FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
18-ti trener za redom koji nesto izmislja pozicije,petlja nesto,svaku drugu tekmu drugi sastav itd,pa dokle vise majku mu,Zekicu svaka cast za ovo do sad vidi se da je dobar trener,al daj poredaj igrace onako kako im najbolje lezi,gdje ce dati 100% sebe i onoga sto zna o fudbalu i nista drugo,ovako se gubi svlacionica al haj valjda zna sta radi.Sretno vececras momci i samo srce na teren.
Guardiola ce mu se diviti, slicno kao Marcelu BielsiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:24Cetri beka u prvih 11, jedan stoper, nijedan napadac. Ako ovo bude funkcionisalo, onda je ZZ madjionicar.

- Maroon1946
- Kontakt:
U koliko izlazi pravi sastav
Samo Usro bi ovo mogao voditiSanchez87hz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:2518-ti trener za redom koji nesto izmislja pozicije,petlja nesto,svaku drugu tekmu drugi sastav itd,pa dokle vise majku mu,Zekicu svaka cast za ovo do sad vidi se da je dobar trener,al daj poredaj igrace onako kako im najbolje lezi,gdje ce dati 100% sebe i onoga sto zna o fudbalu i nista drugo,ovako se gubi svlacionica al haj valjda zna sta radi.Sretno vececras momci i samo srce na teren.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zašto nema Čelika ?
U prvoj tvojoj rečenici leži razlog svih naših rezultatskih katastrofa u zadnje tri godine.Na fb stranici Osijeka su pisali da Zekic ima obicaj da izmišlja podzemne vode sa igračima i formacijom.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:2518-ti trener za redom koji nesto izmislja pozicije,petlja nesto,svaku drugu tekmu drugi sastav itd,pa dokle vise majku mu,Zekicu svaka cast za ovo do sad vidi se da je dobar trener,al daj poredaj igrace onako kako im najbolje lezi,gdje ce dati 100% sebe i onoga sto zna o fudbalu i nista drugo,ovako se gubi svlacionica al haj valjda zna sta radi.Sretno vececras momci i samo srce na teren.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Picko mrtva gdje si bio poslije aktobea i spartakaSanchez87hz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:2518-ti trener za redom koji nesto izmislja pozicije,petlja nesto,svaku drugu tekmu drugi sastav itd,pa dokle vise majku mu,Zekicu svaka cast za ovo do sad vidi se da je dobar trener,al daj poredaj igrace onako kako im najbolje lezi,gdje ce dati 100% sebe i onoga sto zna o fudbalu i nista drugo,ovako se gubi svlacionica al haj valjda zna sta radi.Sretno vececras momci i samo srce na teren.
Ovaj Zekic se bas zajebava.
Danas bez napadaca,al zato ima bekova koliko hoces.
Svaka utakmica nesto drugo ,drugih 4-5 igraca,mi njemu dodjemo kao neki experiment ,i ako ispaden pobjeda on kao neki trener,mi ga dizemo u nebeesa.
Ma daj vise,dzaba otjerasmo Rozmana.
Svaka utakmica nesto drugo ,drugih 4-5 igraca,mi njemu dodjemo kao neki experiment ,i ako ispaden pobjeda on kao neki trener,mi ga dizemo u nebeesa.
istina sto je najgore, 2 juniora u prvih 11 bez minute u seniorskom fudbalu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Maroon1946
- Kontakt:
Rozman je sam otisao nije htio da ostaneUser9025 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:33Ovaj Zekic se bas zajebava.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
A ne, nego treba na njihov bunker igrat Renana koji ne može protiv bunkera ili sporog Hamzu.User9025 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:33Ovaj Zekic se bas zajebava.
PS: Očito svi zaboravljaju da je Guliju prirodna pozicija bila špic dok nije vamo došao.
-
- Kontakt:
Haha smijesan si ...Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:2518-ti trener za redom koji nesto izmislja pozicije,petlja nesto,svaku drugu tekmu drugi sastav itd,pa dokle vise majku mu,Zekicu svaka cast za ovo do sad vidi se da je dobar trener,al daj poredaj igrace onako kako im najbolje lezi,gdje ce dati 100% sebe i onoga sto zna o fudbalu i nista drugo,ovako se gubi svlacionica al haj valjda zna sta radi.Sretno vececras momci i samo srce na teren.
Sad si izasao iz misije rupe
-
- Kontakt:
Usro je pokazao po trofejima ko je i sta je i ko ga stigne skidam kapu a tvoje misljenje o njemu je bitno isto ko nekome runje rahmanoveNazorUso je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:29Samo Usro bi ovo mogao voditiSanchez87hz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:2518-ti trener za redom koji nesto izmislja pozicije,petlja nesto,svaku drugu tekmu drugi sastav itd,pa dokle vise majku mu,Zekicu svaka cast za ovo do sad vidi se da je dobar trener,al daj poredaj igrace onako kako im najbolje lezi,gdje ce dati 100% sebe i onoga sto zna o fudbalu i nista drugo,ovako se gubi svlacionica al haj valjda zna sta radi.Sretno vececras momci i samo srce na teren.![]()

-
- Kontakt:
Kod kuce sto??BordoBBoja je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:31Picko mrtva gdje si bio poslije aktobea i spartakaSanchez87hz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:2518-ti trener za redom koji nesto izmislja pozicije,petlja nesto,svaku drugu tekmu drugi sastav itd,pa dokle vise majku mu,Zekicu svaka cast za ovo do sad vidi se da je dobar trener,al daj poredaj igrace onako kako im najbolje lezi,gdje ce dati 100% sebe i onoga sto zna o fudbalu i nista drugo,ovako se gubi svlacionica al haj valjda zna sta radi.Sretno vececras momci i samo srce na teren.
I ljudi se opet "uskukali" nesto
-
- Kontakt:
Haha forum izgleda mora biti mjesto za dokazivanje pojedincima jesi li navijac ili ne,jesi li clan ili ne itd,itd
Cuj gdje si bio eto meni je forum na prvom mjestu u zivotu i samo u ovo gledam
ako si otisao sa foruma na par dana moras clansku odma odloziti,dresove vratiti u fan Shop itd
cuj ti navijac a nema te na forumu

Cuj gdje si bio eto meni je forum na prvom mjestu u zivotu i samo u ovo gledam

Jedna poruka za igrace i upravu kluba prije pocetka sezone!!
STAZOM SLAVE KRENI TI OPET PRVAK POSTANI

STAZOM SLAVE KRENI TI OPET PRVAK POSTANI

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ne govori se tebi to, ne lravi se budalaSanchez87hz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:47Haha forum izgleda mora biti mjesto za dokazivanje pojedincima jesi li navijac ili ne,jesi li clan ili ne itd,itd![]()
Cuj gdje si bio eto meni je forum na prvom mjestu u zivotu i samo u ovo gledamako si otisao sa foruma na par dana moras clansku odma odloziti,dresove vratiti u fan Shop itd
![]()
cuj ti navijac a nema te na forumu
![]()
![]()
Nego te nema kad su pozitivni rezuktati i igra, a cim je nesto malo negative, eto tebe da pljujes
Btw, nabijem ti na q onog koji vise nikad prismrdit klubu nece
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, Jadnimi, muhamedhulk, nedimmmm1337, Pena, PeppermintSA, rishovski, ShojaStojan i 106 gostiju.