Jeste li to dobro vidjeli
Da nije lisica
Jok, sve udure ganola.
Hahah joj muha muha kakve tebe paranoje pucaju zao mi te brata miMocMahale444 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 22:44Jok, sve udure ganola.
Drago ti naravno jedva si docekao da napises svaka cast.
Trebao si jos pohvaliti onog ustasu bandica, znas onaj sto nam klepio titulu.
treba vratiti da je svaki kontakt sa rukom penal, ovako ga samo uzjebali. Jos mi nije jasno zasto Njemackoj protiv Spanije nije sviran penal ,jos provjeravao VARDevedesetka je napisao/la: ↑04 avg 2024, 22:45I mene je to nerviralo od prvog dana kad se VAR poceo koristiti, al' eto dosuđuju kao penal.
Favela u Španiji???Orden43 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 22:49Koliko je zivotinja uletilo na teren ove godine na Kosevo mogu komotno zoo vrt otvorit premjestit ga sa Pionirske doline, a realno stadion za toga i jest od doba Tite nista se nije uradilo na njemu, pogledajte ljudi ovu atletsku stazu pa izlizala se sva nije renovirana 20 godina, jos oko tunela za igrace ogradjeno 100 sjedecih mjesta mogli bi kupiti rasklopni tunel nije skup, a ova šipke sa žicom isto ko da smo u Spaniji u favelama hebo te
Hvala ti bruda za savjet oko parkiranja. Da tebe ne bi izgubio bi se.
Valjda nauce sakrivati ruke u 16, i bez ovog glupog povlacenja nakon prekida.
Pa jbg sta si ocekivao? Da napadnu? Pokusali ovako, nije uspjelo. Svakako se ovdje nista nije ni ocekivalo. Sansu trebamo traziti protiv slabijih timova.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, HyperOS i 19 gostiju.