FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
76
49%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 155

dubioza144
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dubioza144 » 04 avg 2024, 12:55

Ovo sto je Rahimic uradio mogli smo i mi svi sa foruma uradit, transfer rok u rangu Bekrica cak je i Bekric imao finih iznenadjenja, mada sumnjam da je ovo igrača sto je doslo i doveo Rahimic bas je on pratio sve ove igrace :urnebes: dosli menadzeri poslali spisak igraca ovaj proslijedio Coricu koji je eto mogo i upratit ove igrače i rekao daj eto sta das bolje i to nego nista :mrgreen:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 04 avg 2024, 12:59

MojaMalenkost je napisao/la:
04 avg 2024, 10:23
Hiros je nase dijete i momak koji boluje za Zeljom. Naravno da zasluzuje odredjenu protekciju, ali ne treba da bude imun na kritiku. Sinoc su gotovo svi starteri zasluzili kritiku. Mali Sabic je jedini kojem ne smijemo nista reci. Dijete je zavaljeno na poziciju koja nije njegova, a nista losije nije odigrao od Galica koji beka igra citavu karijeru.

Uglavnom, najvece kritike zasluzuju Rahimic i uprava. Doveli Rahimica da nesto napravi, a on odradio duplo gori posao nego Bekric svojevremeno. Imaju jos vremena da poprave situaciju. Ako su pojedinci bili spremni finansirati Ljaljice, Prcice i ostala "zvucna" imena onda neka budu spremni da isfinansiraju i igrace na pozicijama koje su nam neophodne.

I samo da kazem. Da je Drina sinoc odigrao kao onaj Karamarko hebali bi mu sve po spisku. Rahimic nam doveo ublehe.

Jasno je sve kako se odigralo ljeto. Ocekivali su prodaju Jabera i Muftica. Za Muftica nista ozbiljno nije ni doslo, a Jaber nece da ide u pustinju. Plan B nisu imali, sto je van svake pameti. Botovi su ih malo zaebali pricom o Pjanicu i Ljaljicu, pa ako su imali para za njih onda imaju i za pojacanja koja su nam neophodna ako mislimo ostati u ligi.
Moje misljenje je da smo vise kao klub i kao navijaci stali iza Drine,da bi njega mogli prodati za par godina za finu cifru,jer on je jedini imao neki talenat za razliku od Bece i ostale klape koja se tada gurala.
Imao si stopera koji ima kakvu takvu brzinu za razliku od ostalih koji su igrali i stopera koji zna povuci loptu prema naprijed gdje bi nam to bas znacilo pogotovo na Grbavici gdje drugi timovi igraju bunker,na kraju krajeva pretprosle godine smo Posusju i zabili tako go za europu ako se dobro sjecam. Da je grijesio grijesio je,al nema tog igraca koji nije grijesio,cak naprotiv ostali su bili i duplo gori od njeg samo sto se njegova greska dosta vise primjeti.
Cavnica i igrace slicne njemu,mozemo samo dovoditi da odrade ugovor al ne mozemo ocekivati da ga mozemo prodati,mislim da taj nacin razmisljanja moramo promjeniti u klubu.

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 04 avg 2024, 13:03

Bojudaosinebu je napisao/la:
04 avg 2024, 12:40
I neko spominje nekakvog sabica, sad pregledam snimak utakmice,pa pobogu zar se moze ikako losije odigrat odo ovog sto je odigro, katastrofa. 3,4 dodavanja pokusao pogresan svaki,kratak ko da snage nema, ljudi u kontru krenuli dva pita. Svako ko je krenuo i prosao je po ovj strani nijedan duel nje ni pokusao dobiti. I nijedan jedini put u toku utakmice se nje ukljucio prema naprijed na vrijeme kad krilo otvori prostor, nijednom.
Ova dva nazad katastrofa, samo cekaj neku skok igru nesto lopta na zemlji oni uzasni. Ovo ostalo ne treba ni komentarisati. Arap se malo vrtio trazio loptu i to je to.
Slozit ću samo za stopere. Yamala stavi na beka ne bi se odmah navikao, a ne ovaj naš.

A ovo da se Al Jaber samo vrtio je vrhunac i dokaz da svaka šuša može napisat šta hoće i uništavat temu. Lafo sloboda mišljenja, najveća zabluda na svijetu. Uzmi samo prvo poluvrijeme i uporedi Al Jabera i sve ostale ofanzivce - nije ih na mapi bilo osim šuta Hiroša
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2024, 13:03

Nova sezona, slična priča kao i u proteklih nekoliko. Koliko smo samo ovakvih utakmica na Grbavici imali u zadnje 3-4 sezone, ako ih 10 nije bilo evo glava na panj.

Dakle ti kao igraš nešto, imaš 2-3 fina šuta, razbraniš protivničkog golmana i primaš gol za 0-1 faktički iz prve akcije gdje ti protivnik dođe sa loptom na 30 metara od gola. Kakav flashback :damn:

Što se tiče igre generalno je bilo okej, od ove skupine igrača ja iskreno i ne očekujem nešto mnogo bolje, da smo sinoć pobijedili uz onakvu igru uvjeren sam da bi 90% raje pisalo hvalospjeve nakon tekme.

Nama podhitno treba okomito krilo koje u igri 1 na 1 može probiti i sjuriti se prema protivničkom šesnaestercu. Ovo što igraju Hiroš i Boljević je dijametralna suprotnost, ljudi vole loptu u noge, ne mogu probijanjem napraviti višak na krilu još kad na to dodaš da ti bekovi ne prelaze centar onda svaki put na krilu dobiješ situaciju 1 na 2 i u toj situaciji Hiroš i Boljević samo tri opcije imaju - bezvezan centaršut, gubljenje lopte u driblingu ili pas u sredinu kojim ne dobijaš apsolutno ništa.

Jednostavno njih dvojica na krilima ne smiju biti ni pod tačkom razno, može se istrpiti Amer na ofanzivnom veznom, Boljević na jednom krilu i neko okomit, brz (ne mora ni imati tehniku), samo eto da je suprotnih karakteristika od ovog što imamo. Onaj Cvetanoski mi mnogo više baca na fazon Boljevića i Hiroša nego na ono što nama treba. Bio je momak korektan, djeluje mi dosta lagan i neko ko na malom prostoru može izmisliti nešto ali nije ni on to što nama treba.

Bekovi kako rekoh nedovoljno dobri, mada Šabića i ne računam u beka jer po meni dečko treba igrati na desnom krilu (kontra noga, solidan centaršut i šut), Galić k'o Galić puno zuji malo meda daje. Nadam se da nam Odinaka i Marković mogu dati nešto više na tim pozicijama.

Štoperi standardno prosječni kao i svi zadnjih nekoliko godina, ili im fali visine ili brzine ili su skloni kiksevima, uvijek nešto. Ovoj dvojici očigledno fali brzina što nije ni čudo s obzirom koliko su visoki i očigledno će nam ponovo svaka ekipa na kontre praviti probleme kad su njih dvojica na terenu.

Vukoja izgubljen, doduše moja teorija je da je bio malo "izgubljeniji" nego što je to realno jer je igrao protiv svojih al' hajde to na stranu. Đorić se krije od lopte, prvom do sebe, apsolutno nikakav doprinos od njega nisam vidio. Krpić gore mrljav, vidi se da su ga godine stigle i da to nije više stari Krpić koji je bio odličan napadač za ovaj nivo.

Dakle sve u svemu krilo i napadač pod moranje, a ovo ostalo makar imamo nekakvu širinu iako ćemo se krpiti jer trebalo bi tu pojačanja i u sredini, a pogotovo na štoperu al' od toga naravno nema ništa, daj Bože da i ovog napadača i krilo dovedemo.

PS: Što se tiče Ćorića korektna izjava nakon meča, dobro je detektovao problem na poluvremenu i odmah na klupi ostavio dva najlošija igrača (mada pitanje je zašto ih je i stavljao u prvu postavu), a ovo ostalo ni tamo ni vamo eto. Nadam se da ga nećemo potrošiti slično kao Bašića jer nekako je to taj kvalitet trenera, a sve ide ka tome da hoćemo jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 04 avg 2024, 13:15

Trenera bi mogli potrosit jedino ako su mu iz kluba rekli da se mora borit za vrh i da mira izborit evropu a doveli mu otpad kakav su doveli, ako su bili realni s obzirom kakve igrace su mu doveli i rekli da opstanak ne smije bit upitan a eventualni izlazak u evropu je uspjeh onda je okej
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2024, 13:28

dubioza144 je napisao/la:
04 avg 2024, 13:15
Trenera bi mogli potrosit jedino ako su mu iz kluba rekli da se mora borit za vrh i da mira izborit evropu a doveli mu otpad kakav su doveli, ako su bili realni s obzirom kakve igrace su mu doveli i rekli da opstanak ne smije bit upitan a eventualni izlazak u evropu je uspjeh onda je okej
Ma kad smo mi istrpili bilo koga, mogli su oni njemu reći bilo šta ali on je bivši do kraja septembra ako uđe u neku seriju lošijih rezultata. Ne bi mi istrpili Guardiolu a kamo li nekakvog Ćorića.

Uostalom znaš i sam da kod nas čim krene serija loših rezultata nikad se ne vrti priča "treba istrpiti, možda se izvuče" nego uvijek ide varijanta bojkotuju ga igrači, minira ga sportski direktor, nije svjestan gdje je došao, nema plata, raspad sistema u klubu i slično.

Pa zadnji trener u posljednjih xy godina kojeg nismo otjerali ili prosto pustili da ode je, čini mi se, bio Ivković koji je dao otkaz jer nije htio raditi u bezveznim uslovima koje mu je "osigurala" tadašnja uprava. I pri tome uopšte ne idealiziram Ivkovića, nije imao loše rezultate s obzirom sa koliko niskim očekivanjima smo ušli u tu sezonu, ali nije bio ni neka pljačka. Al' je imao muda i javno pričao ono što niko ni prije, a ni poslije njega nije htio/smio reći. Neke njegove riječi i izjave o klubu su me pravo pogodile, u nekoj varijanti sam ga čak i prezirao, al' je bio upravu 10000%.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 04 avg 2024, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2024, 13:28

Neće to biti problem, kod nas navijači smjenjuju trenere. Kad krene pritisak na Ćorića, uprava će ponovo ići niz dlaku navijačima jer im je tako najlakše. Nemaju oni hrabrosti pa da kažu biće on trener tri godine makar ispali iz lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 04 avg 2024, 13:29

Prije par dana bila je opasna swađa Denis i rahimić jer Denis je tražio 3 top igrača
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 avg 2024, 13:33

Ejnur je napisao/la:
04 avg 2024, 12:59
MojaMalenkost je napisao/la:
04 avg 2024, 10:23
Hiros je nase dijete i momak koji boluje za Zeljom. Naravno da zasluzuje odredjenu protekciju, ali ne treba da bude imun na kritiku. Sinoc su gotovo svi starteri zasluzili kritiku. Mali Sabic je jedini kojem ne smijemo nista reci. Dijete je zavaljeno na poziciju koja nije njegova, a nista losije nije odigrao od Galica koji beka igra citavu karijeru.

Uglavnom, najvece kritike zasluzuju Rahimic i uprava. Doveli Rahimica da nesto napravi, a on odradio duplo gori posao nego Bekric svojevremeno. Imaju jos vremena da poprave situaciju. Ako su pojedinci bili spremni finansirati Ljaljice, Prcice i ostala "zvucna" imena onda neka budu spremni da isfinansiraju i igrace na pozicijama koje su nam neophodne.

I samo da kazem. Da je Drina sinoc odigrao kao onaj Karamarko hebali bi mu sve po spisku. Rahimic nam doveo ublehe.

Jasno je sve kako se odigralo ljeto. Ocekivali su prodaju Jabera i Muftica. Za Muftica nista ozbiljno nije ni doslo, a Jaber nece da ide u pustinju. Plan B nisu imali, sto je van svake pameti. Botovi su ih malo zaebali pricom o Pjanicu i Ljaljicu, pa ako su imali para za njih onda imaju i za pojacanja koja su nam neophodna ako mislimo ostati u ligi.
Moje misljenje je da smo vise kao klub i kao navijaci stali iza Drine,da bi njega mogli prodati za par godina za finu cifru,jer on je jedini imao neki talenat za razliku od Bece i ostale klape koja se tada gurala.
Imao si stopera koji ima kakvu takvu brzinu za razliku od ostalih koji su igrali i stopera koji zna povuci loptu prema naprijed gdje bi nam to bas znacilo pogotovo na Grbavici gdje drugi timovi igraju bunker,na kraju krajeva pretprosle godine smo Posusju i zabili tako go za europu ako se dobro sjecam. Da je grijesio grijesio je,al nema tog igraca koji nije grijesio,cak naprotiv ostali su bili i duplo gori od njeg samo sto se njegova greska dosta vise primjeti.
Cavnica i igrace slicne njemu,mozemo samo dovoditi da odrade ugovor al ne mozemo ocekivati da ga mozemo prodati,mislim da taj nacin razmisljanja moramo promjeniti u klubu.
Sad ce te napast zbog Drine. Ja kad sam spominjao da smo ga prelako bacili ovdje atmosfera kao da sam pobio pola tima.
Zadnjih bar 5 godina nemamo 2 stopera koji su extra bolji od Drine, ali Drina nema tetovaza vjerovatno ne placa kafe pa ko ga yebe.
Hocemo nasu djecu, Drinu odbacili, Sabica na beka i ocekujemo nesto. Momak nije za te pozicije a ispred sebe ima krilo koje mu ne pomaze i savrsen spoj za losu utakmicu.
Sinocnja utakmica je realan prikaz Zelje koliko god to zvucalo lose. Mozemo mi imat dobrih situacija, opsjedat gol protivnika par puta po 5 minuta cak i pobjedit u kracem nizu nekog ali na duze staze ovo je losina. Ljudi nas rutinirali. Vratit ce se za ove promasaje ali za neki duzi niz dobrih rezultata nemamo kvalitet.
Sve radimo pogresno i to traje godinama, vecina i decenijama. Nista ne dolazi preko noci.
Nacekat cemo se mi za neku stabilnost i redovnu konkurentnost.
Sad cemo mozda dovest 2 3 bolja igraca pa cekat 2 mjeseca da pocnu kako treba igrat. Bas vizija.
Licni interesi su ispred kluba i to traje dugo. Ja cu uvjek navijat za Zelju al place mi se i puco bi zbog svega ovoga.
Izvinjavam se na duzem postu i postu uopste, obecao sam da necu ali jace je od mene.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 04 avg 2024, 13:34

Virtu4l je napisao/la:
04 avg 2024, 13:28
Neće to biti problem, kod nas navijači smjenjuju trenere. Kad krene pritisak na Ćorića, uprava će ponovo ići niz dlaku navijačima jer im je tako najlakše. Nemaju oni hrabrosti pa da kažu biće on trener tri godine makar ispali iz lige.
Ćorić ako dočeka prvi derbi na Koševu,i to će mu bit uspjeh,nemam ništa protiv čovjeka,ali mislim da je precijenjen u jednu ruku i da on nije nivo Želje,najveća greška je što Đurbuzović nije ostao i taj potez će nam se odbiti od glavu kroz sezonu u to sam siguran.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 04 avg 2024, 13:37

Raonffa je napisao/la:
04 avg 2024, 13:03
Nova sezona, slična priča kao i u proteklih nekoliko. Koliko smo samo ovakvih utakmica na Grbavici imali u zadnje 3-4 sezone, ako ih 10 nije bilo evo glava na panj.

Dakle ti kao igraš nešto, imaš 2-3 fina šuta, razbraniš protivničkog golmana i primaš gol za 0-1 faktički iz prve akcije gdje ti protivnik dođe sa loptom na 30 metara od gola. Kakav flashback :damn:

Što se tiče igre generalno je bilo okej, od ove skupine igrača ja iskreno i ne očekujem nešto mnogo bolje, da smo sinoć pobijedili uz onakvu igru uvjeren sam da bi 90% raje pisalo hvalospjeve nakon tekme.

Nama podhitno treba okomito krilo koje u igri 1 na 1 može probiti i sjuriti se prema protivničkom šesnaestercu. Ovo što igraju Hiroš i Boljević je dijametralna suprotnost, ljudi vole loptu u noge, ne mogu probijanjem napraviti višak na krilu još kad na to dodaš da ti bekovi ne prelaze centar onda svaki put na krilu dobiješ situaciju 1 na 2 i u toj situaciji Hiroš i Boljević samo tri opcije imaju - bezvezan centaršut, gubljenje lopte u driblingu ili pas u sredinu kojim ne dobijaš apsolutno ništa.

Jednostavno njih dvojica na krilima ne smiju biti ni pod tačkom razno, može se istrpiti Amer na ofanzivnom veznom, Boljević na jednom krilu i neko okomit, brz (ne mora ni imati tehniku), samo eto da je suprotnih karakteristika od ovog što imamo. Onaj Cvetanoski mi mnogo više baca na fazon Boljevića i Hiroša nego na ono što nama treba. Bio je momak korektan, djeluje mi dosta lagan i neko ko na malom prostoru može izmisliti nešto ali nije ni on to što nama treba.

Bekovi kako rekoh nedovoljno dobri, mada Šabića i ne računam u beka jer po meni dečko treba igrati na desnom krilu (kontra noga, solidan centaršut i šut), Galić k'o Galić puno zuji malo meda daje. Nadam se da nam Odinaka i Marković mogu dati nešto više na tim pozicijama.

Štoperi standardno prosječni kao i svi zadnjih nekoliko godina, ili im fali visine ili brzine ili su skloni kiksevima, uvijek nešto. Ovoj dvojici očigledno fali brzina što nije ni čudo s obzirom koliko su visoki i očigledno će nam ponovo svaka ekipa na kontre praviti probleme kad su njih dvojica na terenu.

Vukoja izgubljen, doduše moja teorija je da je bio malo "izgubljeniji" nego što je to realno jer je igrao protiv svojih al' hajde to na stranu. Đorić se krije od lopte, prvom do sebe, apsolutno nikakav doprinos od njega nisam vidio. Krpić gore mrljav, vidi se da su ga godine stigle i da to nije više stari Krpić koji je bio odličan napadač za ovaj nivo.

Dakle sve u svemu krilo i napadač pod moranje, a ovo ostalo makar imamo nekakvu širinu iako ćemo se krpiti jer trebalo bi tu pojačanja i u sredini, a pogotovo na štoperu al' od toga naravno nema ništa, daj Bože da i ovog napadača i krilo dovedemo.

PS: Što se tiče Ćorića korektna izjava nakon meča, dobro je detektovao problem na poluvremenu i odmah na klupi ostavio dva najlošija igrača (mada pitanje je zašto ih je i stavljao u prvu postavu), a ovo ostalo ni tamo ni vamo eto. Nadam se da ga nećemo potrošiti slično kao Bašića jer nekako je to taj kvalitet trenera, a sve ide ka tome da hoćemo jbg.
To je to, samo se ne bih složio oko Cvetanoskog, mislim da će biti dosta drugačiji u odnosu na ovu dvojicu. Rano je za neku prognozu ali eto vidjet ćemo, fino se pokazao na lijevoj strani, kada je prešao desno već je bilo drugačije. Odinaki se treba dati prilika na desnom beku, mlad je i sigurno je da ne može biti gori od Galića. Mahmić na štoperu je bolja opcija nego Šabić na beku, gubimo i mi i malac sa tom kombinacijom. Umišljene igračine Hiroš, Boljević i Krpić, bit će sa njima veselo. Ne dovesti napadača i početi sezonu sa njim i Zubanovićem je genijalan potez. Prvo se trebao dovesti napadač pa tek ostalo dovoditi ako ima para. Za Vukoju, vjeruj mi nije to zbog toga što je igrao protiv Širokog, momak je mrtav igrač. Prošla sezona + pripremne utakmice = momak je za klupe i to za naš trenutni roster. Đorić, Karić, Karjašević sve isto, jedino za kakve prilike gdje treba braniti rezultat i trčati, ostalo ništa.

Muftić - Odinaka, Cavnić, Mahmić, Marković - Radovac, Al Jaber, Cvetanoski, Hiroš, Boljević - Krpić
Ovo je po mom mišljenju najbolje što imamo i što treba probati protiv Veleža. Žali Bože ove "bolesne" raje, stvarno smo sprženi :salut:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 04 avg 2024, 13:38

Ima li neko snimak gola da pogledam opet ? Pa ja sam 99% siguran da je Galic krivac za gol, kasnio je 15 metara za igracem, pogledom ga ispratio.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 avg 2024, 13:43

Bersaga je napisao/la:
04 avg 2024, 13:37
Raonffa je napisao/la:
04 avg 2024, 13:03

To je to, samo se ne bih složio oko Cvetanoskog, mislim da će biti dosta drugačiji u odnosu na ovu dvojicu. Rano je za neku prognozu ali eto vidjet ćemo, fino se pokazao na lijevoj strani, kada je prešao desno već je bilo drugačije. Odinaki se treba dati prilika na desnom beku, mlad je i sigurno je da ne može biti gori od Galića. Mahmić na štoperu je bolja opcija nego Šabić na beku, gubimo i mi i malac sa tom kombinacijom. Umišljene igračine Hiroš, Boljević i Krpić, bit će sa njima veselo. Ne dovesti napadača i početi sezonu sa njim i Zubanovićem je genijalan potez. Prvo se trebao dovesti napadač pa tek ostalo dovoditi ako ima para. Za Vukoju, vjeruj mi nije to zbog toga što je igrao protiv Širokog, momak je mrtav igrač. Prošla sezona + pripremne utakmice = momak je za klupe i to za naš trenutni roster. Đorić, Karić, Karjašević sve isto, jedino za kakve prilike gdje treba braniti rezultat i trčati, ostalo ništa.

Muftić - Odinaka, Cavnić, Mahmić, Marković - Radovac, Al Jaber, Cvetanoski, Hiroš, Boljević - Krpić
Ovo je po mom mišljenju najbolje što imamo i što treba probati protiv Veleža. Žali Bože ove "bolesne" raje, stvarno smo sprženi :salut:
Pa vidi, moguće da si upravu za Cvetanoskog jer jeste činjenica da je teško nekoga ocijeniti za 45 minuta, ali meni je sinoć djelovao tako. A mora se imati na umu da je mahom igrao protiv duplog bloka, tako i da ima te neke karakteristike brzine i prodornosti teško ih je bilo pokazati.

Neki vic za fudbal ima sigurno, to se moglo vidjeti već u prve tri njegove akcije sa loptom.

ManIng
Kontakt:

Post Postao/la ManIng » 04 avg 2024, 13:46

Trava nam je bolesna, vidi se po flekama sa reportaze. Pod hitno moraju dovesti eksperta da se vidi koju bolest trava ima i da se to moze spasiti koliko je moguce...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 avg 2024, 13:47

Evo napravio sam higlightse Al Jabera protiv Širokog, dobra partija i u defanzivi od njega

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 04 avg 2024, 13:49

slika

slika
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 avg 2024, 13:58

ManIng je napisao/la:
04 avg 2024, 13:46
Trava nam je bolesna, vidi se po flekama sa reportaze. Pod hitno moraju dovesti eksperta da se vidi koju bolest trava ima i da se to moze spasiti koliko je moguce...
Trava se mora mijenjati, unistena ne.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 04 avg 2024, 14:14

Virtu4l je napisao/la:

Fazon je sto nam se i uprave smjenjuju kako i treneri

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 04 avg 2024, 14:19

Raonffa je napisao/la:
Ma kad smo mi istrpili bilo koga, mogli su oni njemu reći bilo šta ali on je bivši do kraja septembra ako uđe u neku seriju lošijih rezultata. Ne bi mi istrpili Guardiolu a kamo li nekakvog Ćorića.
Potpisujem. Par loših utakmice i tjeranje će početi. Ne trpimo naše domaće, a da trpimo trenera sa strane.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 avg 2024, 14:21

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hrasno15, Levin, Pablo11 i 35 gostiju.