Po meni ovaj crveno-crni predobar, podsjeca me na one starije
http://acmilan-hrvatska.****/20 ... 01112.html
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
robovi88 je napisao/la:Moguća formacija: Christian Abbiati; Ignazio Abate, Alessandro Nesta, Thiago Silva, Luca Antonini; Gennaro Gattuso, Mathieu Flamini, Clarence Seedorf; Kevin-Prince Boateng, Alexandre Pato, Robinho.
Nek nam je " Uzvišeni " na pomoći

Ulični Muzičar je napisao/la:![]()
eto, ne kriju se više...![]()
Nego, pošto je Patak nizak, kol'ko li je ona "visoka" kad je on toliko viši od nje...
sva je na tatu... i on je kepec
jest Barbara BerlusconiTed Mosby je napisao/la:Ta nije ovo Berlusconijeva kćer?
da znas da sam se poceo smijati prije nego sam kliknuo na ovaj linkUlični Muzičar je napisao/la:NAJNOVIJA VEST :
http://www.acmilan-serbia.com/2011/04/b ... to-je.html

robovi88 je napisao/la:Report: Anzhi Makhachkala to offer Gattuso a contract worth €10 million per-year
ANZHI MAKHACHKALA are keen to land Rino Gattuso and they will do anything to convince him.
La Gazzetta dello Sport reports that Russian Premier League side FC Anzhi Makhachkala are interested in signing AC Milan midfielder Gennaro Gattuso and they are set to offer him a very tempting deal.
According to the Milan-based newspaper, the club that, was purchased by billionaire Suleyman Kerimov in January, is set to offer Rino a contract worth 10 million annually in order to convince him to join them.
Ma ja bi pristo
Pa ne vidim sta ovo pomaze Milanu, u novcanom smislu, pa da se radujes odlasku legende. To za njega licno predstavlja zadovoljstvo, jer ce njemu dati ugovor vrijedan 10 miliona, ali ne pomaze nesto narocito Milanu, osim ako vam smeta njegova igra na terenu.robovi88 je napisao/la:Report: Anzhi Makhachkala to offer Gattuso a contract worth €10 million per-year
ANZHI MAKHACHKALA are keen to land Rino Gattuso and they will do anything to convince him.
La Gazzetta dello Sport reports that Russian Premier League side FC Anzhi Makhachkala are interested in signing AC Milan midfielder Gennaro Gattuso and they are set to offer him a very tempting deal.
According to the Milan-based newspaper, the club that, was purchased by billionaire Suleyman Kerimov in January, is set to offer Rino a contract worth 10 million annually in order to convince him to join them.
Ma ja bi pristo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.