Sta 5, 7 im trebali zabiti glat, ono nije ok da se fula onoliko, nebitno koji je igrac u pitanju. Gulisa eno prodje sve uradi fino dodje na 14 m i doda golmanu u ruke, daj malo te snage malo pogodi stranu. Gulisu sam samo za primjer dao, inace osica je prava svaka mu cast.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam vidio je li neko vec pohvalio Rockova ? Veceras bas siguran, na penalu "bio", nazalost nije ga skinuo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slažem se! Šta će ba Zoran, diVi mu glOve!Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 20:2518-ti trener za redom koji nesto izmislja pozicije,petlja nesto,svaku drugu tekmu drugi sastav itd,pa dokle vise majku mu,Zekicu svaka cast za ovo do sad vidi se da je dobar trener,al daj poredaj igrace onako kako im najbolje lezi,gdje ce dati 100% sebe i onoga sto zna o fudbalu i nista drugo,ovako se gubi svlacionica al haj valjda zna sta radi.Sretno vececras momci i samo srce na teren.
Samo Husref.

Evo i sad samo 3 gola, da je Usro, bilo bi bar 7!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pobjeda! Nexxxttt pleaseee
Dobro je ovo bilo, ganjao se gol čitavu utakmicu. Još kad se realizacija popravi biće odlično.
Dobro je ovo bilo, ganjao se gol čitavu utakmicu. Još kad se realizacija popravi biće odlično.
2024. godina jarane, halooo
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ja bih ZZ pruzio jos jednu sansu.
Top sve!
Divna noc, nije bilo hladno, raja pjevala, Sarajevo napadalo, mogli još natrpati ove i tako...Said majstor, ali više od kilometra nije pretrčao.
Zoran zna sta radi...
Ln raja
Divna noc, nije bilo hladno, raja pjevala, Sarajevo napadalo, mogli još natrpati ove i tako...Said majstor, ali više od kilometra nije pretrčao.
Zoran zna sta radi...
Ln raja
- feniksptica
- Kontakt:
Golman siguran. Dobar dobar, svjestan svoje mane i lose igre nogom pa i ne komplikuje nista. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Slazem se sve. Odredjen broj igraca (Hamza, Renan, Celik) su vjerovatno ostali na klupi jer su poceli u srijedu protiv Trnave.miky_hz je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:46Zakljucak kratki,podcjenio je Zekic Slobodu prvo poluvrijeme,sa 3 stopera i prije svega bez devetke ti nemaš sta igrati protiv ekipa gdje si izraziti favorit.
Isto tako pohvalno sto je uvidio greške i na poluvremenu uradio korekcije,sto je dobar znak da nije tvrdoglav i da dobro prati tok utakmice.
Desetka pod moranjem mora se dovesti,inace ce biti patnja.
Kupresak odlican i evidentan upgrade na ljevom beku.
I sam Zoran rece da ne moze dati pravi sud prvom poluvremenu gdje se skoro nikako nije igralo. Kod Hamziceve sanse bila je jedino sjajna akcija. Jedino sto vidim kao potencijalni problem je s U-21 igracem kad Celik ne moze igrati.
Ofanzivni vezni ce nam uprkos formaciji trebati. Sto se tice ostatka vezne Djordjevic jako dobro veceras, Bubanja odlicno odradjuje sve ono sto se ne vidi. Kupresak ce vjerujem biti jos bolji. Sve u svemu, samo polako, ovih 6-7 najlosijih ekipa moramo pobjedjivati sa sto manje kikseva ako hocemo titulu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Prvo si napisao otkud internet ako ste na stadionu, a sad se žališ ako neko piše po forumu, a došao na utakmicu. Odluči se.johntravolta123 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 00:49Cuj 2024 ?
Jel gledas tekmu na stadionu ili caskas na forumu ?
Bgm meni na BHTelekomz ni rezultate nemoze da otvori a uzivam u tekmi kad sam na stadionu a ne da citam trovanje miseva koji izadju da probaju negativu prosipat
I evo sad sam na pregledu vidio ovaj penal za Slobodu i samo mogu reći
Hahahahahahahaha
Jović ga je držao, a on je sam pao
Jel neko slucajno upratio, da li je nekad ranije Kupresak igrao lijevo krilo u formaciji 4-2-3-1 ?
1.pol fulana formacija i dosta je kunfuzno izgledako i lopta uopste nije imala protok, sem 2-3 konbinacike za bekove
2.pol promjena formacije i bukvalno sam tada rekao ovo ide lagano 3 boda. u drugom su bekovi bili bolji plus napad sa Renanom,Hamzom,Kyeremehom i Gulijem je top i tako treba kretati sa ekipama tipa Sloboda jer ce se valjati i cekati kontru. Lopta je bila brza i lijepo je to islo izmedju linija.
za ovu drugu formaciju 4231 mislim kad bi uboli neku 10tku bilo bi idealno.
Kupresak dobar
Guli odlican
u drugom Hamza i Oliveira vidi se iskustvo
Nadam se da ce ovi promasaji ubrto uabrsvati u golu jer ce nam to itekako trebati za nastavak prvenstva
2.pol promjena formacije i bukvalno sam tada rekao ovo ide lagano 3 boda. u drugom su bekovi bili bolji plus napad sa Renanom,Hamzom,Kyeremehom i Gulijem je top i tako treba kretati sa ekipama tipa Sloboda jer ce se valjati i cekati kontru. Lopta je bila brza i lijepo je to islo izmedju linija.
za ovu drugu formaciju 4231 mislim kad bi uboli neku 10tku bilo bi idealno.
Kupresak dobar
Guli odlican
u drugom Hamza i Oliveira vidi se iskustvo
Nadam se da ce ovi promasaji ubrto uabrsvati u golu jer ce nam to itekako trebati za nastavak prvenstva
Sjetite se koliko smo se patili sa Slobodom u Tuzli..
Strucnjaka dvaLucas je napisao/la: ↑04 avg 2024, 21:42Svi smo znali, kad smo vidjeli sastav, da nas čeka teška patnja. Izgubit bodove u prvom kolu, protiv uz Gošk najgore ekipe u ligi, bilo bi ravno samoubistvu.Još ljudi izašli sa tri juniora![]()

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Dobar, ti?senjak075 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 19:34Ako ništa imate uvijek spremnog 12. igrača u žutom dresu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 avg 2024, 19:05Imaju ponekog nezgodnog igraca. Hrvanovic, Sero npr, ali u sustini jako tanka ekipa, medju losijim. Samo bez opustanja i necemo imati problema.

Sve top, ali zavrsnica haos
Renan 1 na 1, Guli 1 na 1, Hamzic s 2 metra golmana pogodi (nema mu se sta zamjeriti), Renan glava.
Previse neiskoristenih sansi koje nas mogu kostati utakmica (spartak nas naguxio vec)
Renan 1 na 1, Guli 1 na 1, Hamzic s 2 metra golmana pogodi (nema mu se sta zamjeriti), Renan glava.
Previse neiskoristenih sansi koje nas mogu kostati utakmica (spartak nas naguxio vec)
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Dobro vecer prije svega .
Prvo da cestitam momcima na pobjedi igra u drugom poluvremenu izvrsna , treba ce malo vremena priviknuti se na ovaj VAR .
Eh sad.. imam jedno pitanje da li je iko od vas slusao Tatomirovicev intervju kada je pricao o Leonu Benki o treninzima i kako ostaje posle i vjezba zavrsnicu a svi znamo gdje je igro i kolko je golova dao za FKS .
Mislim da i u ovoj konstalaciji snaga bi nasa navala trebala poslusat savijet njegov
Prvo da cestitam momcima na pobjedi igra u drugom poluvremenu izvrsna , treba ce malo vremena priviknuti se na ovaj VAR .
Eh sad.. imam jedno pitanje da li je iko od vas slusao Tatomirovicev intervju kada je pricao o Leonu Benki o treninzima i kako ostaje posle i vjezba zavrsnicu a svi znamo gdje je igro i kolko je golova dao za FKS .
Mislim da i u ovoj konstalaciji snaga bi nasa navala trebala poslusat savijet njegov

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.