Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako Zeljkan uveze par losih rezultata prva osoba po kojoj ce topovi pucati bice Coric...
Kad covjek pogleda i nije za zacuditi, jer su dosta ulozili u ekipu i pucaju na Evropu koja bi im refundirala budzet...
Ali, dok god im je Krpic kapiten, dok ordinira svlacionicom od igre nema nista...
Zeljo je limitirana ekipa koju Denis tesko da moze vratiti na pravi kolosjek, najvise zbog medjuljudskih odnosa u svlacionici...
Dovoljno je vidjeti kako Krpic gleda Galica kad posalje loptu prema njemu, kako zadnja linija skoro da nikako ne komunicira vec se Muftic zalijece u njih pa da bude sve jasno...
Duboki su ti problemi kod njih, a i pozadina je poprilicno poznata...
Lider im kapiten koji ispoljava neku silu po treninzima, bahatost na utakmicama, a niko skoro i ne prica sa njim...
Moj Denise, izgleda da ti sudbina Nermina Basica vec odavno zapisana
Kad covjek pogleda i nije za zacuditi, jer su dosta ulozili u ekipu i pucaju na Evropu koja bi im refundirala budzet...
Ali, dok god im je Krpic kapiten, dok ordinira svlacionicom od igre nema nista...
Zeljo je limitirana ekipa koju Denis tesko da moze vratiti na pravi kolosjek, najvise zbog medjuljudskih odnosa u svlacionici...
Dovoljno je vidjeti kako Krpic gleda Galica kad posalje loptu prema njemu, kako zadnja linija skoro da nikako ne komunicira vec se Muftic zalijece u njih pa da bude sve jasno...
Lider im kapiten koji ispoljava neku silu po treninzima, bahatost na utakmicama, a niko skoro i ne prica sa njim...
Glavni sponzor i jos jedan veci iz SIrokog, trener iz Sirokog i vi bi da ostavimo štrumfovima bodove na Grbavici, pa ne moze sve...
-
- Kontakt:
Strasno koliko su para bacili u bunar na poluigrace Akrapovica itd i sve to da bi ostali u ligi.Vanja8 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 09:46Ako Zeljkan uveze par losih rezultata prva osoba po kojoj ce topovi pucati bice Coric...
Haj sve, ali što im i dresove dadoste.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sta znaci 16 kornera kad nemas POKUSAJ suta poslije kornerasvrakino1921 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 09:20Dobro smo igrali
Imali smo 16 kornera
Al eto samo nismo mogli zabit gol
Al sve ostalo Europski
Škripari ostali do kraja utakmice
Igraci njihovi im se zahvalili i pozdravili
GOLEM SI ŽELJO
-
- Kontakt:
Kakvi amateri. Sa 4. najvecim buđetom u ligi ce se boriti za opstanak.
Ponovo me tjeraju da pišem o finansijama i budžetima.
33+20=?

33+20=?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ko je bio bolji do vodstva Širokog?NoDi80 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 09:20Bolji smo bili, ali nismo zabili
Zasluzena pobjeda Sirokog iskoristili su svoju sansu
U napadu moramo mijenjati neke stvari poput Krpica
Sad necu da prognoziram dalje, jer smo prosle godine prvo kolo “pregazili” Borac i poslije meda nismo mogli
Vidjet cemo protiv Veleza
Da nije možda rutinski privedena utakmica kraju i svjesno prepuštanje posjeda?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Nadam se da ce drzava prestati da daje pare klubu kojeg nema nigdje 12 godina,klub koji svakih 6 godina ode u evropu,treba ukinuti bilo kakvu pomoc,samo kod nas daju pare na osnovu nicega.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:01Kakvi amateri. Sa 4. najvecim buđetom u ligi ce se boriti za opstanak.
-
- Kontakt:
Zato imaju tribinu u službi stranke. Ne daje niko bez razloga pare.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:05Nadam se da ce drzava prestati da daje pare klubu kojeg nema nigdje 12 godina,klub koji svakih 6 godina ode u evropu,treba ukinuti bilo kakvu pomoc,samo kod nas daju pare na osnovu nicega.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:01Kakvi amateri. Sa 4. najvecim buđetom u ligi ce se boriti za opstanak.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa kad bjezis od pisanja o igri i bodovima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tik tak,tik tak. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sve što imam da kažem o igri - rekao sam na temi koja je predviđena za to.

Očekivano i najavljeno više puta. Mi smo ipak čvrsto na zemlji i znamo kakve su nam mogućnosti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Treba ga zaposliti u klubu.
Oni čim se ti trebaš baviti da od postavljanja hibrida tvoj klub nije pobijedio u 50% utakmica. I da je postao standard da ne možete bit relevantan faktor u bh fudbalu. Široki sa 15 novih igrača rutinski dobije na Grbavici a vi sa silnim ulaganjima u igrački kadar posljednjih 2 godine i 30 novih igrača ništa.
Ako dovedete još 3 provjerena imena glat se možete boriti za 7 mjesto
Oni čim se ti trebaš baviti da od postavljanja hibrida tvoj klub nije pobijedio u 50% utakmica. I da je postao standard da ne možete bit relevantan faktor u bh fudbalu. Široki sa 15 novih igrača rutinski dobije na Grbavici a vi sa silnim ulaganjima u igrački kadar posljednjih 2 godine i 30 novih igrača ništa.
Ako dovedete još 3 provjerena imena glat se možete boriti za 7 mjesto
Nije moje da oduzimam i dodajem, to je posao revizije koja pravi finansijski izvještaj. Tako da su ove cifre do maja mjeseca sljedeće godine.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Mi pogrešno malo na ovim prostorima shvatamo pojam navijac.
Previše brinemo o finansijama svog kluba, pokusavamo bit realni.
Čovječe, navijacevo je da prati utakmice da podršku i vjeruje i protiv Reala kad se igra ako treba.
Te proracune, čvrsto stajanje na nogama okaci macku o klin.
I opet ste napravili mit o golmanima kako dobro brane na Grbavici, prvi ti pa ostali. Covjek je branio sto je islo u njega po sredini..par put je suteve odbijao u sredu sto je nesto najgore. Sasvim prosječan golman, kojeg ste vi svojom losom realizacijom ucini boljim
Previše brinemo o finansijama svog kluba, pokusavamo bit realni.
Čovječe, navijacevo je da prati utakmice da podršku i vjeruje i protiv Reala kad se igra ako treba.
Te proracune, čvrsto stajanje na nogama okaci macku o klin.
I opet ste napravili mit o golmanima kako dobro brane na Grbavici, prvi ti pa ostali. Covjek je branio sto je islo u njega po sredini..par put je suteve odbijao u sredu sto je nesto najgore. Sasvim prosječan golman, kojeg ste vi svojom losom realizacijom ucini boljim
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Je li bio mali iz Srebrenika?
Jeste li pjevali biće željo opet šampion?
Po kojoj cijeni kožu prodajete?
Lp
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Nebi ja prozivao i šprdao ih da neki njihov navijac ili investitor daje svoje pare u tu rupu bez dna. Zalosno je sto to rade i pumpaju ih novcima nas buđetskih korisnika. Naše pare bacaju u svoju kanalizaciju. Pa polovina buđeta im od opstine, kantona, federacije. Buđetska sisa na koju su nakačena narkomafija lokalne kabadahije.jurisicduska je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:16Zato imaju tribinu u službi stranke. Ne daje niko bez razloga pare.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:05Nadam se da ce drzava prestati da daje pare klubu kojeg nema nigdje 12 godina,klub koji svakih 6 godina ode u evropu,treba ukinuti bilo kakvu pomoc,samo kod nas daju pare na osnovu nicega.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 avg 2024, 10:01Kakvi amateri. Sa 4. najvecim buđetom u ligi ce se boriti za opstanak.
Ove kitice vidim konstantno ulaze u podforum Zeljeznicar i citaju sta se tamo pise i onda dodju ovdje ispoljavati svoje gluposti. Smijesno im kao sto mi imamo los tim jer ne mozemo platiti dobrog igraca a nije im smijesno sto oni imaju DALEKO najveci budzet u ligi koji se broji u desetinama miliona i 2 godine u nazad su bili cetvrti i odigrali su 6 utakmica u eueopi. Niste relevantni za takvu raspravu. Al sad bi trebao iskociti neki pacenik i reci "argumenti" ili "cinjenice" bez da napise ista relevantno za temu.
Ovo je po mom misljenju presmijesno jer radikalizacija vjerska koja je nus pojava politike i ispoljava se u sportu a posljedice trpi nas klub mi je apsurdna. Nece se to smiriti jer nasa politika je vec godinama pocela prepisivati od Vucica a mi smo podlozno tlo za takve stvari, nazalost to nas i unistava vec godinama. Otjerali smo sve ljude iz fudbala iz kluba i sad su tu u sjeni sve velike glave koje znaju sve, a najbolie od svega se znaju utaliti. I to je nas kancer i nema tu price, realnost u kojoj zivimo i s kojom se ja ne slazem. Ja zelim ici na utakmice zbog Zelje a ne zbog vjere, stranke ili neke dobiti, takvih je 90% ljudi ali ovih 10% koji imaju moc misli drugacije i to svako realan vidi. Svaka cast na svemu, najjaci u drzavi nema sumnje ali kad se to pocne prelivati u funkcionisanje kluba onda je to problem, a to se desilo prije nekoliko godina i sad imamo posljedice svega toga. Moje mislienje, naravno da ima i suprotnih misljenja ovome.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.