FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tesko da se mogu sjetiti kad je Sarajevo igralo bolje,90 min presing,trka,sutevi,prodori jedino mi smeta sto forsitaju ubacaje,visoke lopte a nikakvog efekta. Prvo poluvrijeme se nije moglo igrat bukvalno,da je pustio da se igra ovi iz Slobode hodat nebi mogli.
Bubanja, Kupresak top
Djordjevic ce dati dosta golova
Djordjevic ce dati dosta golova
Drugo poluvrijeme fantastično.
Napokon imamo normalnog lijevog beka.
Napokon imamo normalnog lijevog beka.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nisam stigao pogledati utakmicu, može li samo neko u par rečenica opisati našu igru, ako nije problem. Hvala.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Bubanja levat,nakon 4 utakmice i Jovica proglasise klocem i Djordjevica forumski strucnjaci,nikako da skontaju da nekim igracima treba vise vremena da se naviknu na igru,tim
Zasto se toliko forsira prica o desetki? Ta pozicija u modernom fudbalu je doslovno prevazidjena.Vrhbosnian je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:21Imam osjećaj, s obzirom na broj šuteva, mi da imamo kvalitetnu desetku, da stane na loptu u pravom momentu, da da pravi pas, kad treba i kome treba, da razigra i krila i bekove, da bi ovoj Slobodi mogli bez problema 6-7 golova natrpati.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Do Zrinjskog moramo sve pobjediti.TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:20Valjda sad ne skinemo gace pred Jagodicem i Slogom.
Pocelo obecavajuce sa par finih akcija, VAR provjere ubile tekmu, ovi dali gol iz penala i poceli se valjat u 20. minuti. Sreca izjednacili do poluvremena.
Drugo poluvrijeme uveo renana, hamzu i celika i vidjelo se od starta da cemo ih pregaziti. Sloboda u 60. minuti nijedan igrac nije mogao hodati, a nasi isti u 90. ko na pocetku, rastrcani.
30 suteva, trebalo je biti 7:1, ali potanka zavrsnica renana, kyeremeha i gulishe ih je spasila pa je "samo" 3.
Uglavnom, obecavajuce
Odlično, sjajno, fantastično. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ma vidi, prvo, igramo sa Slobodom koja ce 99% ispasti.forgempp je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:17S obzirom da se ponajbolje razumijes ovdje moze li kratka analiza...
Kako komentarises ove novajlije Unusic, Hamzic, Kupresak i opcenito sta je u drugom poluvremenu toliko okrenulo utakmicu na nasu stranu?
Meni samo bodu oci ovi promasaji i ocajna zavrsnica Gulija i Renana, i to vec traje duze vrijeme... Ovo nece prolazit pored jacih ekipa tek tako nekaznjeno po meni.
Tako da tu treba jedna doza opreza. Drugo, igrali smo sa nekim mix sastavom i bili su egall, sto znaci da su nam te zamjene kada nema boljih igraca karna.
Da bi se dals ocjena novim igracima treba sacekati dvije tri jace tekme da se nesto moze reci, ali mi bez hamze smo naprijed sterilni. Hamza mora igrati, stoperi na njega izlaze na sut i uvijek ostane prostora za druge igrace.
Guliša igra odlicno, šut ga malo ne sluzi, ali nadoci ce to. Malo samopouzdanja. Reenan ima za njegove standarde jako losu zavrsnicu... Ali opet, sloboda kuci, ne treba previse ovoj utakmici poklanjati paznje analizom nekom, osim da se ne smije kockati sa dastavom. Hamzic je dobar igrac, fin trkač sli meni nedefiniran... Da li je zadni vezni (to je bio u akademiji) ili neka osmica, mislim da mora unaprijediti pas igru da bi imao šanse igrati veci nivo i loristiti lijevu nogu.
Kod one šanse samo da je otvorio lijevo stopalo, zabio bi gol medjutim sutirao je desnom.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Druže, ne mora biti klasična desetka, misli se na veznjaka sa kreacijom i igrom prema naprijed. Mi takvog nemamo, bio on klasična osmica, desetka ili šta god.forgempp je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:30Zasto se toliko forsira prica o desetki? Ta pozicija u modernom fudbalu je doslovno prevazidjena.Vrhbosnian je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:21Imam osjećaj, s obzirom na broj šuteva, mi da imamo kvalitetnu desetku, da stane na loptu u pravom momentu, da da pravi pas, kad treba i kome treba, da razigra i krila i bekove, da bi ovoj Slobodi mogli bez problema 6-7 golova natrpati.
Zavrsnica nas je#e od europskih utakmica. Da se nasi hoce istrest na nekoj ekipi i uvalit petardu da dodju sebi vise.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Uzimajuci u obzir (ne)kvalitet Slobode, treba oprezan biti ali stvarno smo i vise nego dobro izgledali na terenu. Bekovi vrhunski!
Mene vise zanima da li smo mi zavrsili prelazni rok ili ce biti jos nekih dolazaka/odlazaka do kraja..
Mene vise zanima da li smo mi zavrsili prelazni rok ili ce biti jos nekih dolazaka/odlazaka do kraja..
VAR je tu radi manipulacije ne radi pravde. Prvo što umrtvljuje utakmicu, a drugo što itekako može posčužiti kao nadogradnja sudijskim 'greškama'. Penal se izmislio za Slobodu na osnovu VARA, a sama utakmica se umrtvila. Mogu zamisliti kako će to izgledati u mečevima kada igra Borac.
- TurkishAirlines
Ma top je ovo bgmi.
Moze i treba bolje, al tek je pocetak.
Moze i treba bolje, al tek je pocetak.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Vukao ga sa obe ruke dok ga nije srusio i izmisljen penal?dzemil je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:38VAR je tu radi manipulacije ne radi pravde. Prvo što umrtvljuje utakmicu, a drugo što itekako može posčužiti kao nadogradnja sudijskim 'greškama'. Penal se izmislio za Slobodu na osnovu VARA, a sama utakmica se umrtvila. Mogu zamisliti kako će to izgledati u mečevima kada igra Borac.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Bas previse sansi fulamo. I u Evropi, a evo i u PL.
To se mora barem malo popraviti. Prazni golovi, i situacije 1 na 1. To se bar ne smije fuliti.
Fina, i pozitivna atmosfera na stadionu. Idemo dalje. Jako samo.
To se mora barem malo popraviti. Prazni golovi, i situacije 1 na 1. To se bar ne smije fuliti.
Fina, i pozitivna atmosfera na stadionu. Idemo dalje. Jako samo.
- FKS -
Sasvim solidno za pocetak, kad se samo sjetim profesora i Sloge prosle godine na otvaranju
Idemo dalje, utakmicu po utakmicu. Sloboda tanka skroz, ovo se rutinski zavrsava.
Prvi ozbiljan ispit za ovu ekipu dolazi tek za 3 sedmice, gdje nas ceka Zrinjski

Idemo dalje, utakmicu po utakmicu. Sloboda tanka skroz, ovo se rutinski zavrsava.
Prvi ozbiljan ispit za ovu ekipu dolazi tek za 3 sedmice, gdje nas ceka Zrinjski
U INAT SVIMA
-
- Kontakt:
Sloboda nije mjerilo nikakvo,amaterska ekipa nabacana s brda s dola.Ovoliko zicera se ne smije fualati,baš neozbiljno.
Prvo poluvrijeme igramo faktički bez napadača,naš svaki napad preko lijeve strane Kuprešak visoke centaršuteve,pa kome majstore jesi li realan???
Fino smo ušli u sezonu,sad imaju vremena i da se odmore do Doboja pa po nova tri boda
Prvo poluvrijeme igramo faktički bez napadača,naš svaki napad preko lijeve strane Kuprešak visoke centaršuteve,pa kome majstore jesi li realan???
Fino smo ušli u sezonu,sad imaju vremena i da se odmore do Doboja pa po nova tri boda

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic, sarajevo19461987 i 14 gostiju.