Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
Hasan dao izjavu za Italijanske medije kako će prihvatiti pozivi Sušića ukoliko ga ovaj pozove. On se odlučio kao i Papac na ovu opciju, nakon što je izvjesno da sadašnja garnitura na čelu saveza odlazi napolje!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Inace u kakvoj je formi Hasan ? Mislim da je on ipak u godinama ...juventus 0244 je napisao/la:Hasan dao izjavu za Italijanske medije kako će prihvatiti pozivi Sušića ukoliko ga ovaj pozove. On se odlučio kao i Papac na ovu opciju, nakon što je izvjesno da sadašnja garnitura na čelu saveza odlazi napolje!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ipak je on već u godinama i ne pamtim kada je zadnji put igrao u Juventusu...juventus 0244 je napisao/la:Hasan dao izjavu za Italijanske medije kako će prihvatiti pozivi Sušića ukoliko ga ovaj pozove. On se odlučio kao i Papac na ovu opciju, nakon što je izvjesno da sadašnja garnitura na čelu saveza odlazi napolje!
Ali njegovo iskustvo bi dosta dobro pomoglo našim mlađim reprezentativcima i bio bi solidna rezerva.
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Ma salim se ja 1.aprilElegant je napisao/la:Inace u kakvoj je formi Hasan ? Mislim da je on ipak u godinama ...juventus 0244 je napisao/la:Hasan dao izjavu za Italijanske medije kako će prihvatiti pozivi Sušića ukoliko ga ovaj pozove. On se odlučio kao i Papac na ovu opciju, nakon što je izvjesno da sadašnja garnitura na čelu saveza odlazi napolje!
A Hasan ne igra u Juventusu u 10 utakmica 10-15 minuta, skroz malo iako zaslužuje da igra mnogo više, jer je bolji od mnogi u ovom trenutku u Juventusu, ali Del Neri ga jednostavno ne gotivi. Ali bas me sad zanima da li bi Hasan prihvatio poziv, jer i on je govorio da je zbog saveza, a i zbog povreda je bilo riječi. Ali od slijedeće sezone, odnosno mjeseca juna on je slobodan igrač i najvjerovatnije ide u Bundesligu, pa ćemo vidjeti.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jeli "Aprililiiiiiiiiiiiii"juventus 0244 je napisao/la:Hasan dao izjavu za Italijanske medije kako će prihvatiti pozivi Sušića ukoliko ga ovaj pozove. On se odlučio kao i Papac na ovu opciju, nakon što je izvjesno da sadašnja garnitura na čelu saveza odlazi napolje!
Znas dobro da Haso nema pravo nastupa za nas jer je uzeo Njemacko drzavljanstvo
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 01 apr 2011, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Braci je 34. Braco je dao sve sto se ima dati za repku i meni je samo bitnije da se dostojno oprosti od repke a ne da bude otjeran kao sto je do sad bilo. Osim toga moze biti tu kako dino kaze da podijeli iskustvo i digne moral.
Da mi je jos samo jednom u zivotu vidjet Hasana u reprezentativnom dresu,pa nek onda rahat umrem...
Rotor Volgograd...
Isto kažem, Bracu i Barbareza vidjeti još jednom zajedno - neopisivo !demir44 je napisao/la:Da mi je jos samo jednom u zivotu vidjet Hasana u reprezentativnom dresu,pa nek onda rahat umrem...
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Do tad se zadovoljavat You Tube-omAulleTa je napisao/la:Isto kažem, Bracu i Barbareza vidjeti još jednom zajedno - neopisivo !demir44 je napisao/la:Da mi je jos samo jednom u zivotu vidjet Hasana u reprezentativnom dresu,pa nek onda rahat umrem...
Rotor Volgograd...
demir44 je napisao/la:Do tad se zadovoljavat You Tube-omAulleTa je napisao/la:Isto kažem, Bracu i Barbareza vidjeti još jednom zajedno - neopisivo !demir44 je napisao/la:Da mi je jos samo jednom u zivotu vidjet Hasana u reprezentativnom dresu,pa nek onda rahat umrem...
Spammer
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Po 100-ti put: Lupate gluposti!!!Za_raju je napisao/la:Jeli "Aprililiiiiiiiiiiiii"juventus 0244 je napisao/la:Hasan dao izjavu za Italijanske medije kako će prihvatiti pozivi Sušića ukoliko ga ovaj pozove. On se odlučio kao i Papac na ovu opciju, nakon što je izvjesno da sadašnja garnitura na čelu saveza odlazi napolje!![]()
Znas dobro da Haso nema pravo nastupa za nas jer je uzeo Njemacko drzavljanstvo
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- skyisthelimit
i Bolica i BaljicaAulleTa je napisao/la:Isto kažem, Bracu i Barbareza vidjeti još jednom zajedno - neopisivo !demir44 je napisao/la:Da mi je jos samo jednom u zivotu vidjet Hasana u reprezentativnom dresu,pa nek onda rahat umrem...
15.10 - 15.06 ...
dolaze bolji...
Nadam se da ce mu nova garnitura u FS BiH, pruziti oprostajnu tekmu.AulleTa je napisao/la:Isto kažem, Bracu i Barbareza vidjeti još jednom zajedno - neopisivo !demir44 je napisao/la:Da mi je jos samo jednom u zivotu vidjet Hasana u reprezentativnom dresu,pa nek onda rahat umrem...
Cuva Bog Zelju svog!
Salihamidžić ušao u igru u 84. minuti na meču Roma - Juventus.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
samo nekaigra,ima vremena da ga se pape sjeti mislim daje zasluzio pozivVirtu4l je napisao/la:Salihamidžić ušao u igru u 84. minuti na meču Roma - Juventus.
Problem je u tome što Braco neće da igra, nije u Safetu stvar. I nemoj pisati postove ako prethodno nisi razmislio.88000 je napisao/la:samo nekaigra,ima vremena da ga se pape sjeti mislim daje zasluzio pozivVirtu4l je napisao/la:Salihamidžić ušao u igru u 84. minuti na meču Roma - Juventus.![]()
Spammer
Salihamidžić ušao u igru u 71' minuti na gostovanju kod Lazia. Glavni je 'krivac' (uz Tonija) za gol koji je postigao Pepe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Asistir'o k'o Pjanic u Ligi prvaka protiv Reala 
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Dobro je Hasan odigrao večeras kada je ušao, nadam se da je LDN shvatio da Hasan mora igrati na desnom beku, nadam se da će protiv Chieva biti u prvi 11
A kod gola Hasan ubacio, Toni prebacio (dirao), a Pepe zabio 
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.