Pariz 2024 -Tenis-
Re: Pariz 2024 -Tenis-
Svaka čast Djokoviku. Meo je Federera, Rafaela a sad i ovog budućeg dominatora. Danas se sam sebi dokazao.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kako se ovi poput ovog Sektora brzo otkriju.
Novak.

Novak.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ugasio je tenis za sva vremena, nemam riječi šta odigra 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma daj , ti se Šuke uhvatio za najbolji meč karijere . Odličan Novak , služio ga servis i to mu je najbitnije bilo . Kako najbolji meč ako je protivniku dozvolio 8 brejk lopti i nije iskoristio nijednu od 6 brejk prilika što je imao ? Nemoj zezati buraz , samo se sjeti mečeva sa završnih turnira ili velikih finala Mastersa 1000 ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nikad ga nisam volio kao tenisera, jbg navijalo se za Rafu u ono fantastično doba njih trojice plus Andy ponekad. Nisam ga volio ni kao čovjeka, zapravo čudan mi je bio uvijek, nekad gospodin, nekad ono drugo.
Ali ovo što je uradio zaslužuje svaki respekt, proći će desetljeća dok neko ovo ponovi, ako ikad i uspije.
Carlitosu koliko će značiti kad se Novak oprosti (mada on je već pokazao da je u stanju dobiti ga bilo gdje i bilo kad), toliko mu može predstavljati i problem što neće imati takvu konkurenciju kakvu su međusobno imali Novak, Rafa i Roger, pitanje je ko će Carlitosa natjerati da pokaže onaj vanzemaljski nivo tenisa što su ova trojica nerijetko radila.
Ali ovo što je uradio zaslužuje svaki respekt, proći će desetljeća dok neko ovo ponovi, ako ikad i uspije.
Carlitosu koliko će značiti kad se Novak oprosti (mada on je već pokazao da je u stanju dobiti ga bilo gdje i bilo kad), toliko mu može predstavljati i problem što neće imati takvu konkurenciju kakvu su međusobno imali Novak, Rafa i Roger, pitanje je ko će Carlitosa natjerati da pokaže onaj vanzemaljski nivo tenisa što su ova trojica nerijetko radila.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- alan_kardec
- Kontakt:
Proradili haparati na max...
Očekivano...

Očekivano...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne znam da li ima karizmu..ali je činjenica da je pomeo i Rafu i Rožera i ostale..a ovi chetnici mogu da lagano da popushe..i njihov život je toliko jadan da ne mogu ni sport pratiti..žao mi je što Noleta gledate iz prizme nekog chete iz Zvornika...
Ne može brat doć sebi
Onda po tebi jarane GOAT moze biti i neko ko je osvojio 2 US Opena, 1 Wimbledon, 1/2 Roland Garosa i 1/4 finale AO...?JayCatwright je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:23Ne moze GOAT sporta biti neko ko nema karizme ko sto je nema Đoković, konstantno protestvuje, svadja se s publikom i mase rukama ko Lukaku
Vazno je da ima konekciju sa gledaocima, da ne mase rukama i da je onako markantan lik ?
-
- Kontakt:
Naklon najvećem svih vremena.
Svaka čast gigante
Svaka čast gigante

Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 04 avg 2024, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
Rekao sam sporta sveukupno, ne tenisa, iako je i to diskutabilno. Zato su mi Muhammad Ali i Maradona ispred likova poput Đokovića ili MessiaVanja8 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:31Onda po tebi jarane GOAT moze biti i neko ko je osvojio 2 US Opena, 1 Wimbledon, 1/2 Roland Garosa i 1/4 finale AO...?JayCatwright je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:23Ne moze GOAT sporta biti neko ko nema karizme ko sto je nema Đoković, konstantno protestvuje, svadja se s publikom i mase rukama ko Lukaku
Vazno je da ima konekciju sa gledaocima, da ne mase rukama i da je onako markantan lik ?
-
- Kontakt:
A eto Muhamed Ali se nije svađao sa svima ili narkić MaradonaJayCatwright je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:32Rekao sam sporta sveukupno, ne tenisa, iako je i to diskutabilno. Zato su mi Muhammad Ali i Maradona ispred likova poput Đokovića ili MessiaVanja8 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:31Onda po tebi jarane GOAT moze biti i neko ko je osvojio 2 US Opena, 1 Wimbledon, 1/2 Roland Garosa i 1/4 finale AO...?JayCatwright je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:23Ne moze GOAT sporta biti neko ko nema karizme ko sto je nema Đoković, konstantno protestvuje, svadja se s publikom i mase rukama ko Lukaku

Kako se neće svađati,pa vidio si provokacija sa tribina.
GOAT nego šta,posro se usta ovim zapadnjacima **** im germanska plemena majku

Ali je Ali! Ali odakle narkomana u toj raspraviJayCatwright je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:32Rekao sam sporta sveukupno, ne tenisa, iako je i to diskutabilno. Zato su mi Muhammad Ali i Maradona ispred likova poput Đokovića ili MessiaVanja8 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:31Onda po tebi jarane GOAT moze biti i neko ko je osvojio 2 US Opena, 1 Wimbledon, 1/2 Roland Garosa i 1/4 finale AO...?JayCatwright je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:23Ne moze GOAT sporta biti neko ko nema karizme ko sto je nema Đoković, konstantno protestvuje, svadja se s publikom i mase rukama ko Lukaku

Max Allegri
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
E dje bas nadje Maradonu hebi ga, jedino ako ako je bijeli prah, neposteno postignut gol, neka vrsta karizme...JayCatwright je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:32Rekao sam sporta sveukupno, ne tenisa, iako je i to diskutabilno. Zato su mi Muhammad Ali i Maradona ispred likova poput Đokovića ili MessiaVanja8 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:31Onda po tebi jarane GOAT moze biti i neko ko je osvojio 2 US Opena, 1 Wimbledon, 1/2 Roland Garosa i 1/4 finale AO...?JayCatwright je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:23Ne moze GOAT sporta biti neko ko nema karizme ko sto je nema Đoković, konstantno protestvuje, svadja se s publikom i mase rukama ko Lukaku
Onaj forhend iz trka u tiebreaku je bio.
Prešao igricu i ugasio sport, posveti se roditeljstvu sad.

Prešao igricu i ugasio sport, posveti se roditeljstvu sad.

Ha ako je harizma glavni argument protiv nekoga u sportu, onda je bas jasno ko je u tom sportu najbolji.
Pa jedino Nole moze rame uz rame sa Alijem! Jedini on je stao protiv najvećeg lobija na svijetu i gledano iz ove perspektive bio itekako upravu!Vanja8 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:37E dje bas nadje Maradonu hebi ga, jedino ako ako je bijeli prah, neposteno postignut gol, neka vrsta karizme...JayCatwright je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:32Rekao sam sporta sveukupno, ne tenisa, iako je i to diskutabilno. Zato su mi Muhammad Ali i Maradona ispred likova poput Đokovića ili Messia
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.