo, po ko zna koji put, izvali dobru lovu za max 4 pojačanja, a ostalo iz vlastitog pogona. Ulaže se u pamet, a ne u gomilanje.
Aj večeras sasrećom! Ako Zekić ne napravi ništa od nas, onda ga yebi...
Bilo kako bilo, po ko zna koji put, izvali dobru lovu za max 4 pojačanja, a ostalo iz vlastitog pogona. Ulaže se u pamet, a ne u gomilanje.
Veceras kad zagrmi idemo po pobjedu I prvo mjesto.
Za 12h, već ćemo voditi 1-0
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Počinje sezona, vi bi da se dovede još 5 igrača. To je to nažalost od prelaznog roka, užasno odrađen, slabiji nam je roster od prošle sezone kad smo završili četvrti, tako da smanjite očekivanja i bice dobro.
-
- Kontakt:
Evo teleta njemu su samo pojacanja ako je neki starohan,zvucno ime. Nama je skoro cijela ekipa osim Ilievs i Buljubasica na okupu vec duze vrijeme eto toliko ti pratis
Svaka čast. Ili jesi ili nisi igrač.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 avg 2024, 07:45Po meni, nije trebalo pustiti Buljubašića još ovu godinu. Generalno mi se ne sviđa klupska transfer-politika. Također, ne mislim da treba dovoditi stopera. Ono jest da odbrana škripi, ali mora se akademcima dati šansa. Naravno, nije svaki akademac kvalitet, ali ga moraš i radi sebe i radi njega gurati u vatru. Nema tu slabije - jače utakmice. Ćušni ga odmah, pa vidi od čega je napravljen. A ne ga mrcvariti do 25-e, pa onda jadan mora kupovati diplome po Goraždu i Ljubuškom. A to što mu je 18, ko ga yebe. I meni je država sa 18 dala pušku u ruke i slala me da poginem. Ne sjećam se da je iko rekao: mojne ga, oscilira, neka ga, valja ga istrpit... Ako ne možeš pristojno lopte igrat sa 18, fataj se knjige dok ti je vrijeme.
-
- Kontakt:
Mislim da imamo dobre igrace na skoro svim pozicijama, stim da ima i fula tipa jovic on mi je najveca fula iz panceva, ali hajde mislim da treba ici kolo po kolo, nista ne najavljivati pa vidjeti na kraju kako cemo zavrsiti, naravno cilj je titula, no polahko kako vec rekoh
Vcs abd tri boda i svi sretni!
3-1

3-1

04.10.2009 !
Po njemu nama je šsš još uvijek s.r.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 09:35Evo teleta njemu su samo pojacanja ako je neki starohan,zvucno ime. Nama je skoro cijela ekipa osim Ilievs i Buljubasica na okupu vec duze vrijeme eto toliko ti pratis
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Pa Jovic najbolji stoper bio ovih utakmicascudetto89 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:01Mislim da imamo dobre igrace na skoro svim pozicijama, stim da ima i fula tipa jovic on mi je najveca fula iz panceva, ali hajde mislim da treba ici kolo po kolo, nista ne najavljivati pa vidjeti na kraju kako cemo zavrsiti, naravno cilj je titula, no polahko kako vec rekoh![]()
3-1![]()

Nevjerovatno kako se kod nas samo okomi na jednog igraca, ja ne znam da li uopste gledate utakmice.
-
- Kontakt:
Hoćemo fudbal,manite nas alibija raznoraznih kao sa onom slovenačkom ublehom.
Fudbal od prve minute,nikakvi ratovi,uigravanja,saburanja, fudbal od 1 do 90 minute zbog fudbala dolazimo i plaćamo karte.
Sarajevo
Fudbal od prve minute,nikakvi ratovi,uigravanja,saburanja, fudbal od 1 do 90 minute zbog fudbala dolazimo i plaćamo karte.
Sarajevo

Što se tiče Buljubašića za njega je uzeta fina cifra i još procenat,treba imati na umu da je imao tešku povredu i bilo kakva jača povreda bi značila gubitak i igrača i para,nije lako na ovim prostorima uzeti tolike pare pa da možemo lako zadržati takve igrače i rizikovatiVenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 avg 2024, 07:45Po meni, nije trebalo pustiti Buljubašića još ovu godinu. Generalno mi se ne sviđa klupska transfer-politika. Također, ne mislim da treba dovoditi stopera. Ono jest da odbrana škripi, ali mora se akademcima dati šansa. Naravno, nije svaki akademac kvalitet, ali ga moraš i radi sebe i radi njega gurati u vatru. Nema tu slabije - jače utakmice. Ćušni ga odmah, pa vidi od čega je napravljen. A ne ga mrcvariti do 25-e, pa onda jadan mora kupovati diplome po Goraždu i Ljubuškom. A to što mu je 18, ko ga yebe. I meni je država sa 18 dala pušku u ruke i slala me da poginem. Ne sjećam se da je iko rekao: mojne ga, oscilira, neka ga, valja ga istrpit... Ako ne možeš pristojno lopte igrat sa 18, fataj se knjige dok ti je vrijeme.
1.70 kvota na nas, šta je ovo ba

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Samo ponoviti pristup sa euro mečeva i ne sumnjam u pobjedu
-
- Kontakt:
Ma daleko brate upravu je lik.Vadi ga jedino borbenost i tjt.Igracki tanak.Nas najbolji stoper je Vinko Soldo.Vidjelo se da bez njega odbrana nikako ne funkcionise.Osporavan dosta i od mene naravno ali u dobroj je formi.Djuri i Celik su isto odlicni.Mujkica jos nismo vidjeli.Trebamo dovesti jos bar jednog.bvsic je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:33Pa Jovic najbolji stoper bio ovih utakmicascudetto89 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:01Mislim da imamo dobre igrace na skoro svim pozicijama, stim da ima i fula tipa jovic on mi je najveca fula iz panceva, ali hajde mislim da treba ici kolo po kolo, nista ne najavljivati pa vidjeti na kraju kako cemo zavrsiti, naravno cilj je titula, no polahko kako vec rekoh![]()
3-1![]()
![]()
Nevjerovatno kako se kod nas samo okomi na jednog igraca, ja ne znam da li uopste gledate utakmice.
Sretno nam veceras,aBd rutinska pobjeda uz dobru igru bez puno stresa
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nas i Carlitosa 3.5, zahvali mi se poslije

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da nije odgođena utakmica veceras? Niko ništa ne piše niti se ko svađa. Nece na dobro...
STAZOM SLAVE KRENI TI
OPET PRVAK POSTANI!
OPET PRVAK POSTANI!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hocete da cujete nesto sto evo, neka neko nadje objssnjenje?
Dakle, na prijateljskoj utakmici juniora u Mostaru, u startnoj postavi igra igrac koji je u Bosni na odmoru a zivi na Islandu.
Takodjer ih jos ima koji nisu u akademiji a igrali su, a momci koji su tu, par godina u akademiji, koji ce vjerovatno konkurisati za igranje u ligi dobiju 7-8 min ili 3-4 min.
Da, dobro ste culi, dolaze igraci na odmor i treniraju i igraju u Akademiji. Unuk seje brajlovica uredno igra kod nas...
Neka nam je Bog na pomoci...
Dakle, na prijateljskoj utakmici juniora u Mostaru, u startnoj postavi igra igrac koji je u Bosni na odmoru a zivi na Islandu.
Takodjer ih jos ima koji nisu u akademiji a igrali su, a momci koji su tu, par godina u akademiji, koji ce vjerovatno konkurisati za igranje u ligi dobiju 7-8 min ili 3-4 min.
Da, dobro ste culi, dolaze igraci na odmor i treniraju i igraju u Akademiji. Unuk seje brajlovica uredno igra kod nas...
Neka nam je Bog na pomoci...

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
To je ono što nam treba, naši ljudi.Pantelija je napisao/la: ↑04 avg 2024, 11:27Hocete da cujete nesto sto evo, neka neko nadje objssnjenje?
Neka nam je Bog na pomoci...![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, WeekendOffender i 31 gost.